Sia alu-stils mārketinga analīze


Rīgas Tehniskā universitāte
Ekonomikas fakultāte










Kursa darbs

TIRGZINĪBĀ

                                       
                      








IEF 2.kursa, 6.grupas studente

Maija Romanova

Stud.apl.Nr.971RIB111



Kursa darba vadītāja:                                           I.Geipele



 

Rīga 1998


Saturs.


Titullapa

Saturs

Ievads

1.Situācijas apraksts                                                         5
2.Mārketinga makrovide                                                   7
3.Mārketinga mikrovide                                                    8
4.Preces attīstības posms                                                 10
5.Mērķa tirgus noteikšana                                                13
6.Konkurence                                                                   15
7.SWOT analīze                                                               18
8.Mārketinga stratēģiskā plānošana                                 19
9.Secinājumi                                                                     24
Bibliogrāfiskais saraksts                                                 26










Ievads.


Uzņēmums, uzņēmējs, uzņēmējdarbība ir ikdienā bieži lietojami jēdzieni un katram cilvēkam par tiem ir kaut kas zināms. Ar šiem jēdzieniem saistītos jautājumus pēta un analizē menedžments, kas skar firmu dibināšanu, organizēšanu, darbību, lietišķo ekonomiku un visu uzņēmējdarbību formu pārvaldi - saimnieciskās darbības, tehniskās bāzes uzskaiti un citus aspektus.
          Uzņēmējdarbība nav tikai darbošanās veids, tā ir arī noteikts uzvedības tips un stils, īpašs domāšanas veids, gandrīz kā  dzīvesveids. Tas viss prasa netradicionālu risinājumu meklēšanu un ieviešanu. Tikpat svarīga ir jaunu izejvielu un jaunu tirgu meklēšana un  jaunu organizācijas  un vadīšanas formu ieviešana. To visu var panākt ar personisku aktivitāti, prasmi mobilizēt savu gribasspēku, gribēt un mācēt efektīvi risināt izvirzītos uzdevumus un gūt maksimālu labumu katrā konkrētā situācijā.
          Taču jebkura uzņēmējdarbība ir saistīta ar risku, tas nozīmē, ka veicot jebkuru pasākumu, jāapzinās, ka to pavadīs ne tikai panākumi, bet var pat sākties cīņa tikai par izdzīvošanu. Tomēr secinājumus un stratēģijas nevar izvirzīt balstoties tikai uz atsevišķiem gadījumiem. Tam jābūt regulāram, nepārtrauktam pētniecības procesam, uzkrājot, apkopojot un analizējot rezultātus kā arī sekojot apkārtējo kolēģu, konkurentu un domu biedru izteiktajām atziņām un secinājumiem.
         
Pastāv vispārējās un specifiskās uzņēmējdarbības metodes.
Pie vispārējām metodēm pieder:
·        Analīze, kas ir priekšmeta vai parādības sadalīšana sastāvdaļās un elementos, lai izpētītu katru atsevišķi un noskaidrotu attiecības un mijiedarbības.
·        Sintēze, kas ir atsevišķu daļu savienošana, tādā veidā iegūstot kopainu.
·        Indukcija, kas ir pāreja no faktu analīzes uz teoriju.
·        Dedukcija, kur atzinumu iegūst virzoties no vispārējā uz konkrēto.

Pie specifiskajām metodēm pieder:
·        Monogrāfiskā, kas ir atsevišķu uznēmēju vai izpildītāju darba metožu detalizēta analīze.
·        Eksperimentālā, kas izpēta ieviešamā pasākuma rezultātus eksperimenta laikā.
·        Aprēķinu variantu metode, kas ir vairāku pasākumu variantu salīdzināšana un efektīvākā izvēle.
·        Ekonomiski matemātiskās modelēšanas, kur tiek veikta sarežģītu ekonomisko uzdevumu risināšana.
Kā redzams tik daudz dažādu izpētes veidu un viss tikai firmas galvenā mēķa – nodrošināt  apstākļiem atbilstošu līdzekļu izmantošanu ar iespējami mazāku darba un kapitāla patēriņu, sasniegt lielāku peļņu, lai varētu apmierināt dažādas dzīves vajadzības.
          Lai labāk saprastu visas šīs problēmas un jautājumus, to vajag apskatīt tieši reālā, praktiskā veidā. Tieši  tādēļ  es dodoties uz konkrētu uzņēmumu SIA ”Alu-stils”, centos iepazīties ar firmas agrākajiem plāniem, tagadējo situāciju un nākotnes plāniem. Tātad mana darba mērķis ir izpētīt ražošanas sagatavošanas organizāciju un plānošanu uzņēmumā, tā rezultātā atklāt pozitīvos momentus un trūkumus tās darbībā, kā arī izsrādāt priekšlikumus ražošanas sagatavošanas uzlabošanai.
          Visam šim pētījumam tiek apskatīta makrovide un mikrovide, kas ietver sevī  praktiski visus juridiskos, ekonomiskos, psiholoģiskos u.c. faktorus.









1.Situācijas apraksts.


Pavisam neilgu laiku atpakaļ, t.i., 1995.gadā, tagadējais “Alu-stils” direktors – īpašnieks, apskatot situāciju tirgus nozaru sadalījumā Latvijā, konstatēja, ka visai interesanta, perspektīva, neaizņemta un varētu pat teikt nepieciešama ir būvniecība un celtniecība ar jaunākajiem alumīnija izstrādājumiem. Tāpēc viņš devās uz Minhenes ikgadējo tirdzniecības gadatirgu, kur iepazīstot dažādas vadošās būvniecības firmas, izlēma par sadarbību ar Beļģiju.  Jēkabpilī bijušajā Jēkabpils Lauktehnikas mahāniskajā cehā, kurš tika privatizēts, ierīkoja alumīnija logu, durvju un fasāžu elementu ražotni. Visi izejmateriāli: alumīnija profīli, furnitūras un tehnoloģiskās iekārtas vēl tagad tiek iepirktas no beļģu firmas REYNAERS INTERNATIONAL N.V. Birojs šai ražotnei SIA “Alu-stils” tika ierīkots Rīgā, Ģertrūdes ielā 27. Tur notiek darbs ar klientiem - pasūtījumu pieņemšana, izstrādājuma prezentācija un citas aktivitātes.
Klientiem tika radīti tādi apstākļi, ka pēc izstrādājuma izvēles un pasūtījuma pieņemšanas, tātad līguma noslēgšanas, pasūtītie produkti tiek piegādāti līgumā norādītajā laikā un vietā, kā arī pēc vēlēšanās iemontēti.
Iepirktie izstrādājumi ir ļoti kvalitatīvi, jo to izejmateriāli atbilst patreiz augstākajām prasībām Eiropā, t.i., ISO 9001 .
Lai to realizētu, izmantoja investīcijas iekārtu iegādei un ražošanas telpu privatizācijai Ls 34560 apjomā, kā arī apgrozāmajiem līdzekļiem Ls 209000 apmērā.
          Tagad SIA “Alu-stils” projektē, ražo un uzstāda alumīnija – stikla būvkonstrukcijas:  logus, durvis, fasādes, ziemas dārzus, stikla jumtus, pasāžas, automātiskās durvis, bruņotas vitrīnas un logus, pilnstikla konstrukcijas.

“Allu-stils” klientu apkalpošanas seviss:

Ø konsultē klientus, arhitektus un projektētājus,
Ø veic izmaksu aprēķinus konstrukcijām,
Ø izdara kontrolmērījumus objektos,
Ø veic ziemas dārzu un citu sarežģītu būvju aprēķinus un projektēšanu,
Ø optimizē izmaksas, izvēloties tehniski racionālus risinājumus,
Ø pilnībā komplektē savus ražojumus ar nepieciešamajiem  mehānismiem un furnitūru,
Ø alumīnija profīliem ir iespējams izvēlēties jekuru toni vai krāsu,
Ø garantē savu ražojumu augstu kvalitāti, kas termoizolācijas, skaņas izolācijas, blīvējumu, mehānisko īpašību un krāsojumu jomās pilnībā atbilst Eiropas atandartam ISO 9001
To panākt veicināja esošā situācija tirgū: augošā celtniecības aktivitāte – paaugstināts pieprasījums pēc celtniecības materiāliem, tai skaitā alumīnija logiem, durvīm un dažādiem fasāžu elementiem ar stila paketēm, ziemas dārziem, kuriem ir augsti siltumizolācijas parametri.
          Ņemot vērā, ka patreizējos apstākļos Latvijas Republikā šajā tirgus segmentā strādā galvenokārt tikai divas vietējās firmas SKONTO PLAN un NELSS un ārvalstu uzņēmumu (to filiāļu) vaiktais būvmontāžas darbu apjoms sastāda tikai 0.15 % no kopējiem valstī veiktajiem būvmontāžas darbiem, tad šis darbības veids šķiet pieņemams.
Šo preču un pakalpojumu izmantotāji, t.i., mērķauditorija vairumtirdzniecības līmenī ir būvfirmas ar mazu un vidēju apgrozījumu, kā arī namīpašnieki un arhitekti, kuri veic un plāno  nekustāmo īpašumu rekonstrukciju un kapitālo būvniecību.
Šajā uzņēmumā ražotnē darbojas lēts, taču augsti kvalificēts darbaspēks. Arī izstādājumi ir lētāki kā tradicionāli dārgie izstrādājumi no SCHUCO profīliem (SKONTO PLAN) un kvalitatīvāki, profesionāļu vidū akceptējamāki kā NOKIA profīli (NELSS).
Firmu dibinājuši cilvēki, kuriem ir atbilstoša izglītība, gan atbilstoša pieredze sadarbībā ar ārvalstu piegādātāju firmām. Tāpat pieredze sfērās, kas saistītas ar celtniecību, projektēšanu un ražošanu.















2.Mārketinga makrovide.


Būvmateriālu ražošana, proti, alumīnija logu, durvju un fasāžu elementu ražošana un izstrādāšana ir pieskaitāma būvniecības, celtniecības nozarei. Un par celtniecības nozares nozīmīgumu liecina tas, ka attīstītās valstīs tā kalpo par ekonomikas izaugsmes pirmo indikatoru, tas nozīmē, ka celtniecības aktivitāšu pieaugums ir pirmais simptoms, kas rāda ekonomikas vispārēju atveseļošanos. Ja citējam Vācijas-Latvijas prezidentu Ģirtu Melbārdi: “…taču pozitīvs ir rādītājs, ka pagājušajā gadā ir atdzimusi celtniecības industrija. Tā ir pirmā pazīme, ka tuvojas tautsaimniecības uzplaukums”.
Latvijas durvju un logu ražošanas industrija, kur līdz šim viennozīmīgi dominēja koka izstrādājumi, kas nav spējīgi apmierināt pieprasījumu pēc kvalitatīviem, moderniem un siltumizolācijas jomā progresējošiem izstrādājumiem. Alumīnijs, plastmasa, alumīnija un koka kombinācija un tikai tad koka izstrādājumi ir tā secība, kā izkārtojas izstrādājumi pēc to pieprasījuma sabiedriskajā būvniecībā Eiropas valstīs un nu jau arī Latvijā.
Latvijā vidēji uz katru iedzīvotāju ir 21.5 m dzīvojamās platības. Salīdzinot ar Eiropas savienības (ES) valstīm mājokļa vidējā kopējā platība Latvijā ir apmēram par 30-50 m mazāka. Minētajās valstīs dzīvojamā fondā pārsvarā ir 4-5    istabu mājokļi, Latvijā 1-2 istabu dzīvokļi arī dzīvojamā fonda labiekārtojuma līmenis atpaliek. Steidzami jārenovē un jāsiltina lielpaneļu saliekamās mājas. Tātad noderētu firmas “Alu-stils” piedāvātie pakalpojumi un produkcija.
Iedzīvotāju interese par dzīves apstākļu uzlabošanu ir ļoti liela. No Vides Aizsardzības un Reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) Būvniecības departamenta 1996.gadā pasūtītā Mājokļu būvniecības, rekostrukcijas un modernizācijas kreditēšanas socioloģiskā pētījuma, izriet, ka 17% aptaujāto vēlas mainīt savus dzīves apstākļus un 75% nav ar tiem pilnīgi apmierināti, tīko veikt dažādus uzlabojumus. Kā galvenais apstāklis, kas kavē pilnveidot savus dzīves apstākļus, tiek minēts naudas trūkums. Nepieciešami kredīti, lai risinātu šo problēmu. Tāpēc 1997.gada 19.novembrī MK akceptēja VARAM izstrādāto Mājokļu būvniecības, rekonstrukcijas un modernizācijas ilgtermiņa kreditēšanas izveides koncepciju.
1998.gada decembrī VARAM ir paredzējusi pabeigt Būvniecības valsts nacionālās programmas izstrādi. Programmas ietvaros jau ir nodibināta un darbojas Valsts būvinspekcija, izstrādāta “Mājokļu attīstības programma”, kura ietver hipotekāras kreditēšanas sistēmas ieviešanu, kā arī jautājumus, kas saistīti ar dzīvojamo namu tehnisko apkopi, iedzīvotāju  parādu dzēšanas un norēķināšanās par pakalpojumu veidiem utt. Izstrādāti un tiek realizēti dažādi ēku energooptimizācijas pilotprojekti.
3.Mārketinga mikrovide.


Tātad, lai “Alu-stils” varētu ražot savu produkciju, pirmkārt, vajadzēja atrast optimālākos, izdevīgākos piegādātājus. Galvenā, protams, ir Beļģijas firma REYNAERS, taču bez alumīnija sagatavēm vēl nepieciešams stikls, kuru iegādājas no dažādām Latvijas pazīstamākajām stikla ražotājfirmām - kā MONO GBS, DARTS un SERDNA GLASS. Šīs visas firmas netiek tā vienkārši piesaistītas, bet notiek rūpīga analīze un atlase: četrām pārbaudītām,  jau atzītām stikla ražotājfirmām izsūta pierasījuma raksturojuma vēstules, kurās norāda vēlamās kvalitātes normas, aptuvenās cenas un piegādes termiņus. Kad saņem atbiles vēstules ar šo firmu piegādes noteikumiem, vadība kopīgā sēdē pieņem lēmumu, kurā tiek noteikts, ar kurām firmām sadarboties un, kuras paturēt atmiņā kā alternatīvu variantus.
          Arī ar stiklu vēl nepietiek, tāpēc “Alu-stils” vēl iepērk furnitūru, pilnstiklu (to var redzēt “Saktas” ieejas durvīm) no Somijas firmas LIPPONEN un automātiskos aizvērējus, rokturus no vācu firmas DORMA.
          Galvenie kritēriji piegādātāju izvēlē ir:   kvalitāte,
                                                                       cena,
                                                                       piegādes termiņi,
                                                                       atrašanās  vieta (attālums).

Tad, kad visi nepieciešamie materiāli ir iepirkti var sākties ražošana. Ražotne atrodas Jēkabpilī. Tur strādā 12 darbinieki:     *  ražošanas vadītājs,
                                                                                      *  noliktavas pārzinis,
                                                                                   *  10 strādnieki cehā.
Paralēli ražošanas darbam, biroja darbinieki, kas darbu veic Rīgā, strādā pie patreizējā tirgus izpētes, apgūšanas, savu pozīciju nostiprināšanas. Biroja darbinieki rūpējas par reklāmas izveidošanu, kvalitatīvu pasūtījumu pieņemšanu un izpildi.
Tiek rūpīgi sekots LR likumdošanai, kas nosaka dažādus nodokļu maksājumus, grāmatvedības vešanas noteikumus un arī regulāru atskaišu iesniegšanu dažādām valsts institūcijām kā Valsts Ieņēmumu dienests (VID), Valsts Statistikas pārvalde u.c.
 Birojā strādā arī arhitekti, kas pēc klientu vēlmēm izstrādā projektus. Darbību koordinē sekretāre un grāmatvedību kārto grāmatvede. Darbinieki (sevišķi jaunie) tiek regulāri apmācīti Beļģijā, ko bez maksas piedāvā REYNAERS koncerns. Visiem darbā pieņemamajiem darbiniekiem tiek noteikts 3 mēnešu pārbaudes laiks un gandrīz obligāta prasība ir angļu valodas zināšanas. Darba algas tiek aprēķinātas pēc stundu darba apmaksas metodes. Patiesībā firma ir mēģinajusi strādāt ar gabaldarba algas apmaksas sistēmu, taču tādā gadījumā darbinieki cenšas  ātrāk pabeigt darbu, kas stipri ietekmē gala rezultāta kvalitāti, tāpēc atgriezās pie stundu darba apmaksas.

Konkurence.
Tas ir viens no ārējās vides elementiem, kas ietekmē tirgus izvēli kā arī preču sortimenta veidošanu un visu menedžmenta darbību kopumā.
Ja pieņem, ka šie logi, durvis un ziemas dārzi, fasādes kaut nedaudz pieder pie katra no A.Maslova piramīdas sliekšņiem, tad varētu teikt, ka šī vajadzību un vēlmju konkurence nav tik būtiska.
Lielāka uzmanība jāpievērš uz klienta vēlmēm telpu ierīkošanā un modernizēšanā:
1) vai potenciālais klients, ar sev piederošajiem naudas līdzekļiem, labāk izvēlēsies ēkai uzlikt jaunu jumtu, ierīkot skaitu kamīnu vai arī vēlesies ielikt jaunus, drošus, siltumsargājošus logus un izturīgas, modernas durvis.
2) vai pircējs, izvēlēdamies ielikt jaunas durvis, izvēlēsies dekoratīvas koka durvis, izturīgas metāla vai arī caurskatāmas, automatizētas durvis.
3) vai no visa piedāvātā automatizēto alumīnija durvju klāsta, klients izvēlēsies Igaunijas firmas Glaskek, Latvijas - Skonto Plan, Nelss vai arī “Alu-stils” piegādātās durvis.
Tāpēc firmas uzdevums ir nemitīgi sekot visu veidu konkurences tendencēm, kas prasa jaunas idejas, labāku apkalpošnas veidu kā arī izgudrot oriģinālus reklāmas paņēmienus, ņemot vērā attiecīgās preces pircēju raksturojumu.
Tā kā pastāv pieci pircēju tirgus tipi: *patēriņa; *industriālais; *starpnieki; *valdības (institucionālais); *starptautiskais; tad vajadzētu konkretizēt, kura tirgus izpēte ir visnepieciešamākā. Ņemot vērā to, ka “Alu-stils” savu produkciju un pakalpojumus sniedz vienīgi Latvijā, tad starptautiskais tirgus varētu neinteresēt. “Alu-stils” savus ražojumus un pakalpojumus piedāvā tiešajiem patērētājiem, bez starpnieku izmantošanas un arī paši neveic starpnieku pakalpojumus, tad arī starpnieku tirgus nebūs īstais. Arī ar valsts institūcijām praktiski sadarbība nepastāv.
          “Alus-stils” darbojas industriālajā tirgū, pie kura pieskaita uzņēmumus, organizācijas, kas pakalpojumus un preces pērk, lai ražotu produkciju. Galvenokārt klienti ir:
§  individuālie patērētāji – privātmāju būvnieki
§  nelielas un vidējas būvfirmas, ģenerāluzņēmēji




4. Preces attīstības posms


          “Alus-stils” ražo vairākas preces un sniedz vairākus pakalpojumus, tāpēc produktu analīzei tos vajdzētu nedaudz klasificēt, tas ir:
1)Alumīnija logi un durvis. Šīs preces Latvijā ir ienākušas salīdzinoši nesen, taču to pielietojums ir ļoti plašs un attīstība notiek ļoti straujos tempos, piemēram,:
§  pilnstikla konstrukcijas, kuras lieto modernu sabiedrisko ēku un privātmāju durvīm un transformējamām starpsienām, ekskluzīvu vannas istabu stikla sienām. Pilnstikls ir 8,10 vai 12 mm rūdīts stikls ar lielu trieciendrošību un teicamām estētiskajām īpašībām. “Alu-stils” uzstāda vācu firmas DORMA-Glas pilnstikla konstruktīvās sistēmas un apkalumus. Konstrukcijām nav grīdas vaduļu. Konstrukcijas var tikt pielietotas arī termiski izolētas ārsienas, piemēram, privātās mājas terasei. Tiek veidotas bīdāmas stikla sienas un lokāmi bīdāmas stikla sienas.
§  automātiskās durvis.”Alu stils” uzstāda, regulē un veic servisa apkopi vācu firmu DORMA un GEZE automātiskajām durvīm. Pasūtītājs var izvēlēties visdažādāko funkciju un formu izstrādājumus:
-         bīdāmas durvis,
-         veramās – elektrohidrauliskās durvis, kuras plaši pielieto telpās ar gariem gaiteņiem, piem., slimnīcās,
-         sfēriski bīdāmas durvis,
-         balansa tipa durvis ailēm,
-         salokāmās durvis,
-         karuseļdurvis, kuras tiek pielietotas zonās ar ārkārtīgi dzīvu publikas plūsmu un īpaši tur, kur pastiprināti lieto iepirkumu vai bērnu ratiņus.
§  bruņotas logu un durvju konstrukcijas.”Alu-stils” piegādā un uzstāda “A”,”B”un “ C ” drošības klasu izstrādājumus atbilstoši DIN:
v     Klase “ A ” = aizsardzības pret mestu priekšmetu.
v     Klase “ B ” = pret uzlaušanu drošas konstrukcijas. Šajās klasēs izmanto lamināta stiklojumu.
v     Klase “ C ” = bruņotas, ložu drošas konstrukcijas, kur rāmji ir bruņoti, bet stiklojums atkarībā no bruņojuma pakāpes no 20-46 mm biezs.
Visus šos ārkārtīgi pievilcīgos ražojumus Latvijā pavisam nesen vēl neviens nezināja, taču tagad, pēc trīs gadu aktīvas firmu darbošanās, tās ir vismaz iepazītas, redzētas un novērtētas, tātad produkts ir izgājis sava dzīves cikla pirmo stadiju, kuras laikā tika palielinātas ražošanas jaudas. Jēkabpils ražotnē strādājošo skaits ir pieaudzis no 7-12, kas izskaidrojams arī ar to, ka iegādāta papildus pilnveidotāka tehnoloģija, ko regulāri piedāvā beļģu partnerfirma. Latvijas iedzīvotāji jau daļēji ir mainījuši ieradumus izmantot vecos koka durvju un logu modeļus. Varētu teikt, ka šīs preces pašlaik ir savā dzīvescikla 2.posmā, kas raksturojas ar to, ka realizācijas apjoms palielinās, patērētāji izdara atkārtotus pasūtījumus, parādījušies jauni, nopietni konkurenti, piemēram, Igaunijas firma Glaskek un Rikom.

Uzņēmums 3 gadu gaitā ir modernizējis arī savu piedāvāto preci. Kā jaunākie ražojumi minami:
¨     MOSKITO, kur alumīnija rāmītī ir iepresēts smalks insektus aizturošs sintētisks tīkliņš, kas aiztur insektu uzbrukumus telpu vēdināšanas laikā. Ziemas sezonā MOSKITO tas ir viegli demontējams un pavasarī atkal uzmontējams uz jebkura materiāla logu vai durvju konstrukcijas. MOSKITO tīklu straujais pieaugums liecina par šī izstrādājuma lielo popularitāti savrupmāju būvniecībā.
¨     Tāpat arī CINTRO sistēma, kas ir ļoti labs nojumju, slēgtu galeriju, baseinu, ražošanas telpu un citu jumtu konstrukciju pārsegums un telpu bagātīgas izgaismošanas nodrošinātājs.


 








Left Arrow:        LAIKS                   1        2                 3                 4
                            

Graf. 1

Produkta dzīves cikls.

Kā redzams (sk. Graf.1) šiem produktiem ir vēl liels potenciāls esošajā tirgū. Tie ir izgājuši izgudrošanas posmu, 1.-mo stadiju (ieviešanas), pašlaik pārsvarā atrodas 2.-jā stadijā (attīstības, augšanas) un pavisam nedaudz iegājuši arī 3.-(brieduma) stadijā.
2) Vēl nezināmāks un jaunāks “Alu-stils” piedavājums ir verandu sistēmas, kur termiski izolētu profīlu sistēmas nodrošina arhitektoniski augstvērtīgu un tehniski perfektu solāriju izbūvi. Tām ir augsts savienojumu blīvējums, atbilstošas nestspējas īpašības, lieliskas izolācijas spējas un laba vēdināšanas sistēma, ko panāk, iebūvējot atvērumus (logus, durvis, žalūzijas) vai automātiskas vēdināšanas sistēmas ar mikroklimata kontroles un regulēšanas funkcijām. Sistēmām TR-100 un TR-200:
-statiskās slodzes izturība atbilst DIN - 1055
-siltumvadītspŗja atbilst klasei 2.1pēc DIN 4108    
-savienojumu blīvums un lietus necaurlaidība atbilst DIN 18055 prasībām.
Fasādes un stikla jumtu sistēmas ir ideāli izmantojamas vertikālās, lauztās fasādēs, kur konstrukcija pilnībā pasargāta no atmosfēras mitruma iekļūšanas telpā.Tāpat ir iespējamas dažādu formu fasādes ārējo stieņu uzlikas un jebkura krāsu kombinācija fasādes iekšējiem un ārējiem profīliem. Stiklojumam izmanto bezšķembu stiklojumus vai polikarbonāta stikla paneļus, kurus raksturo liela triecienizturība, gaismas caurlaidība un labas siltumizolācijas spējas. Stikla jumtos logu atvēršanai un aizvēršanai firma “Alu-stils” izmanto tālvadības elektromagnetiskās vai elektrohidrauliskās piedziņas vērējus, kuri kombinācijā ar dūmu detektoriem nodrošina telpu vēdināšanu un arī ugunsdrošības normām atbilstošu ekspluotāciju. Fasādes sistēma STAR-50 radīta tam, lai klientam piedāvātu vizuāli perfektu struktūrstikla fasādi. To raksturo iespaids, ka fasādes konstrukcija veidota tikai no stikla vien. Konstrukcijas nesošo karkasu veido fasādes sistēma CW 50, uz kuras ar speciālām detaļām  nostiprina struktūrstikla paneļus. Struktūrstikla ārsienu paneļi veidoti no alumīnija karkasa, uz kura “uzlīmē” stikla paketi.
Pēdējā laikā atzinību ir guvušas arī balustrādes (margas), kuru popularitāti arhitektūrā nosaka:
q  plaša profila formu izvēle,
q  optimāla lietošanas drošība (atbilstība Eiropas standartiem),
q  vienkārša konstrukcija un ātra montāža,
q  daudzveidīgas aizpildījuma variācijas (tērauds, stikls,akrils, režģis utt.),
q  perfekta apdare un neierobežota RAL un METALIC krāsojuma gamma.
Ar šīm precēm Latvijas iedzīvotāji vēl turpina iepazīties, tātad nepieciešama lielāka informējošā reklāma. Arvien vairāk tiek pieprasīti ziemas dārzi u.c. māju izrotājoši elementi. To stimulē arī tāds apstāklis, ka televīzijā tiek demonstrētas jaunākas ārvalstu filmas, kā arī plašākas iespējas pasaules apceļošanai, apskatot dažādas valstis, kurās šīs iespējas tiek izmantotas daudzreiz plašāk. Potenciālajiem klientiem rodas interese un viņi sāk aktīvāk meklēt iespējas tās iegūt savā īpašumā. Tā kā preces tiešām ir kvalitatīvas un nepieciešamas ik vienam, tad paredzams, ka tuvākajā nākotnē to izmantojums palielināsies. Varētu teikt, ka šīs preces pašlaik atrodas 1.(ieviešanas) stadijā un varbūt jau pavisam nedaudz arī attīstības stadijā. (sk. Graf. 2).
Left Arrow:   APJOMS                                    
                 
















Left Arrow:     LAIKS


 



                  1        2        3               4                              
Graf.2   Preces dzīves cikls.    
5.Mērķa tirgus noteikšana.


Celtniecības aktivitāšu pieaugums liecina parekonomikas atveseļošanos. Saskaņā ar daudzu starptautisku ekspertu (Pasules Valūtas Fonds, Pasules banka u.c) prognozēm un vērtējumiem Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ekonomikām ir labas atveseļošanas izredzes, tāpēc var samērā droši gaidīt arī celtniecības materiālu un, t.sk., alumīnija logu, durvju, fasāžu elementu pieprasījuma pieauguma turpināšanos. To veicināja arī nekustamo īpašumu denacionalizācija un LR Parlamentā pieņemtais likums par nekustamo īpašumu un zemju pirkšanas un pārdošanas tiesībām arī ārzemju juridiskām un fiziskām personām.
         Ja Latvijas valdība pēc Vācijas piemēra (70.-jos gados) pieņemtu mērus, t.i., nodokļu atvieglojumus, kas stimulētu paterētājus masveidā nomainīt arhaiskos logus pret stikla pakešu, siltumizolācijas jomā efektīvajiem, alumīnija logiem, tad tas nodrošinātu pieprasījumu, kas atbilstu 40-50 maza un vidēja lieluma ražotājfirmu piedāvājumam.
         Izdarītie aprēķini rāda, ka pie patreizējiem būvdarbu (pamatā rekonstrukcija un remontdarbi) apjomiem Rīgā un republikā, pie esošajiem ražotājuzņēmumiem varētu pievienoties vēl kāds, tikai tas nedrīkstētu vērst savu tirdzniecību uz Rīgu un Rīgas rajonu, jo šajā Latvjas daļā nodrošinājums ir pietiekošs.
         Tieši tāpēc “Alu-stils” tagad mēģina apgūt ārpus Rīgas apdzīvotos rajonus. Konkrētāk tiek mērķēts, lai “iekarotu” posmu Rīga-Daugavpils. Tam ir vairāki noteicošie faktori:
-         Jēkabpils, kur atrodas ražotne, ir viduspunkts, tātad vieglāka pieejamība.
-         Konkurentu firmas vairāk mēģina iekļūt maksātspējīgākos reģionos kā Ventspils apkārtne un Rīga, taču arī latgalē ir maksātspējīgi uzņēmumi un privātpersonas, lai gan, protams, ne tik daudz kā Ventspilī.
-         Latgales reģionu tirgū šim produktam ir jaunāka dzīvescikla stadija, tātad lielāks potenciālais mūža ilgums.
Firmas mērķaudirorija vairumtirdzniecības līmenī ir būvfirmas ar mazu un vidēju apgrozījumu kā arī namīpašnieki un arhitekti, kuri veic un plāno nekustamo īpašumu rekonstrukciju un kapitālo būvniecību.
Tātad: 1) individuālo patērētāju, privātmāju būvnieku vidū pašlaik tirdzniecība orientēta uz Rīgas un tagad arī latgales iedzīvotājiem. Jau tagad sadarbībā ar Aizkraukles pilsētas arhitektu ir iebūvēti jauni logi un galvenās ieejas durvis Aizkraukles Domes ēkai, Aizkraukles poliklīnikai kā arī nu jau būs pabeigts darbs pie Aizkraukles baznīcas būves.
                   2) nelielu un vidēju būvfirmu, ģenerāluzņēmēju vidū lielākie mērķa klienti ir tādas pazīstamas būvfirmas kā RRB; RBS-projekts; Skals-solid. “Alu-stils” veidojis arī Berga Bazāra apbūvi, Hotel de Roma ārdurvju iebūvi, restorānu Brīvības ielā 249 un pavisam nesen, izmantojot jaunākās tahnoloģijas, tika pabeigts darbs pie vitrīnu durvju uzstādīšanas uzņēmumam Narbutas.
SIA“Alu-stils ražoto un uzstādīto alumīnija konstrukciju kvalitāti vēl apliecina šādi objekti:
·        Verainsbanka Rigā,
·        Unibankas ēka Doma laukumā,
·        Shell, Statoil, Lukoil, ViadaDus Rīgā, Liepājā, Daugavpilī u.c.,
·        Latvijas banka,
·        Baltcom GSM,
·        Zemes bankas filiāles u.c.
         Tātad uzņēmuma “Alu-stils” mērķa tirgus ir patēriņa tirgus, kura dalībnieki atsevišķas personas organizācijas, kas pērk preces un pakalpojumus personisko vajadzību apmierināšanai.


























6.Konkurence.


No sākuma konkurentu nebija īpaši daudz un vēl pavisam nesen lielākās konkurentu firmas bija SKONTO PLAN, NELSS un Arhitekta Pīlēna birojs “Aile”. Tagad tiem pievienojies vēl neliels konkurentu pulciņš kā RIKOM, OMEGA. Tā kā pirmie trīs pastāv jau ilgu laiku, tad salīdzinājums tiek veikts tieši par tām (sk.tab. 6.1.).
                                         Konkurenti                                     6.1.tabula

SKONTO PLAN
NELSS
AILE
Sortiments
Scuho profīli, logi, durvis, fasāžu elementi, alumīnijs
Somu firmas Nokia profīli, logi, durvis, alumīnijs
Vācu firmas Reho profīli, logi, durvis, fasāžu elementi, plastmasa
Novietojums
Ražotne Tukumā, birojs Rīgā, Elizabetes ielā
Ražotne Rīgā, birojs Rīgā, Tallinas ielā
Ražotne Liepājā, birojs Liepājā.
Iespējas paplašināties
Ir
Ir
Ir
Cenas
Augstas, sakarā ar tradicionāli dārgajiem profīliem un Skonto Plan vēl saglabājušos monopolstāvokli.
Zemākas, taču arī kvalitāte ir zemāka
Par 30% lētāk salīdzinājumā ar Skonto Plan, sakarā ar izejvielu lētumu (plastmasa).
Tirdzniecības biroju telpas
Labi iekārtotas, plašas
Šauras, nav izstādīti daudzi paraugi
Biroja telpas savienotas ar ražošanas. Notiek pārveide.
Menedžeru kvalifikācija un konsultācijas
Augsta, konsultāciju līmenis pārliecinošs
Pārdošanas menedžeris praktiski tikai pieņem pasūtījumus
Menedžera kvalifikācija laba, sniedz konsultācijas un ir paraugi

Izdarot konkurences analīzi:
-         par pamatkonkurentu jāuzskata firma Nelss, kura jau kopš 1994. gada jūnija sākusi organizēt ražošanu un produktu noietu, taču vēl līdz šim laikam nav sasniegusi visām tirgus prasībām atbilstošu un no pasūtītāja puses pieprasīto pakalpojumu līmeni. T.i., pasūtītājam nav pārliecības par ražojumu kvalitāti, netiek sniegtas kvalificētas konsultācijas, nav referenču, zems kvalifikācijas līmenis kā birojā tā arī ražotnē ( par to liecina fakts, ka tik ilgā laika posmā vēl nav sākta sērijveida ražošana ).
-         Arhitekta Pīlēna birojs “Aile” sakarā ar plastmasas profīliem nav pieskaitāms pie konkurentiem.
-         firma Skonto Plan jāuzskata par konkurentu cīņā ar reprezentālo objektu tirgus nišu. Šajā cīņā jāizmanto Skonto Plan trūkumi, kurus raksturo sekojošie aspekti:
*firma Skonto Plan - alumīnija izstrādājumu producents nu jau astoņus gadus integrējies Latvijas tirgū. Tanī pašā laikā firmai ir ārkārtīgi dārgas firmas reputācija, un izvēdamās eksluzīvus pasūtījumus, ir diezgan noraidoša pret vienkāršiem pasūtītājiem.

Ievērojot iepriekš minētos trūkumus konkurentfirmās, SIA “Alu-stils” izmanto:
-         Biroja darbinieku un ražošanā strādājošo stažēšanu Reynaers Beļģijā.
-         Piedāvā klientiem cenas par 10-30% zemākas kā, piemēram, firma Skonto Plan, kas panākams optimizējot transporta, ražošanas un tiešos izdevumus.
-         Organizē biroja darbu ar teicamu publicitātes, produktu demonstrēšanas kā arī konsultāciju līmeni.
-         Latvijas Valsts Sertifikātu reģistrs ir izsniedzis firmai Reynaers International materiāliem kvalitātes sertifikātu.

Taču tagad sakarā ar nupat kā iestājušos Krievijas krīzi situācija ir ļoti krasi mainījusies, “Alu-stils” izjūt straujas konkurences izmaiņas.Tā kā “Alu-stils” savu ražoto produkciju neeksportē uz Krieviju un arī Krievijas uzņēmumi uz Latviju netiecas, tad šī krīze tieši neskār uzņēmumu. Tomēr lieta ir tāda, ka Igaunijas lielāko uzņēmumu galvenā ražojumu realizācijas vieta bija tieši  Krievias tirgus un, kad eksports uz Krieviju samazinājās uz pusi, lielākās Igaunijas firmas kā, piemēram, Glaskek, ar lielu sparu “metās iekarot” Latvijas tirgu. Šī firma ir ļoti jaudīga un tāpēc nedrīkst neizmantot savas jaudas, jo līdz ar to ražojumi ievērojami sadārdzinās. Glaskek ir atvērusi filiāli arī Rīgā un tā kā viņi ir labi iemanījušies apiet mūsu valsts noteiktos nodokļus (PVN, Muitas u.c.), noformējot ievestās kravas kā tranzītpārvadājumus. Tā rezultātā pat nerēķinot var tikt noteiktas zemākas cenas. Firma matriālus iepērk Somijā un saviem ražojumiem Latvijā vēl plus nosaka dempinga cenas (zemākas par tirgū pastāvošajām), lai labāk varētu iekarot vietu Latvijas tirgū
Tomēr Latvijas ražotāji arī pieņem mērus. Pavisam nesen oficiāli tika nodibināta “Latvijas logu un durvju asociācija”(~pirms 3 mēn.). Tā ir nevalstiska organizācija un cīnās par tiesībām ražošanā, pret ārvalstu konkurentfirmu netaisnībām, apspriež normatīvus, saskaņojot ar valdību, tos pilnveido. Piemēram, ziemas stiklu biezumam, siltumcaurlaidībai un izturībai tas līdz šim nebija skaidri definēts. Bez tam notiek darbs pie konkursa uz izstrādātā projekta “Latvijas skolu rekonstrukcijas” realizētāju vietām un tā kā asociācijai ir lielāka ietekme nekā atsevišķam uzņēmumam, tad ir lielākas izredzes uzvarēt šajā konkursā vai panākt, ka šo darbu veic tieši Latvijas firmas nevis, piemēram, Igaunijas. Galu galā, ja to ar tādu pašu kvalitāti un cenām var veikt mūsu pašu uzņēmēji, tad kāpēc gan to jāļauj darīt arzemju firmām?
Apstākļus tirgū nosaka galvenokārt oligopols.





























7.SWOT analīze.


Nosaukums SWOT cēlies no angļu valodas vārdu stregts,weakness, opprtunities, threats pirmajiem burtiem (iekšējais spēks, iekšējais vājums, ārējās tirdzniecības, ārējie draudi). Tātad ir iespejami 4 varianti: so; st; wo; wt

 

Pelēkais – atbilst SIA “Alu-stils”


 
SO - stiprums un izturība,
ST – spēks un draudi,
WO – vājums un izdevība,
WT – vājums un draudi.                                                                       7.1.tabula
SWOT analīze.
        Iekšējais spēks                            Iekšējais vājums
 

       Iekšējie faktori





Ārējie faktori
a)       Preču konkurētspēja
b)       Pazīstama tirdzniecības marka,
c)       Jaunievedumi
d)       Zemas izmaksas
e)       Lojāli pircēji
f)        Kvalificēti menedžeri un darbinieki
g)       Stabils finansiālais stāvoklis
h)       Moderna tehnika un tehnoloģija

(a)     Cenas paaugstināšanas tendence
(b)     Samērā augstas izmaksas
(c)     neliela tirgus daļa
(d)     novecojušas nemodernas, vecas preces.
(e)     Neatbilstošs finansiālais stāvoklis
(f)      Vājš marketings
(g)     Novecojusi tehnika un tehnoloģija
(h)     Vājš menedžments.
Ārējās izdevības.
-        Jaunu tirgu ieguve,
-        Jaunu preču veidu apguve,
-        Jaunu servisa veidu attīstīšana,
-        Kvalitātes paaugstināšana,
-        Vertikālā integrācija,
-        Jauno vajadzību parādīšanās,
-        Sociāli un ekon. izsevīgs stāvoklis,
-        Konkurentiem nelabvēlīga likumdošana.
SO

Potenciāli veiksmīgākā stratēģija, izmantot organizācijas spēku un gūstot  labumu no izdevībām
WO

Attīstības stratēģija, pārvarot vājumu, lai gūtu panākumus no izdevībām.
Ārējie draudi
-        Resursu trūkumi,
-        Jauni konkurenti
-        Piegādātāju cenas paaugstināšana
-        Izmaiņas tehnoloģijā
-        Nelabvēlīgas demogr. un ekonom.izmaiņas
-        Nelabvēlīga likumdošana
-        Pircēju maksātspējas samazināšanās.
ST

Stratēģija izmantot spēku, lai tiktu galā ar draudiem
WT

Sašaurināšanās, likvidācija vai apvienošana.
Kā redzam no šīs tabulas (7.1.tab.) uzņēmumam ir diezgan izdevīgs stāvoklis, tātad arī plašas iespējas pilnveidoties. Tā kā firmā darbojas augsti kvalificēti speciālisti, tad jādomā, ka uzņēmums apgūs jaunus tirgus un nākotnē vēl spēs labi konkurēt.
8.Marketinga stratēģiskā plānošana.


Marketinga plānošana norisinās 7.-ņos posmos:
1.     Uzņēmuma uzdevumi :
·        Šia uzņēmums ir dibināts, lai, pirmkārt, iegūtu personisko labumu – darbu, nodarbošanos, jaunas paziņas, pašapziņas celšanu, peļņu, iztiku u.c. svarīgas lietas.
·        Tā kā izvēlēta tika samērā neattīstīta nozare, tad uzdevums ir aizpildīt šo tirgu ar kvalitatīvām, cilvēkiem nepieciešamām precēm, ceļot iedzīvotāju attīstības līmeni.
·        Sadarbībā ar ārzemju partneriem tiek nests Latvijas vārds pasaulē, nedrīkst to sabojāt ar neizdarību, nekompetenci, neuzticību un nekvalitāti.
2.    SBV (Stratēģiskās biznesa vienības).
Firma ražo alumīnija konstrukcijas un tāpēc tiek pētīta tieši šī tirgus daļa un potenciālie klienti, tāpēc “Alu-stils” savā darbībā izšķir  1 SBV, īpaši neizceļot pakalpojumu un preču veidus.
3.    Mērķis.
Šīs SBV marketinga mērķis ir iegūt lielāku tirgus daļu un apgrozību.
4.    Stratēģija.
Patreiz uzņēmums darbojas veiksmīgi, neskatoties uz Krievijas krīzes lielo ietekmi. Ir pat tā, ka pavasara un vasaras periodos tiek noteikta krējuma nosmelšanas cenu stratēģija, lai varētu visus pasūtījumus pieņemt un kvalitatīvi arī izpildīt.
Uzņēmuma sadarbības firmā Raynaers nepārtraukti notiek inženiermehāniķu pētījumi, eksperimenti  un tehnoloģijas pilnveidošana, ko vēlāk arī piedāvā saviem partneriem Latvijā. Tas nodrošina nepārtrauktu atjaunošanos un darbības dinamiskumu.
          Apskatot iepriekš veidoto SWOT analīzes matricu, uzņēmums nosaka savas darbības marketinga stratēģiju.
          Tā kā izstrādājumi ir standartizēti, taču Latvijā nav daudz uzņēmumu, kas ar to nodarbotos, varētu teikt, ka no diviem ģenerālo stratēģiju vaidiem “Alu-stils” piekopj nišas stratēģiju. Plānojot tirgus stratēģijas var izmantot četrus modeļus:                                                  
·        ANSOFA MODELIS                                                                     8.1.tabula





Down Arrow: Pro-dukts
Down Arrow: Tirgus
 


                     ESOŠS                                                                                       JAUNS
ESOŠS


JAUNS
 
 
Tirgus attīstības stratēģija
Produkta attīstības stratēģija

Produkts jau ir pazīstams ārzemēs, taču šeit Latvijā tam ir jauns tirgus, kurā nākas parādīt savas progresīvās iezīmes un plašās pielietošnas iespējas kā arī pieejamību tirgus dalībniekiem.
Logus un durvis Latvijā ražo jau no aizvēsturiskiem laikiem, bet šādā izskatā tie parādījušies pavisam nesen, tāpēc jāparāda, ka šis tomēr ir daudz labāks risinājums.

·        BOSTONAS KONSULTANTU GRUPAS MODELIS
                                                                                 Graf.3








 
? Rūpju bērns

* Zvigznes periods
   Rejošs suns

   Slaucama govs
                            Zems                     Vidējs                   Augsts      
Konkurētspēja
Tā kā prece ir ļoti pievilcīga, augstas kvalitātes un trāpīts samērā brīvā nišā, tad var teikt, ka preces vairāk atrodas zvaigznes segmentā kā problēmbērna.(sk.Graf. 3).

·        GENERAL ELECTRIC MODELIS                                                   Graf.4
Oval: Tirgus pievilc.

Augsta
Vidēja
Zema
          Darījumu efektivitāte

                       Augsta                           Vidēja                   Zema
Labākā kombinācija
Tirgus pievilcība augsta, mazāka konkurētspēja






Atrašanās galvenokārt 2. segmentā nosaka, ka nepieciešams meklēt jaunus tirgus segmentus, kas arī tiek darīts, tāpat nedaudz tiek skarta labākā kombinācija, kas norāda, ka no šīm SBV ir augstākā peļņa nozarē.(sk.Graf.4)

·        PORTERA MODELIS.                         Graf.5
Ieņēm.     1                                   3       


 


                  2
                                                          daudzums
  Šis grafiks (sk.Graf. 5) parāda, ka pieņemamus ienākumus ražotājs gūst apkalpojot specifiskus, maksātspējīgākus klientus.

Virzīšana tirgū.

“Alu-stils” savus ražojumus popularizē dažādiem veidiem
1) reklāma.
·        Tā kā “Alu-stils” cenšas iegūt sev pārdošanas vietas lauku pilsētās, apvidos Rīga-Daugavpils intervālā, tad arvien vairāk tiek ievietota reklāma reģionālajos preses izdevumos un pēc tam tiek saņemtas arī vairākas atsauksmes no šo rajonu iedzīvotājiem.
·        Tiek  ievietoti sludinājumi arī reģionālajās TV.
·        Nu jau divus gadus tiek ievietota reklāma žurnālā “Latvijas Arhitektūra”.
Šī prece daudziem ir jau pazīstama, bet vēl ļoti daudzi ar to vēl tikai iepazīstās, tāpēc pārsvarā tiek izmantota  informējošā un pārliecinošā reklāma.
          Ir arī tā, ka uzņēmuma darbinieks brauc noteiktā maršrutā Cēsis-Valmiera-Rūjiena un iepriekš izpētītiem uzņēmumiem piedāvā savus pakalpojumus, izsniedzot bukletus un rakturojot šo piedāvājumu, tātad notiek tiešā pārdošana.
          Tāpat  “Alu-stils” ir piedalījies BT-1 organizētajās izstādēs  MĀJA-1 un MĀJA-2, kuras notiek 2 reizes gadā (rudenī un pavasarī), taču tagad firmas vadība nolēma, ka piedalīsies tikai pavasara izstādēs, jo pavasarī uzņēmumam sākas sezona, kuras laikā tiek nopelnīti līdzekļi arī ziemas iztikai. Piedalīšanās šajās izstādēs ir arī samērā dārgs prieks.
          Šogad piedalījās arī Daugaupils Būvniecības izstādē.

Ziedojumi.

Uzņēmumam protams bieži tiek lūgts arī sponsorējums, tāpēc notiek šo ieguldījumu analīze. Tā kā uzņēmuma darbinieki pārsvarā ir kristieši, tad katru gadu 2 reizes tiek ziedoti līdzekļi vairāku tūkstošu apmērā bērniem invalīdiem. Arī uz 1.-mo septembri tiek izdarīti vairāki ziedojumi, lai bērni varētu kvalitatīvi atsākt mācības. Pirms Ziemassvētkiem uzņēmums jau savlaicīgi izlemj kādu summu šogad atvēlēs sponsorējumu un ziedojumu lūdzējiem un pēc rūpīgas analīzes tos sadala.
          Nesen tika veikts apmaiņas darījums ar Latvijas Kristīgo radio, kuru telpās “Alu-stils” ielika jaunas durvis. Tagad radio “Alu-stils” reklāmai piešķir bezmaksas laiku.
          Tā kā lieli pakalpojumu izmantotāji ir dažādas benzīna uzpildes stacijas, tad turpat ceļmalās tiek izlikti reklāmas plakāti.

Cena.

Cenu politika uzņēmumam ir diezgan dīvaina, jo vasarās un pavasaros ir liels pieprasījums un, lai to varētu nedaudz samazināt, tad tiek paceltas cenas, bet ziemā un rudenī, kad pieprasījums ir mazāks, tad cenas tiek atkal samazinātas, dēvējot tās par ziemas cenām ar atlaidi ~10% (tātad sezonas cenu stratēģija).
          Tiek sniegtas atlaides arī klientiem, kuru pasūtījuma summa ir lielāka par Ls 15000,- (tātad pieprasījuma-piedāvājuma).
          Ievērojot konkurentu cenas, pie līdzvērtīgas kvalitātes “Alu-stils” nosaka 10-20% zemākas cenas kā Skonto Plan.
          Tiek noteiktas ražotāju sniegtās garantijas attiecībā uz izstrādājumu, materiālu kā arī uz konstrukciju kopumā. Piemēram, ir objekti, kuriem tiek dota 16 gadu garantija. Krāsai, kas tiek uzklāta uz alumīnija sagatvēm garantija ir 10 gadi.
          Servisa politiku nosaka pasūtītāja prasības, t.i.,transporta pakalpojumi, izstrādājumu montāža kā arī konsultācijas ražotājfirmas izvēlē un elementu arhitektoniskajā koncipēšanā.

6.Taktikas pielietojums.
Pēc iepriekšejām ANSOFA, BOSTONAS KONSULTĀCIJAS GRUPAS, GENERAL ELECTRONIC un PORTERA metodēm ļoti skaidri iezīmējas tas, ka firma pašlaik atrodas diezgan labvēlīgā situācijā kā rezultātā jāpielieto tirgus attīstības stratēģija, nedaudz jāpaaugstina konkurētspēja un darījumu efektivitāte, tātad būtu labi, ja cenas izstrādājumiem nedaudz pazeminātu. Lai prece būtu pieejamāka lielākam patērētāju lokam, kas palielinātu pārdošanas daudzumu.
          Tā rezultātā pielietojot tirgus attīstības stratēģiju, kā jau tika minēts, firma cenšas paplašināt savu tirgus daļu apgūstot latgales reģionus. Jau esošai, ražotai precei izstrādā jaunus, modernus veidus, ko palīdz darīt beļģu sadarbības firma. Piemēram, jaunums ir stikla pārbīdāmās sienas, kuras var ievietot darba telpās un pēc vajadzības pārvietot vēlamā stāvoklī.
          Lai paaugstinātu konkurētspēju tiek paaugstināta kvalitāte iegādājoties progresīvu, pilnveidotu un modernizētu tehnoloģiju. Sadarbībā ar poligrāfijas firmām tiek izstrādāta informējoša un vizuāli pievilcīga reklāma, kas veido uzņēmuma imidžu.
          Darījumu efektivitāti pilnveido arvien jaunie piedāvājumi un labā darba organizācija. Lai darbs būtu kvalitatīvs, firma pēc pāriešanas uz gabaldarba apmaksu atkal atgriezās pie stundu darba apmaksas. Firmas Raynaers jaunākie produkti visīsākajā laikā pēc to ieviešanas tirgū, tiek prezentēti arhitektiem un būvniekiem Latvijā. Ir iegūts Raynaers biroja statuss, kas paredz apmācību kompleksu jautājumā par firmas produktiem un priekšrocībām.

7. Kontrole.
          Lai piemērotos iekšējās un ārējās vides izmaiņām un sasniegtu uzņēmuma mērķus, ir nepieciešama kontrole, kas ir uzraudzība par plānu izpildi un nepieciešamie labojumi. Firmas vadītājs kontroles funkciju sāk no tā brīža, kad tiek noteikti uzņēmuma mērķi un uzdevumi. Tas nepieciešams, lai mazinātu nenoteiktību, kas rodas izstrādājot darbības plānus paredzot krīzes situāciju. Kontrole vēl nepieciešama panākumu nodrošināšanai, jo bez kontroles var iestāties patvaļība vai neizdarība.
q  Lai kontrolētu materiālu resursus tiek veikta regulāra, precīza materiālu uzskaite ražošanā un noliktavā Jēkabpilī, ko regulāri pārbauda grāmatvedība, sastādot pārskata peridu atskaites.
q  Cilvēku resursus kontrolē pareiza darbinieku izvēle, ko nodrošina 3 mēn. pārbaudes laiks un regulāras apmācības Beļģijā.
q  Informācijas resursus pārzin administrācija, analizējot ārējos faktorus un veicot ekonomisko prognozēšanu.
q  Finansu resursu kontrole ir viens no galvenajiem pasākumiem ko veic uzņemuma grāmatvede un pārbauda VID, Valsts Statistikas pārvalde un firmas vadītājs. Lai veiktu kontroli, vispirms nosaka standartus, šajā gadījumā ražojumiem ir starptautiski noteiktais standarts ISO 9001, tāpat tiek noteikti firmas optimālie, vēlamie rādītāji un pēc sasniegtajiem rezultātiem veic salīdzināšanu ar standartiem. Pēc tam salīdzināšanas rezultātus novērtē un firmas vadība izstrādā stratēģiju situācijas uzlabošanai:
·        Atstāt visu iepriekšējā līmenī,
·        Novērst novirzes no normām,
·        Pārskatīt un, ja nepieciešams labot standartus.
Tātad kas , kur , kad kontrolē (vispārināta shēma no kontroles sistēmas (8.1.att.)).



 
          Resursu ievads                  pārveide                    noslēdzošā kontrole
(piegādātājfirmu materiāli)    (ražošana Jēkabpilī)    (gatavā produkcija tirgum)









 
        noliktavas pārz.            ražošanas vadītājs              nosūtītāji, klienti

8.1.att. Ražošanas kontroles shēma
          Tā kā visi darbinieki darbā tiek pieņemti ar samērā lielu konkursu un katrs no viņiem tiek speciāli apmācīts, tad atstāt šo darbu savas neizdarības dēļ darbinieki nav ieinteresēti.
Secinājumi


Tā kā firma darbojas salīdzinoši neilgu laiku ,t.i., 3 gadus, tad var teikt, ka ir visas iespējas paplašināties, pilnveidoties un veikt ienesīgu saimniekošanu, bet 3 gadi ir arī pietiekoši ilgs laiks, lai pārliecinātos par savas pastāvēšanas nepieciešamību un izdevīgumu.Ja firma vēl līdz šim nav bankrotējusi, tad tas vēlreiz pierāda, ka tiek veikts veiksmīgs firmas izpētes, analīzes un plānošanas process.
·        Uzņēmuma pozitīvā iezīme ir tā, ka ir izvēlēta pašreizejai tirgus nišai atbilstoša jauda, kas nerada problēmas savu ražojumu realizācijā kā tas notiekIgaunijas firmai Glaskek, kad tika zaudēts Krievijas tirgus.
·        Pārdomāti ir arī tas, ka darbiniekiem ir jāzin angļu valoda, kas nodrošina jaunākās informācijas pieejamību, satura izpratni kā arī ļauj optimizēt darbības norisi, jo nav jāpieņem darbā atsevišķs tulks, kas tulkotu visas jaunākās ražošanas programmas un tehnikas aprakstus. Tāpat darbinieki bez problēmām var tikt sūtīti uz apmācībām Beļģijā Un tas ievērojami paaugstina viņu kvalifikāciju.
·        Sekmīgi ir izvēlētas arī firmas ēku atrašanās vietas. Tas ir, ka ražotne atrodas Jēkabpilī, kas ļauj vieglāk piegādāt ražojumus uz latgali un tāpat ļoti pieejama ir pasūtīšana vidzemes iedzīvotājiem - Rīgā. Arī pašai uzņēmuma vadībai, atrodoties Rīgā, ir vieglāk kontrolēt situāciju Latvijas tirgū, jo arī pārējie uzņēmumi ir koncentrējušies tieši Latvijas centrā.
·        Arī izmaksas par ražotnes ierīkošanu un privatizāciju Jēkabpilī ir daudz mazākas  nekā Rīgas apkārtnē.
·        Vadītājiem piemīt tik nepieciešamās īpašības kā sava darba entuziasms, mērķtiecīgums un precizitāte, kas atstāj labvēlīgu iespaidu arī uz darbā pieņemtajiem strādniekiem un dod stimulu arī viņiem strādāt ar lielāku atdevi. Arī darba algas ir ļoti pieņemamas, ko iespaido abpusēji patīkamā sadarbība ar ārvalstu partneriem.
Kā jau jebkurš darbs arī firmas darbība ir jāpilnveido, jānovērš dažādi riska faktori kā: ražošanas, tirgus, novecošanās,nelaimes gadījumu, juridiskais un cilvēcīgais risks, kas nosaka:
Þ   analizējot projektus ievērot alternatīvus apstākļus un risinājumus,
Þ   motivēt iespējamo notikumu ticamības pakāpi,
Þ   noteikt savas finansiālās iespējas un rezerves manevrēšanai,
Þ   panākt maksimālus ienākumus un minimālus izdevumus,
Þ   paredzēt jebkura darbinieka aizstāšanu un nomaiņas iespējas,
Þ   u.c. pasākumus.

Par galvenajiem riskiem un problēmām firma uzskata šādus faktorus:
1.     negaidīti straujš konkurences pieaugums, īpaši no kādu lielu rietumu firmu puses, izveidojot kādu modernu un efektīvu ražotni.
2.     neparedzētas grūtības partneru firmā un līdz ar to izejmateriālu iepirkšanā un to cenās.
3.     grūtības apgrozāmo līdzekļu jomā, lai iegādātos izejmateriālus lieliem pasūtījumiem.
4.     likvīdo līdzekļu trūkums firmā.

Tomēr kopumā firmas darbība pagaidām ir veiksmīga, kas arī ir firmas galvenais mēķis – tiek gūts gan morāls gandarījums, izaugsmes iespējas, gan arī materiāls nodrošinājums, kas ir īpaši svarīgi šajos smagajos Latvijas ekonomiskajos un sociālajos apstākļos.














Bibliogrāfiskais saraksts


1.Praude V., Beļčikovs J. Menedžments.-R.: Vaidelote, 1996
2.Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija. Ziņojums par Latvijas tautsaimniecības attīstību.- M.: SIA Madonas poligrāfists, 1998

161 komentārs:


  1. Hallo,
    Ich schreibe diese Aussage, weil ich wirklich dankbar bin für das, was UniCredit Finance Unternehmen hat für mich und meine Familie. Als ich dachte, dass es keine

    Hoffnung mehr gab, dieses Darlehen Unternehmen kam und meine Familie durch die Kreditvergabe uns am Leben wieder Darlehen zu einem sehr niedrigen Zinssatz von 2%

    fühlen. Nun, ich habe gesucht für ein Darlehen meine Schulden für die letzten drei Monate zu begleichen, alles, was ich traf Scammed und nahm mein Geld, bis ich

    endlich ein Gott gesandt Kreditgeber erfüllt. Ich hätte nie gedacht, dass es noch echte Darlehen Kreditgeber im Internet sind aber zu meiner größten Überraschung bekam

    ich meinen Kredit ohne viel Zeit zu verschwenden. Also, wenn Sie da draußen für ein Darlehen jeder Menge suchen, würde ich Ihnen raten Mrs.Grate Elita über eine E-

    Mail: (bankcredit@inbox.lv)
    777 # Rom Bahnhof Straße, Italien Tel: 393512646127
    Grüße,
    Mr.Jenlan

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas neticami stāsts manā dzīvē, es esmu Wilecia Berbana kundze, pašlaik dzīvo Ņujorkā, ASV. Es esmu atraitne brīdī ar trim bērniem un man bija iestrēdzis finanšu situācijā. Pēdējo divu mēnešu laikā man vajadzēja refinansēt un samaksāt savu rēķinu un daži citi nopietni parādu. Es meklēju aizdevumu $ 650,000.00 USD, tad es pieteikties aizdevumam kādā no tiešsaistes aizdevumu uzņēmumam, kurā es biju scam par $ 3,800,00 ASV dolāru aizdevumu Lielbritānijā, bet, kad man sūdzēties mans labs draugs teica me, ka vienīgā vieta, lai saņemtu aizdevumu tiešsaistē ir goldloancompany1234@gmail.com uzņēmums ir 100% garantija, ka, ja es varu pieteikties uzņēmējdarbības aizdevumu es esmu, lai saņemtu aizdevumu bez kavēšanās darījumā, tāpēc es izdarīju, ar liels bailes manā sirdī nav zaudēt naudu jau otro reizi. Mani brāļi un māsa es gribu, lai jūs zināt, ka joprojām ir labi cilvēki pasaulē, mēs varam uzticēties un būt ticību. Ar padomu mans draugs, kad es lūdzu uzņēmumam aizdevumu pagājušajā nedēļā, un uz manu vislielāko pārsteigumu es tikko saņēmu savu aizdevumu vakar. Mana cerība un uzticība visi bija aizgājuši, bet tagad es jauns pastāv reāls aizdevumu firma mēs varam uzticēties. Am, izmantojot šo iespēju, lai informētu jūs visi, ka, ja jums ir nepieciešama aizdevuma, neiet citur, kur tik slims aizdevumam. Atradu reālu aizdevumu aizdevējs, kas var jums palīdzēt, jo HES pastāstīja, ka panākumi sabiedrību ir viņa lepnums es vēlos, lai jūs slims par aizdevuma GOLD AIZDEVUMA FIRM. Šeit ir uzņēmuma e-pasts: goldloancompany1234@gmail.com Un es apsolu jums, ka jūsu dzīve nekad nemainās atkal,
      Es tiks gaida dzirdēt savu liecību.

      Wilecia Berbana kundze

      Dzēst
    2. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

      Please Fill the Application Form Below:
      - Complete Name:
      - Loan Amount Needed:
      - Loan Duration:
      - Purpose Of Loan:
      - City / Country:
      - Telephone:
      - How Did You Hear About Us:

      If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com

      Dzēst
  2. Es BRUN JEAN PIERRE finanšu, starp īpaši aizdevēju garā palīdzētu visai bankai aizliegta vai nav labu banku par aizdevuma pieteikumus, es varētu savu naudu nopietnas un godīgi cilvēki, kas var atmaksāt aizdevumu parastā laikā Tātad viņi vēlas šajā gadījumā, lūdzu, norādiet, cik daudz jūs būtu gatavs, kā arī aizdevuma ilgums, jo es esmu tikai aizdevumiem īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa ilgtermiņa atkarībā no summas, ko piešķir no 5000 € līdz € 6.350.000 ar procentu likmi 2% no garuma jūsu atmaksu.
    Jūsu kredīta pieteikumu starp indivīdiem, lūdzu, sazinieties ar mani: brun.jeanpierre85@gmail.com

    brun.jeanpierre85@gmail.com

    Ar cieņu.

    Jean Pierre Brun

    AtbildētDzēst

  3. Real liecība par nopietnu iegūto aizdevumu


    Sveiki,

    Kad bankas vai radinieki nevar tev sekot, tas ir labi zināt, ka ir savstarpēja kaut kur. Attiecībā uz jebkuru aizdevumu starp īpaši sūtīt vēstules tieši uz to, ko kungs ietver nosaukumu manu Guilabert kas atbilst 72 stundās. Pateicoties viņam, šodien es izdodas savilkt galus kopā, un es būšu pateicīgs viņam visu savu dzīvi.
    Sazinieties, ja jums ir nepieciešams, lai jūsu vajadzībām nopietni un ātri.

    Šeit ir viņa e-pasts: wald_dietrich@outlook.fr
    Šeit ir viņa e-pasts: wald_dietrich@outlook.fr
    Šeit ir viņa e-pasts: wald_dietrich@outlook.fr

    "No jūsu aizdevumu līdz 100% pēc pieņemšanas savā mapē garantija" esat apmierināts ar viņu "

    Ar cieņu.

    AtbildētDzēst
  4. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai arī jums ir nepieciešams kredīts, lai refinansēt, Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai iegādātos automašīnu vai māju? Ja jā jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu aizdevuma veidu par pieņemamu procentu likmi bez kredīta pārbaude !!! sazinieties ar mums šodien pa e-pastu. (Co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    Mēs piedāvājam Aizdevumi universālie. Piesakies šodien un saņemt finansē 3 darba dienu laikā.
    - Minimālā aizdevuma summa: € 2,000.00
    - Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00
    - Procentu likme: 3% gadā
    Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    AtbildētDzēst
  5. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai arī jums ir nepieciešams kredīts, lai refinansēt, Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai iegādātos automašīnu vai māju? Ja jā jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu aizdevuma veidu par pieņemamu procentu likmi bez kredīta pārbaude !!! sazinieties ar mums šodien pa e-pastu. (Co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    Mēs piedāvājam Aizdevumi universālie. Piesakies šodien un saņemt finansē 3 darba dienu laikā.
    - Minimālā aizdevuma summa: € 2,000.00
    - Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00
    - Procentu likme: 3% gadā
    Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)

    AtbildētDzēst
  6. Uzmanību.

    Tas ir Asa apdrošināšanas kompānija, mēs apdrošināt visu cieņu veida īpašības, mēs arī apdrošināt ārā vīza, lai ceļotu aizjūras studēt vai personīgo biznesu ne, ja jums ir nepieciešams kredīts, lai ceļotu ārā no savas valsts, lai sāktu savu personīgo uzņēmumu mēs esam spēj apliecināt jums savu personīgo vīzu vai ģimenes vīza ceļošanai uz apmesties jebkurā valstī pēc jūsu izvēles. Mūsu uzņēmums var veidot īpašumu, lai jūs varētu maksāt atpakaļ Maximo ilgumu 28 gadi, tādēļ, ja Jums ir interese, laipni pieteikties tagad.

    Mēs spējam aizdevuma Jums jebkuru summu, lai sāktu savu personīgo biznesu jebkurā valstī pēc Jūsu izvēles, tādēļ, ja jums ir nepieciešams vīza ceļošanai uz jebkuru valsti, lūdzu, sazinieties ar šo e-pastu: visaagency1010@gmail.com~~HEAD=dobj, vai, ja jums ir nepieciešams kredīts, lai sāktu up savu personīgo uzņēmumu, lūdzu sazinieties ar šo e-pastu: hendrixloanfirm1010@gmail.com~~HEAD=dobj

    Mūsu kompānija specializējas uz šiem informācijas zemāk.
    (1) Mēs dodam out vīza, lai ceļotu aizjūras.
    (2) Mēs sniegt aizdevumu ar 2% procentu likmi individuāliem uzsākt tie personīgo biznesu.
    (3) Mēs apdrošināt zemes īpašumu.
    (4) Mēs apdrošināt māju īpašumu.
    (5) Mēs būvējam un Izpārdošana lētu apmērā atsevišķām, maksājot ikmēneša iemaksa.

    Ja jūs vēlaties iegādāties māju vai jebkādu īpašumu, maksājot ikmēneša maksājumā, mūsu uzņēmums ir spējīgs, lai saņemtu jums

    AtbildētDzēst
  7. Sveiki,

    Tas ir ļoti svarīgs un nopietns vēstījums adresēts privātpersonām,
    visi nomākts cilvēki vai ne, izmisuma vai ne, aizliegts banku e
    citi, kas būtu nepieciešams aizdevumu steidzami, lai atdzīvinātu
    atjaunot savu dzīvi, savu nākotni, savu nākotni.
    Eh !!! Nu tagad iet uz priekšu, jo jums ir viss jums ir nepieciešams uts
    atdzīvināt savu darbību, jūsu projekti neatkarīgi no tā, ko jūs esat; vo
    atmaksas termiņš ir apsveicami.
    Es piešķirt aizdevumus sākot no 2000 līdz 50.987.654 € ar likmi 3% gadā.
    Lai iegūtu vairāk informācijas ...
    E-pasts: wald_dietrich@outlook.fr

    AtbildētDzēst
  8. Mēs Certified Finanšu iestāde apstiprinot līdzekļus visiem projekta veidu. Mūsu kredīta / finanšu piedāvājums ir dota ar zemu procentu likmi 3%, un tas ir atmaksas termiņš ir ļoti draudzīgs un klientu ērts.
    Mēs šobrīd finansējums esošo uzņēmumu ar esošo vadības komandu, ar lielu darbu līguma izpildi, komerciālo nekustamo īpašumu iegāde, Business Expansion utt Mēs esam atvērti kam labas biznesa attiecības ar jums, kā mūsu finanšu sistēma ir ļoti elastīga un klientu ērts.
    Ja jūs domājat, ka jums ir ciets fona un ideju padarīt labu peļņu jebkurā pasākumā, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iespējamu uzņēmējdarbības sadarbībai Aizdevuma summa
    pieejamie svārstās no jebkādu summu pēc Jūsu izvēles Lai iegūtu vairāk informācijas
    sazinieties ar mums pa e-pastu: westerntrustcompany@gmail.com.

    AtbildētDzēst
  9. Vai jūs meklējat investoru investēt jūsu uzņēmumu vai jūsu projekts? Vai jums ir nepieciešama personas/uzņēmējdarbības aizdevumu paplašināt savu biznesu vai bankas garantiju. Mums ir ieguldījumu sabiedrība. laipni, ļaujiet man zināt, ko jūs esat vērā varbūt mums var ieguldīt savā projektā arī atzīst šo e-pasta saņemšanu, lai saņemtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mums tieši uz uzņēmumu e-pastu; (loansharkinginvestment@gmail.com) summa nepieciešama attiecībā uz Papildinformācija

    Sveicieni

    AtbildētDzēst
  10. Jums nepieciešams aizdevums naudas starp indivīdiem, lai risinātu
    finanšu grūtības, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas ir
    izraisa bankas, ko atgrūšanas pieteikuma datnes
    kredīts? Es esmu indivīds finanšu eksperti spēj
    jūs veicat aizdevumu, sākot no € 3000 līdz € 500.000 likme 3% gadā
    ir persona, kas spēj maksāt un apstākļi, jums ir
    padara dzīvi vieglāku. Visi cilvēki, kas ir steidzami nepieciešams, es varu
    Sazinieties pa e-pastu:charles.pineau1@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. aizdevums piedāvājums starp indivīdiem nopietnu Mēs esam gatavi sniegt jums aizdevumu ar procentu likmi 3%. Mēs piedāvājam aizdevumus komerciālām un privātām organizācijām periodos no 1 līdz 25 gadiem. Mēs piedāvājam personas aizdevumiem, konsolidācijas aizdevumus parāda, riska kapitāls, aizdevumi komerciāliem aizdevumiem, studentiem, mājokļu kredīti, mājokļu kredīti vai aizdevumi kāda iemesla dēļ, tomēr, mūsu metode piedāvā iespēju norādīt summu nepieciešama aizdevuma un arī ilgumu, mēs esam labi sertificēta un reģistrēta. Mūsu aizdevumi ir arī apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte:charles.pineau1@gmail.com

    AtbildētDzēst

  12. Sveiki,

        Mēs esam kristiešu organizācija izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem vajadzības palīdz, piemēram, finanšu help.So ja jūs iet caur finansiālās grūtībās vai jums ir kādas finanšu putru, un jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevumu nokārtot savu parādu vai atmaksāties rēķinus, sāciet jauku uzņēmējdarbību, vai arī jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu javonnerobinsonloans@gmail.com~~HEAD=pobj par Bībelē teikts "" Luke 11:10 Visi, kas jautā saņem; tas, kas meklē, atrod; un tam, kas klauvē, durvis būs atvērtas ", tāpēc neļaujiet tiem iespēju iet jums ar, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un mūžīgi more.Please tie ir par nopietniem domājošiem un Dievs baidoties cilvēki.

    Aizņēmēji INFORMĀCIJA:
     
    Pilnais vārds:
    Dzimums:
    Ģimenes stāvoklis:
    Adrese:
    ZIP / Pilsēta:
    Valsts:
    Dzimšanas datums :
    finansējums:
    Nepieciešamā summa:
    Aizdevuma ilgums:
    Alga / gada ienākumi:
    Nodarbošanās:
    Aizdevuma mērķis:
    Tālrunis:
    Fakss:
     

    Moto: Mēs nodrošinām mūsu klientus ar drošu kredītu un garantiju programmu saņems.

    Ar laba vēlējumiem.

    Miss Javonne / MD /

    Kontakti e-pasts: javonnerobinsonloans@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. uzmanību,

    Vai jums nepieciešama aizdevuma? Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, mēs esam šeit, lai palīdzētu yo u finansiāli, mēs piedāvājam aizdevumu parāda consolidati par, personīgās un biznesa aizdevumiem, nekustamo īpašumu finansēšana / projekta finansējuma, privātajiem kredītiem.
    Mēs pieņemam applicati ons 24 stundas d AY, 7 dienas nedēļā skaidra un understandab le ziņā d nosacījumi, kas ir ērts un pieejamu.

    Mēs esam šeit, lai kalpotu jūsu finanšu vajadzībām, un jūsu laime ir 100% garantēta.

    Rakstiet mums uz: (irenegironfernandez@gmail.com) piemērot.

    AtbildētDzēst
  14. BEIGAS gadu aizdevumu piedāvājums .. BEIGAS gadu aizdevumu piedāvājums ..
    Es esmu Chloe Morrison, aizdevumu aizdevējs, es aizdot naudu privātpersonām vai uzņēmumiem, kas vēlas izveidot rentablu uzņēmumu, kas ir periods veco parādu un vēlas maksāt. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu jūs nekad nevar iedomāties, mums ir gan privātajā, gan valsts aizdevumu, ar aizdevumu procentu likmēm 2%.
    Sazinieties ar mums tagad ar mūsu karstu e-pasta adresi: (Chloemorrisloanfirm@gmail.com) Jūsu laime ir mūsu bažas.

    (CHLOEMORRISLOANFIRM)

    AtbildētDzēst
  15. JAUNU VISU SVAIGU UN PATIESA.

    Es esmu par francijas pilsonības, un es dzīvoju Francijā.
    Man arī ir savs veikals, bet man trūka finansējuma, lai pārvietotos uz augšu manu veikalu, bet es nezinu, kā to izdarīt.
    Es negribēju, lai veiktu aizdevumus, pamatojoties uz neto, jo ir daudz blēži.
    Bet vienu dienu draugs bija teicis, man Džentlmenis tiešām dažādas, un godīgi no visiem aizdevējiem.
    Es devos pie viņa,es zvēru jums, ka viņš ir devis man kredītu 3500 eiro, ko es esmu saņēmis uz manu Bankas Kontu Banka LCL.

    Šeit ir viņa adrese: robertofinanc@gmail.com

    Sniedza viņam pilnīgu uzticību, un jums būs 100% apmierināti.

    AtbildētDzēst
  16. Uzmanību !!!
    Vai jums nepieciešama steidzama kredītu? Mēs dodam no aizdevuma ieinteresētajām personām
    kas meklē aizdevumu ar labu ticību un ar procentu likmi 3%. Vai jūs nopietni nepieciešama
    steidzami aizdevumu? tad jūs esat īstajā vietā. Mēs dodam out uzņēmējdarbības
    aizdevums, personas aizdevums, Ziemassvētki aizdevums, un tā tālāk. Sazinieties ar mums, lai jūsu aizdevumu pieprasījumu, lai apmierinātu savu
    pieprasījums un izklāstītas no finansiālās problēmas. sazinieties ar mums šodien pa e-pastu:
    HENRYCLARK003@GMAIL.COM
      Un mūsu mājas lapa ir http://henryclarkloanfirm.jimdo.com/

    Paldies jums, kā mēs gaidām jūsu atbildi.
    Henry Clark Loan.

    AtbildētDzēst
  17. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    AtbildētDzēst
  18. Sveiki, es esmu Jonna kungs, privāts naudas aizdevējs jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai maksāt savus rēķinus un korporatīvo finanšu nekustamo īpašumu un jebkuras uzņēmējdarbības finansēšanas veidus. Es arī piedāvāt Kredīti privātpersonām, uzņēmumiem un institūcijām ir 2% procentu likmi. Es dodu no aizdevuma nopietni domājošiem cilvēkiem, kas interesējas par aizdevumu, ja interese kontakts šo e-pastu: jonnafinance@outlook.com

    AtbildētDzēst
  19. STEIDZAMI AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS garantēta PIETEIKTIES NOW.

    Laba diena,
      Cienījamie aizdevumu meklētājiem, Sveicieni no Constant Loan Firm.
    Mums ir sertificēti aizdevumu aizdevējs kas piedāvā aizdevumus cilvēkiem, kuri atrodas
    vajag aizdevumu. Mēs dodam aizdevumus projektu, biznesa, nodokļi, rēķini,
    un daudzi citi iemesli, mēs darbojas līdz 3% interese ir rate.There ir
    vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no mūsu uzņēmuma, tā ir jums ir nepieciešama
    aizdevums? Vai esat parādā? Vai jūs vēlaties aizdevumu, lai uzsāktu jauku biznesu un ir nepieciešams kapitāls? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai saņemtu finansējumu jebkādu iemeslu dēļ? Jūsu palīdzība ir
    beidzot šeit, jo mēs dodam aizdevumus ikvienam lēts un
    pieejamu procentu likmes tikai 3%, ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar
    mums
    šodien
    : (Constantloanfirm@gmail.com, constantloanfirm@yahoo.com)
    un saņemt savu aizdevumu šodien. Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem, lūdzu,
    atstāt
    zināt summu aizdevumu, jums ir nepieciešams un ilgumu aizdevumu.

    mēs nākamo;
    * Personas Aizdevumi (Secure un bez tā)
    * Business Aizdevumi (Secure un bez tā)
    * Consolidation Loan un daudz ko citu.

    Mums ir sertificēti, uzticami, droši, efektīvi, ātri un dinamiski.
    Ja Jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mums:
    constantloanfirm@gmail.com
    constantloanfirm@yahoo.com
     
    NO avansa maksa PIELIKUMĀ
     
    Veiksmi,
    Klientu atbalsts.
    SERGEY YAKUBOVA KREDĪTI

    AtbildētDzēst
  20. aizdevums piedāvāt naudas starp īpaši
      Es esmu indivīds finanšu. Es sniegt aizdevumus starp indivīdiem, lai cilvēki ar finanšu grūtībās un spēj atmaksāt aizņemto summu. Mani aizdevumu noteikumi ir vienkārši un labi déterminées.J'ai nozīmīgs kapitāls var piešķirt aizdevumu privātpersonām un termiņi būs atbilstoši jūsu mēneša budžetu .Ja jums ir projekti darīt vai ja Jums ir finansiālās grūtībās, jūs varat sazināties ar mani pasts: colettepelle080@gmail.com
    cik ātri vien iespējams, ar laiku un savu aizdevumu, zinot, ka mans procentu likme ir 3% .Es sniedz jums: colettepelle080@gmail.com
    Lai iegūtu vairāk informācijas šeit ir mūsu vieta, jo mēs esam Popular: http://bnk-csmt.puzl.com/

    Mēs joprojām gaidām iepazīties
    ar cieņu

    AtbildētDzēst
  21. ansiāls Xmas aizdevumu palīdzību samaksāt rēķinus vai uzsākt savu biznesa kredītu par savu ?, ja jā, lūdzu, sazinieties ar mums tagad, mūsu procentu likme ir
    2% no finanšu Xmas palīdzības pieteikuma veidlapu, kas ir zemāk, kurā jums ir jāaizpilda un atgriezties, lai turpinātu e-pastu uz: Bradysmithloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  22. Mans vārds ir Carter Collins kungs, es esmu privāta aizdevēja, kas dod ārā
    aizdevums privātajiem un korporatīvajiem privātpersonām. Vai jums ir pagriezts uz leju
    ar tik daudzām bankām? Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai izveidotu savu biznesu? do
    jums ir nepieciešams finansēt, lai paplašinātu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams
    personas aizdevumu ?. sazinieties ar mums tagad :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com

    Aizņēmēji DATA FORMA

    1) Jūsu vārds:
    2) SEX:
    3) Tava valsts:
    4) jūsu nodarbošanās:
    5) JŪSU Ģimenes stāvoklis:
    6) Tālruņa numurs:
    7) Ikmēneša ienākumi:
    8) adrese:
    9) MĒRĶIS:
    10) AIZDEVUMA PIEPRASĪJUMS:
    11) AIZDEVUMA ILGUMS:

    sazinieties ar mums tagad :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com
    Ar laba vēlējumiem
    Mr Carter Collins

    AtbildētDzēst

  23. Es vēlos sirsnīgi pateikties mr westhood, apexloans@yahoo.com, man dota aizdevumu. ir bijis scammed euro6000 ar dažādiem viltus lenders.i ieraudzīja kādu liecību par to, kā draugs izsniegtais aizdevums apexloans internetā. un es pieteicos un i got manu aizdevumu 24h. Ja jums ir nepieciešama aizdevumu šodien pieteikties pa e-pastu; apexloans@Yahoo.com

    AtbildētDzēst

  24. Saskaroties ar finanšu grūtībām? Vai jums nepieciešama aizdevuma? vai tie tika noraidīti ar vietējām bankām? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda iemesla dēļ? Jūsu palīdzība ir beidzot šeit, kā Business Finance piedāvā aizdevumus ikvienam, gan nodarbinātajiem un darba meklētājiem, privātpersonām un uzņēmumiem, mēs piedāvājam aizdevumus ar zemu procentu likmi 2%. Ieinteresētie aizņēmēji sazinieties ar mums pa e-pastu: khalifafinancialcompanies@gmail.com un saņemt savus kredītus šodien. Mūsu pakalpojumi ir ātri un uzticami, tādēļ, lūdzu, sazinieties ar mums (khalifafinancialcompanies@gmail.com) un baudīt mūsu piedāvājumu finanšu pakalpojumus

    http://khalifafinancialcompany.weebly.com

    AtbildētDzēst
  25. Sky World aizdevums Firm, mēs dot aizdevumus ar procentu likmi 0f 3%.
     

    Laba diena Sir / ma am.

    Mēs esam privāts uzņēmums, un mēs piedāvājam aizdevumus ar zemām procentu likmēm, nosakot aizdevuma summa ir starp 100000000 aizdevuma noteikumus 1000 $ dolāru aizdevumu uzņēmējdarbības attīstībai: EDGE / uzņēmējdarbības paplašināšanai konkurētspēju.

    Mēs piedāvājam dažādus aizdevumu

    * Personas Aizdevumi (nodrošināto un nenodrošināto)
    * Business Aizdevumi (nodrošināto un nenodrošināto)
    * Consolidation Loan
      
    Nav sākotnējās maksas.

    Mēs pateicamies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo reklāmu.
    Lai iegūtu vairāk informācijas un izmeklēšanas, sūtīt e-pastu uz mums šodien
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    AtbildētDzēst
  26. Sky World aizdevums Firm, mēs dot aizdevumus ar procentu likmi 0f 3%.
     

    Laba diena Sir / ma am.

    Mēs esam privāts uzņēmums, un mēs piedāvājam aizdevumus ar zemām procentu likmēm, nosakot aizdevuma summa ir starp 100000000 aizdevuma noteikumus 1000 $ dolāru aizdevumu uzņēmējdarbības attīstībai: EDGE / uzņēmējdarbības paplašināšanai konkurētspēju.

    Mēs piedāvājam dažādus aizdevumu

    * Personas Aizdevumi (nodrošināto un nenodrošināto)
    * Business Aizdevumi (nodrošināto un nenodrošināto)
    * Consolidation Loan
      
    Nav sākotnējās maksas.

    Mēs pateicamies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo reklāmu.
    Lai iegūtu vairāk informācijas un izmeklēšanas, sūtīt e-pastu uz mums šodien
    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com


    Sarah Williams.

    AtbildētDzēst
  27. VÄLKOMMEN TILL SERGEY SHIKUNOV FINANCE

    Ett registrerat och licensierat bolag under Finansdepartementet . VI ERBJUDER legitima LÅN SOM HELST. De är snabba och prisvärda med ränte bara 3%

    Våra paket inkluderar;

    *Bostadslån
    * Auto Loan
    *Inteckningslån
    * Business lån
    * International Loan
    *Personligt lån
    *Och mycket mer

    INTE välkommen att kontakta oss via: mr.shikunov89@list.ru om intresse som du kommer, omedelbart hänskjutas till våra låne STYREKONOMENS Operations Manager. OCH DIN lån kommer att behandlas inom 3 arbetsdagar.

    (KONTAKT ekonomiavdelning )
    NAMN: Sergey Shikunov
    E-post: mr.shikunov89@list.ru
    Sergey Shikunov Finance.

    AtbildētDzēst
  28. investīciju aizdevuma piedāvājumu


    Mēs piedāvājam aizdevumus privātām investīcijām ieinteresētās klientiem, lai palīdzētu viņiem sasniegt augstāko potenciālu, kā arī palīdzētu mūsu

    klienti ieguldīt savus līdzekļus.

    Neļaujiet pieturas jums paplašināt savu biznesu vai uzņēmums, sākot no soda. Ļaujiet mums palīdzēt jums.

    Mums ir klienti, kuri fondi un vēlos investēt citās valstīs un dažādās nozarēs, ja jūs meklējat

    investīciju aizdevuma vai uzņēmējdarbības aizdevumu
    Šī ir īstā vieta tev. Ar zemu procentu likmi 3 %, un maksāšanas noteikumiem, mēs palīdzēsim padarīt jūsu sapni pienācis

    cauri.

    Mūsu pakalpojumi:

    Uzņēmumu aizņēmumu
    Investīciju aizdevums

    Mūsu galvenais mērķis ir palīdzēt mūsu klientu ieguldīt savus līdzekļus, īstu un pamatotu nozaru savā valstī. Ja jūs interesē

    investīcijām, mēs būsim priecīgi palīdzēt jums ieguldīt savu funds.loan svārstās no $5,000 $100,000,000


    Lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar Robinson.

    DR Robinson
    Robinson investīciju
    E-pasts: johnrobinsonloaninvestmentfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  29. Laba diena,
    Tas ir mans pazemīgs prieks celt jūsu namdurvīm, tad
    labāko aizdevuma finansēšanas ieguldījumu iespējām.
    Mēs KPHOL DUBAI izprast problēmas iegūt
    apstiprināja aizdevumu ar mazāk nekā zvaigžņu kredīta score, un
    vēsture. Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam specializējušies daudzus gadus
    apkalpo un apstrādes apstiprināšanu aizdevumi privātpersonām
    kam nav šādu kredīta rādītājus. Mēs piedāvājam biznesa aizdevumu,
    mājokļu kredīti, un tik daudzi citi, kā arī segtu visas
    Aizdevums ir nepieciešams ar aizraujošu procentu likmēm un bez piepūles
    maksājumu plāni.
    Mēs strādājam, lai paplašinātu mūsu starptautisko
    portfolio globāli un finansēšanas projekti veidā parāda
    finansējums no $ 1 Million un augstāk.
    Šis finansējums programma ļauj klientam baudīt zemu interesi
    atmaksāšanās tik zema kā 3-4% gadā uz laiku no 8-7
    gadiem. Mēs varam arī apstiprināt personīgās un biznesa aizdevumiem
    no melodija no $ 100,000.00 USD līdz 1,000,000.00 $ USD
    atkarībā no biznesa. Mēs pašlaik nodrošina
    finansējums:
    * Start-Up Franchise
    * Biznesa iegāde
    * Business Expansion
    * Commercial Real Estate pirkums
    * Līguma izpildi
    Mūsu mērķis ir, lai varētu palīdzēt visiem, cik vien iespējams,
    neatkarīgi no tā, ko jūsu kredīta ziņojumu ir ko teikt. Mēs neesam
    izveidot mūsu kompānija diskriminēt.
    Mēs būtu priecīgi saņemt Jūsu Kopsavilkums /
    Projekta plāns, kā arī pieņemot NDA. Tā ir mūsu firma
    atrisināt to cītīgi piedalīties jebkurā izdevīgā projektā jūsu
    izvēle ar skatu uz finansējumu un sniegt aizdevumu ar atvieglotiem
    piemēram.
    E-pasts jūsu projekti kopsavilkumu mums uz:
    Adamfredloanfirm@outlook.com vai Adamfredloanfirm@yahoo.com

    Ar laba vēlējumiem,
    Ahmet Gur.





























    Laba diena,
    Tas ir mans pazemīgs prieks celt jūsu namdurvīm, tad
    labāko aizdevuma finansēšanas ieguldījumu iespējām.
    Mēs KPHOL DUBAI izprast problēmas iegūt
    apstiprināja aizdevumu ar mazāk nekā zvaigžņu kredīta score, un
    vēsture. Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam specializējušies daudzus gadus
    apkalpo un apstrādes apstiprināšanu aizdevumi privātpersonām
    kam nav šādu kredīta rādītājus. Mēs piedāvājam biznesa aizdevumu,
    mājokļu kredīti, un tik daudzi citi, kā arī segtu visas
    Aizdevums ir nepieciešams ar aizraujošu procentu likmēm un bez piepūles
    maksājumu plāni.
    Mēs strādājam, lai paplašinātu mūsu starptautisko
    portfolio globāli un finansēšanas projekti veidā parāda
    finansējums no $ 1 Million un augstāk.
    Šis finansējums programma ļauj klientam baudīt zemu interesi
    atmaksāšanās tik zema kā 3-4% gadā uz laiku no 8-7
    gadiem. Mēs varam arī apstiprināt personīgās un biznesa aizdevumiem
    no melodija no $ 100,000.00 USD līdz 1,000,000.00 $ USD
    atkarībā no biznesa. Mēs pašlaik nodrošina
    finansējums:
    * Start-Up Franchise
    * Biznesa iegāde
    * Business Expansion
    * Commercial Real Estate pirkums
    * Līguma izpildi
    Mūsu mērķis ir, lai varētu palīdzēt visiem, cik vien iespējams,
    neatkarīgi no tā, ko jūsu kredīta ziņojumu ir ko teikt. Mēs neesam
    izveidot mūsu kompānija diskriminēt.
    Mēs būtu priecīgi saņemt Jūsu Kopsavilkums /
    Projekta plāns, kā arī pieņemot NDA. Tā ir mūsu firma
    atrisināt to cītīgi piedalīties jebkurā izdevīgā projektā jūsu
    izvēle ar skatu uz finansējumu un sniegt aizdevumu ar atvieglotiem
    piemēram.
    E-pasts jūsu projekti kopsavilkumu mums uz:
    Adamfredloanfirm@outlook.com vai Adamfredloanfirm@yahoo.com

    Ar laba vēlējumiem,
    Ahmet Gur.

    AtbildētDzēst
  30. Sveicieni jums,

    Getting likumīgas aizdevumu vienmēr ir bijusi liela problēma klientu finanšu vajadzībām. Kredītu un nodrošinājuma jautājums ir kaut kas, ka klienti vienmēr uztraucas par to, kad cenšoties saņemt aizdevumu no likumīga aizdevējam. Bet ADAM FRED aizdevumu uzņēmumiem. šī atšķirība kreditēšanas industry.ADAM Fred aizdevumu uzņēmumiem izgatavoti .. ir akreditēta Padomei piešķir aizdevējam aizdevumus vietējiem un starptautiskiem klientiem pie 3% procentu likmi. Mums ir privilēģija, lai apmierinātu savas finansiālās vajadzības. Kredīta jautājums nedrīkst pārtraukt ar kļūst aizdevumu, jums ir nepieciešams.

    Mūsu pakalpojumi ietver šādas: -
    * Investoru Kredīti
    * Parāda Consolidation
    * Otrais Hipotēku
    * Business Aizdevumi
    * Personal Aizdevumi
    * Starptautiskā Kredīti
    Nr sociālā nodrošinājuma un nav kredīta pārbaude, 100% garantiju. Viss, kas Jums jādara, ir ļaut mums zināt, tieši to, ko jūs vēlaties un mēs noteikti padarīs jūsu sapni. ADAM FRED aizdevums uzņēmumiem saka, jā, kad bankas pateikt nē. Visbeidzot, mēs finansētu maza mēroga aizdevuma firma, starpnieki, maza mēroga finanšu institūcijas mums ir neierobežots kapitālu. Sīkāku informāciju iet par iepirkumu aizdevumu no mums, lūdzu, atbildiet tieši uz šo

    e-pasts (Adamfredloanfirm@gmail.com), lūdzu, nosūtiet mums e-pastu ar savu informāciju.
    E-pastu: Adamfredloanfirm@yahoo.com vai tekstu vai zvaniet mums +15017229938 vai +18144768385

    Loan Application Details
    ================================================== ================================================== ==============

    nosaukums:
    adrese:
    Leen Summa:
    Aizdevuma ilgums:
    pilsonība:
    valsts:
    nosacījums:
    Zip:
    sex:
    vecums:
    Ģimenes stāvoklis:
    tālrunis:
    Mobilais tālrunis:

    e-pasts (Adamfredloanfirm@gmail.com), lūdzu, nosūtiet mums e-pastu ar savu informāciju.
    E-pastu: Adamfredloanfirm@yahoo.com vai tekstu vai zvaniet mums +15017229938 vai +18144768385


    PIEZĪME: Jūs varat izmantot aizdevumu noteikumus un nosacījumus, tiklīdz mēs saņemsim jūsu
    pildījumu aizdevuma formā, tāpēc es ceru uz dzirdi no jums.

    Vislabākie novēlējumi

    Mr. ADAM FRED

    AtbildētDzēst
  31. Esmu šeit, lai sniegtu lielisku liecība esmu mēģinājis pāris citu platformu visiem, meklējot labu aizdevumu uzņēmumam, kas man palīdzēt ar aizdevumu diemžēl man es satieku 3 aizdevumu uzņēmumam, kas bija tikai pēc tam, kad to, ko es varētu dot viņiem un nevis palīdzot man viņi ņēma naudu no manis, un man nedeva nekādu pozitīvu atbildi es saņēmu bija stāsti. Tad es atklāju publikāciju no aizdevuma pakalpojumu un tikko nolēma uz e-pastu, un dzirdēt to, ko viņi ir ieguvuši teikt, bet tad es atklāju, ka viņi runāja labi, un skanēja nekustamā es māca par to un deva to tiesu. Beidzot es saņēmu aizdevuma tikai 24 stundas pēc sarunām, it kā tas nebija viss, ko es saņēmu, lai apmierinātu aizdevumu manā kontā nākamajā vakarā, dienā es sazinājās viņiem. wow! beidzot tas pats, kas aizveda mani gadiem, lai saņemtu no citiem aizdevumu uzņēmumam pārāk man tikai 24 stundas, lai saņemtu no tām. Kopš tā laika esmu nolēmis palīdzēt publicists un reklamēt tos cilvēkiem, kuri atbilst būt kurpes man bija, vai personām, kam nepieciešama pakalpojumu šeit ir tur kompānija E-pasts: diamondloancompany01@yahoo.com dot viņiem tiesu un pateikties man vēlāk tās nav pat zinu, es daru to. tikai nedaudz veids, kā pateikt paldies.

    AtbildētDzēst
  32. sveiki

    Mēs varam piešķirt jums aizdevumu summu, jums ir nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.
    Mēs piedāvājam īstermiņa un ilgtermiņa kredītus ar ļoti pieņemamu atmaksas termiņu.
    Arī mēs gribētu teikt, ka mēs esam arī iesaistīti finansēšanā
    projekts (Uzticama). Jums ir iestrēdzis, aizliegts bankai un jums nav labu bankām, vai jūs labāk ir projekts, un nepieciešams finansējums,
    slikta kredītu vai nepieciešama sudraba, lai samaksāt rēķinus, naudas ieguldīt uz uzņēmējdarbību.
      Tāpēc nevilcinieties sazināties ar mums.
    Pasts: faure_patricia@outlook.fr

    saņemt mūsu sveicienus

    AtbildētDzēst
  33. sveiki

    Mēs varam piešķirt jums aizdevumu summu, jums ir nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku.
    Mēs piedāvājam īstermiņa un ilgtermiņa kredītus ar ļoti pieņemamu atmaksas termiņu.
    Arī mēs gribētu teikt, ka mēs esam arī iesaistīti finansēšanā
    projekts (Uzticama). Jums ir iestrēdzis, aizliegts bankai un jums nav labu bankām, vai jūs labāk ir projekts, un nepieciešams finansējums,
    slikta kredītu vai nepieciešama sudraba, lai samaksāt rēķinus, naudas ieguldīt uz uzņēmējdarbību.
      Tāpēc nevilcinieties sazināties ar mums.
    Pasts: faure_patricia@outlook.fr

    saņemt mūsu sveicienus

    AtbildētDzēst
  34. Mēs piedāvājam pareizo risinājumu Jūsu finanšu vajadzībām. Mēs lauza ar citiem aizdevējiem, jo mēs uzskatām, klientu apkalpošanu, un mums bija, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Kopumā mēs piedāvājam mājokļu kredīti, auto aizdevumus, viesnīcu aizdevumus, komerciālus aizdevumus, būvniecības aizdevumi, biznesa aizdevumus, biznesa aizdevumus un aizdevumu slinks, uc E-pasts: georgbush1990@gmail.com

    George Bush

    AtbildētDzēst
  35. Jums ir jebkāda veida finanšu grūtībās? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu savus parādus? Vai jūs gatavojas palielināt savas finanses? Jūs esat biznesa cilvēks, kas vēlas paplašināt viņa / viņas uzņēmums. Jums tiek aicināti sazināties ar reālo varonis, uzticību un efektīvu kreditēšanas uzņēmuma kredīta aizdevumiem. Es uzzināju gan privātpersonām un valdībai par mūsu augsto efektivitāti.

    Pakalpojumi ietver:
    * Personas Aizdevumi (Secure un bez tā)
    * Business Aizdevumi (Secure un bez tā)
    * Mājas uzlabošana
    * Izgudrotājs Kredīti
    * Auto Kredīti
    utt ..

    Lūdzu atgriezties pie mums, ja jums ir interese, caur (gkfinance01@gmail.com)


    Ar cieņu,
    Demetrios
     
    3% aizdevumu piedāvājums

    AtbildētDzēst
  36. GLOBAL FUNDING SOLUTIONS2017. gada 6. maijs 14:24

    BEST AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS ar zemu procentu likmi.

    Pieteikties zemu procentu Business / personas aizdevumus, lai samaksātu rēķinus, vai sākt savu
    Bizness. Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: info@globalfundingsolution.net ar
    nepieciešams apjoms, ilgums atmaksāt kredītu, jūsu e-pasta adresi un atrašanās vietu, un jums būs
    sazinājās aizdevuma firma.

    Uzņēmuma pakalpojumi ietver šādas:

    * Personas Aizdevumi (Secure un nenodrošinātas):
    * Aizdevumi uzņēmējdarbībai (Secure un nenodrošinātas):
    * Studenta aizņēmums:
    * Parāda Consolidation aizdevums:
    * Kombinācija Loan:
    * Celtniecības aizdevumi:
    * Home Loan:
    * Auto Loan:
    * Hipotekārais kredīts:
    * Business Loan:

    Mēs dodam out Personal Aizdevumi pie diapazonā no $ 1000 līdz $ 500,000, bet Bizness
    Aizdevumi tiek dota ārā no diapazona $ 10000 līdz $ 50.000.000, un šo aizdevumu
    tiek dota, lai indivīdiem no ilguma 1 gada līdz 20 gadiem.

    PIEZĪME: Jums ir tieši atbildēt uz mūsu biroja e-pasta adresi: info@globalfundingsolution.net

    AtbildētDzēst
  37. Sveiki visiem,
    Esmu Noelle Mason pēc nosaukuma, es dzīvoju Latvijā, tikai pirms dažām nedēļām es biju meklējot aizdevumu 70,000Euro, jo man sāk trūkt naudas barošanai un manu rēķinus. Es biju scammed par 6,500Euro un es nolēma iesaistīt manu self šādā uzņēmējdarbībā atkal beidzot draugs mans mani iepazīstināja ar aizdevumu firma sakarā ar manu izskatu un izdarībām. Es izmēģinājuma un es esmu ļoti pateicīgs es esmu šodien, man bija dota aizdevuma summu 90,000Euro ar šo lielisko firma Sergejs Shikunov Loan Services, Sergejs shikunov kunga pārvaldīta. Ja Jums ir nepieciešama īsta vai legit aizdevumu vai finanšu palīdzību, un jūs varat būt uzticams un uzticamu un spēj maksāt atpakaļ noteiktajā laikā līdzekļu es padomu jums, sazināties ar viņu caur (sergeyshikunov@yahoo.com) un jums būs brīvs no izkrāpšanu internetā. Mans jauki vīrs mērā ir sveiciens jums arī tad, ja tas nav par jums es nevaru iedomāties, kā dzīve būtu par manu ģimeni šodien. Jūs esat tas, kurš izņemt mani un manu ģimeni izkļūt no nabadzības, mana ģimene paplašina savu sveicienu ar jums.

    AtbildētDzēst
  38. Sveiki visiem,
    Esmu Noelle Mason pēc nosaukuma, es dzīvoju Latvijā, tikai pirms dažām nedēļām es biju meklējot aizdevumu 70,000Euro, jo man sāk trūkt naudas barošanai un manu rēķinus. Es biju scammed par 6,500Euro un es nolēma iesaistīt manu self šādā uzņēmējdarbībā atkal beidzot draugs mans mani iepazīstināja ar aizdevumu firma sakarā ar manu izskatu un izdarībām. Es izmēģinājuma un es esmu ļoti pateicīgs es esmu šodien, man bija dota aizdevuma summu 90,000Euro ar šo lielisko firma Sergejs Shikunov Loan Services, Sergejs shikunov kunga pārvaldīta. Ja Jums ir nepieciešama īsta vai legit aizdevumu vai finanšu palīdzību, un jūs varat būt uzticams un uzticamu un spēj maksāt atpakaļ noteiktajā laikā līdzekļu es padomu jums, sazināties ar viņu caur (sergeyshikunov@yahoo.com) un jums būs brīvs no izkrāpšanu internetā. Mans jauki vīrs mērā ir sveiciens jums arī tad, ja tas nav par jums es nevaru iedomāties, kā dzīve būtu par manu ģimeni šodien. Jūs esat tas, kurš izņemt mani un manu ģimeni izkļūt no nabadzības, mana ģimene paplašina savu sveicienu ar jums.

    AtbildētDzēst
  39. Hello Sir / Madam
    E-pasta agategarreau@gmail.com
    Ja es atradu smaids pateicoties Ms. Ana Paula es saņēmu aizdevumu no € 100,000, un divi no maniem kolēģiem ir saņēmuši arī aizdevumus šīs sievietes, bez jebkādām grūtībām ar likmi 2% gadā. Es ieteiktu jums nav izvēlēties nepareizu persona, ja jūs patiešām vēlaties pieteikties naudas aizdevumu jūsu projektu un jebkuru citu. Es publicēt šo ziņojumu, jo Ana Paula jutos labi, ar šo prêt.C'est caur draugu satiku šī sieviete godīgs un dāsna, kas ļāva man, lai iegūtu šo aizdevumu. Tāpēc es ieteiktu jums sazināties un tas atbilst jums visiem pakalpojumiem, jums to pieprasa. Šeit ir viņa e-pasts: agategarreau@gmail.com

    AtbildētDzēst

  40. Iegūstiet savu finansiālo atbalstu tiešsaistē

    Amatnieki, tirgotāji, uzņēmēji, lauksaimnieki un profesionāļi
    liberāļi jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts?.
    Mēs varam sniegt jums naudu gatavs !.
    Mēs dodam naudu ieskaita € 1,000 līdz € 10.000.000.
    Pastāstiet par savu projektu, mēs veidosim to kopā !.
    1) Pastāsti mums par savu projektu tiešsaistē ir ātri un viegli.
    2) Mēs atkārtoti sazināmies Jums 24 stundu laikā.
    3) Pabeigt savu failu ar aizņemts biznesa un banku
    partneri.
    Sazinieties Theresia kundze Grolimund Wehrli visai informācijai.
    Email: (grolimund.wehrli@hotmail.com)

    Site web : http://www.grolimundwehrli-international.com/

    AtbildētDzēst

  41. Iegūstiet savu finansiālo atbalstu tiešsaistē

    Amatnieki, tirgotāji, uzņēmēji, lauksaimnieki un profesionāļi
    liberāļi jums ir nepieciešams finansiāls atbalsts?.
    Mēs varam sniegt jums naudu gatavs !.
    Mēs dodam naudu ieskaita € 1,000 līdz € 10.000.000.
    Pastāstiet par savu projektu, mēs veidosim to kopā !.
    1) Pastāsti mums par savu projektu tiešsaistē ir ātri un viegli.
    2) Mēs atkārtoti sazināmies Jums 24 stundu laikā.
    3) Pabeigt savu failu ar aizņemts biznesa un banku
    partneri.
    Sazinieties Theresia kundze Grolimund Wehrli visai informācijai.
    Email: (grolimund.wehrli@hotmail.com)

    Site web : http://www.grolimundwehrli-international.com/

    AtbildētDzēst
  42. Search Engine

    About
    Services
    Contact

    All

    Rēzeknes 2.vidusskolas MP blogs: Skolas mērķis un uzdevumi ...
    http://rez2vskmp.blogspot.com/2015/09/skolas-merkis-un-uzdevumi.html
    10.9.2015 ... Nu, man ir bijis meklējot aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo ... ieteiktu jums uz e-pastu Mrs.Grate Elita izmantojot: (bankcredit@inbox.lv) ... Jums vajag steidzamu kredītu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai jums ir ...
    Trakā Ragana virtuvē: Gruzija aprīlī. Kutaisi-Batumi-Gori-Uplistsikhe ...
    http://raganakuhnjaa.blogspot.com/2015/06/gruzija-aprili-kutaisi-batumi-gori.html
    15.6.2015 ... Man paveicās, atradu sieviešu dienas atlaižu kodu, un nopirku mums abiem biļetes ..... Lai gan Tbilisi laikapstākļi ir ok, izsalšana līdz kaulam - vajag zupu. ..... Mans e-pasts ruta.feldmane@inbox.lv ... Ja jā, jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pieņemamām procentu likmi bez ...
    PR@Mail - Preses relīzes: LLU profesore: Vēlā ziema var ietekmēt ...
    http://www.prmail.lv/2012/01/llu-profesore-vela-ziema-var-ietekmet.html
    20.1.2012 ... jums vajag patiesu aizdevumu uzņēmējdarbības mērķiem vai maksāt savu parādu kontaktu Kellie Vilsons tagad ..... moutiercatherine@inbox.lv
    Nevaru nomaksāt kredītus - Citas juridiskās lietas - boot.ritakafija.lv ...
    https://boot.ritakafija.lv/forums/index.php?/topic/154354-nevaru-nomaks%C4%81t-kred%C4%ABtus/
    ... bet aug lielumā. Man samazināja darba algu un slodzi,... ... Ja Tev iedeva tādu aizdevumu tātad esi spēka gados un strādāt spējīga.(Ja nu ...
    Bezmaksas referāti skolai: Sia alu-stils mārketinga analīze
    http://buzzhairs.blogspot.com/2012/03/sia-alu-stils-marketinga-analize.html
    19.3.2012 ... Lai labāk saprastu visas šīs problēmas un jautājumus, to vajag apskatīt tieši reālā , ...... Mail: (bankcredit@inbox.lv) ... Es esmu atraitne brīdī ar trim bērniem un man bija iestrēdzis finanšu situācijā. Pēdējo ..... vajag aizdevumu.
    Mes Esam Gudri, Mes Esam Skaisti - Documents
    http://documents.tips/documents/mes-esam-gudri-mes-esam-skaisti-558465bc5c01c.html
    13.12.2014 ... Lieta tāda, ka pēc dažiem pirmajiem t.s. neatkarības gadiem man, līdzīgi kā .... Vispār apbrīnoju cilovēkus kuri skatas LV ražotos “kīnmošadevrus”. roll ... vnk tāpēc ka tā vajag (nu katrai valstij vajag filmas) un gribas pagozēties ...
    COMPARATIVE ANALYSIS OF TERMS RELATED TO “WILLS” AND ...
    https://www.researchgate.net/publication/287814232_COMPARATIVE_ANALYSIS_OF_TERMS_RELATED_TO_WILLS_AND_TRUSTS_IN_GEORGIAN_AND_ENGLISH_LANGUAGES_ACCORDING_TO_THE_CIVIL_CODE_OF_GEORGIA_COMMON_LAW_AND_THE_LAW_OF_THE_UNITED_STATES_OF_AMERICA
    22.12.2015 ... Tālrunis: +371 646707488, e-pasts: antrakikule@inbox.lv. Abstract. In accounting ..... piegādātājiem un aizdevumu uzskaites prasības (3. att.).
    Super!: Darbs mājās. Kā nopelnīt naudu internetā?
    http://tirgus.blogspot.com/2010/05/darbs-majas-ka-nopelnit-naudu-interneta.html
    Ja vajag palīdzību tad vajag palūgt nevis nesmukā veidā ielikt linku ar tekstu - nāk un ..... Ja ir kādi jautājumi droši raksti man uz epastu: belavskaspars@inbox. lv. Atbildēt ..... Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai atrisinātu savas ...
    13 Atjautības Uzdevumi - Spoki
    http://spoki.tvnet.lv/joki/13-Atjautibas-Uzdevumi/100257
    2.12.2010 ... Spuldzīte neprot runāt, bet ja runātu teiktu: „Man bija spīdoša karjera!” 6. Līdz vidum, jo tālāk par vidu skaitas, ka tu skrien ārā! 7. Gaiļi nedēj ...
    Latvijas emigrantu kopienas: cerību diaspora by LU Filozofijas un ...
    https://issuu.com/lufsi/docs/fsi_ceribu_diaspora_web
    29.8.2015 ... 4 http://www.mfa.gov.lv/tautiesiem-arzemes/diasporas-politika/ .... Papildus respondentu rekrutācijas kanāls bija lielākie Latvijas ziņu portāli: Delfi, Inbox, Tvnet un Apollo, ...... Visvairāk uz ārvalstu valdību aizdevumu paļaujas bakalaura līmenī ...... Līdz šim man bija tā, ka priekš kam man vajag [Lielbritānijas ...

    Previous Next

    AtbildētDzēst
  43. Sveiki,

    Vai jūs esat finansiāli piespiests?

    Vai jūs meklējat līdzekļus, lai nomaksātu kredītus un parādus?

    Vai jūs meklējat finansējumu, lai izveidotu savu biznesu?

    Vai jums ir nepieciešams privāts vai biznesa aizdevums dažādiem mērķiem?

    Vai jūs meklējat aizdevumus, lai veiktu lielus projektus?

    Vai jūs meklējat finansējumu dažādiem citiem procesiem?

    Mēs varam jums palīdzēt. Bet mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs

    Izsniegt aizdevumus ar procentu likmi 3%. Aizņemties kaut ko līdz

    $ 5,000,000.00 USD Izvēlieties no 1 līdz 30 gadiem, lai atmaksātu.

    Izvēlieties mēneša un gada atmaksas plānu. Elastīgi kredīta noteikumi.

    Ja jums ir kāda no iepriekš minētajām problēmām, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas centru

    At: reynablancamacroloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  44. We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
    we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
    2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
    3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4+ 1%
    6. Sale Price: 32+2%
    7. Delivery by SWIFT .
    8. Payment: MT103-23
    9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
    If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
    Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
    Name : Abban Kangan
    E-mail : abbankangan@gmail.com
    Skype id :abbankangan@gmail.com

    AtbildētDzēst
  45. Sveiki !

    Nepieciešams likumīgs un ātrs aizdevumu pakalpojums?

    Piesakies tagad un nekavējoties saņem naudu!

    * Pozicija no 5000 līdz 50 miljoniem
    * Izvēlieties no 1 līdz 30 gadiem, lai atmaksātu.
    * Elastīgi aizdevuma noteikumi.

    Sazinieties ar mums pa e-pastu: thompson.loanservice@gmail.com
    Vadība.
    Sazinieties ar kredītu Speedy tagad!

    AtbildētDzēst
  46. Sveicināti
    Es esmu francūzis, kas piedāvā aizdevumu pakalpojumus starp indivīdiem,
    Mēs arī ļoti labi apzināmies daudzos krāpšanas un manipulācijas riskus, kas raugās uz neto, un mēs apsolu, ka mūsu sabiedrība nepiekrīt tai, jo turklāt mēs apņemamies, ja jūs esat godīgi, pateicoties apdrošināšanai, lai piešķirtu jums savu Gatavs, jo radīsies interese par šo aizdevumu, mēs savukārt palīdzēsim bāreņiem un bezpajumtniekiem daudzās valstīs.
    Godātais kungs, mēs esam apņēmušies jums smaidīt
    Nevilcinieties sūtīt mums savu aizdevuma pieprasījumu

    Pasts: faure_patricia@outlook.fr

    Zvani: +336 44 67 80 99
    Ziņojums: +336 75 32 47 52
    Whatsapp: +336 75 32 47 52

    Paldies par jūsu uzmanību.

    AtbildētDzēst
  47. MELISSA KREDĪTU FINANSĒŠANA ir apstiprinājusi un apstiprinājusi interneta reklāmas aģentūra no valdības, lai piešķirtu kredītus cilvēkiem. Mums ir dažāda veida kredīts, kas aprakstīts tālāk.

    * Personas aizdevumi
    * Studentu kredīti
    * Kredīts
    * Drošības un nodrošināti aizdevumi.
    * Kredīts noklusējuma

    * Jums nav nepieciešams nodrošinājums.
    * Reģistrācija nav nepieciešama.
    * Zemas procentu likmes
    * Pilnīga aizdevuma pārskaitīšana.

    Lai pieteiktos un saņemtu aizdevumu šodien, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu. Tālāk sniegtā oficiālā informācija. Paldies par atbalstu!

    Sazinieties ar e-pastu: johnsonmelissaloanfinance@gmail.com
    © 2017 Johnson Melissa
    Reklāmas direktors

    Sazinieties ar mums pa e-pastu: johnsonmelissaloanfinance@gmail.com

    AtbildētDzēst
  48. Uzmanību

    Vai jūs nopietni meklējat Aizdevumu, lai izveidotu uzņēmumu vai samaksātu par saviem rēķiniem? Vai jūs esat noraidījis Banka vai citi Aizdevēji? Neuztraucieties par to, ka mēs esam šeit, lai sniegtu jums to, ko meklējāt, bez kavēšanās vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu zemāk, lai iegūtu vairāk informācijas šodien;

    E-pasts: easyloanfirm2020@gmail.com

    Sveicieni
    Derek Duglasa
    easyloanfirm2020@gmail.com





    3% aizdevuma piedāvājums

    AtbildētDzēst
  49. Piedāvājam steidzamu aizdevumu. Visu problēmu saistībā ar aizdevumu ir jāatrisina īsā laika posmā ar zemu 3% procentu likmi un ilgāku par 20 gadiem, ko jūs gaida, piemērojot tagad, un atrisināt problēmu vai sākt uzņēmējdarbību ar aizdevumu, kas maksā dažādi rēķini vienkārši pa e-pastu mums tagad jameshenryloancompany40@gmail.com
    Whatsapp numurs ir +2348110133466

    AtbildētDzēst
  50. Kā mans kredītreitings tika atjaunots Mana vārds ir Sarah Williams no Florida, es gribu izteikt manu sirsnīgu pateicību WIN-TRUST HIPOTĒKU PĀRDOŠANAS UZŅĒMUMAM, lai palīdzētu man atjaunot manu kredītreitingu un manu mirstošo biznesu, piešķirot man aizdevumu 500 000 ASV dolāru apmērā 20. 2017. gada novembris pēc manas bankas un citu manis apmeklēto finanšu iestāžu atteikšanās. Es ieteiku ikvienam, kas citur nepieciešams, lai saņemtu finansiālu palīdzību, lai citi netiktu iekļauti nepareizās rokās, meklējot atbildīgo aizdevumu, lai sazinātos ar šo uzņēmumu pa e-pastu
      RONALD FARIS
    E-PASTA ADRESE ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
    WIN TRUST HORTGAGES Dievs svētī jūs visus.

    AtbildētDzēst
  51. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
    of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+2%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+2%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
    renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact name: Azra Ishaque

    Email : lintel.financialservicesplc@gmail.com

    Skype : lintel.financialservicesplc

    AtbildētDzēst
  52. Neticami, bet patiesais Dievs vienmēr ir lielisks. Pēc tam, kad banka vairākkārt noraidīja manu lūgumu, es saņēmu aizdevumu, pateicoties šai ļoti godīgajai sievai, Lombardi kundzei. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar viņu pa e-pastu: lombardiangelina6@gmail.com. tas piedāvā aizdevumus no 3000 eiro līdz 3,000,000 eiro, lai ikviens, kas to varētu atmaksāt ar procentiem par 2%, neapšauba šo ziņojumu. Tā ir ideāla realitāte. Izplatiet vārdu saviem mīļajiem, kuriem tā ir nepieciešama.
    Dievs tevi svētī.

    AtbildētDzēst
  53. ĀRĒJĀ GALVENO LĪGUMA PIEDĀVĀJUMS PIETEIKTIES TŪLĪT.

    Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums vai cita finansiāla palīdzība?
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar trīs procentu (3%) procentiem. e-pastu mums tagad, izmantojot: harry50loanfirm@gmail.com ar šādu informāciju

    pilnais vārds:
    dzimšanas datums::
    valsts:
    nodarbošanās:
    aizdevuma summa:
    aizdevuma ilgums:
    aizdevuma mērķis:
    ikmēneša ienākumi: lūdzu, rakstiet atpakaļ, ja vēlaties saņemt plašāku informāciju, izmantojot mūsu kontaktinformāciju zemāk

    EMAIL: harry50loanfirm@gmail.com

    Sveicieni,
    HARRY MORGAN

    AtbildētDzēst
  54. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums vai cita finansiāla palīdzība? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar procentu likmi trīs procentus (3%). e-pastu mums tagad, izmantojot: Johnlambservicelimited@gmail.com ar šādu informāciju

    Pilnais vārds:
    Dzimšanas datums::
    Valsts:
    Nodarbošanās:
    aizdevuma summa:
    Aizdevuma ilgums:
    Aizdevuma mērķis:
    Ikmēneša ienākumi: lūdzu, rakstiet atpakaļ, ja vēlaties saņemt plašāku informāciju, sazinoties ar mums zemāk

    EMAIL: Johnlambservicelimited@gmail.com

    AtbildētDzēst
  55. Vai jums ir nepieciešams jebkura veida aizdevums? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar zemu procentu likmi 2%

    Tāpēc, lūdzu, ja jums šodien ir nepieciešams aizdevums, lūdzu, rakstiet mums uz adresi charles_din@hotmail.com, lai iegūtu plašāku informāciju.

    Pilnais vārds:...
    Valsts: ....
    Obligātā summa: ...
    Ilgums: ....
    Tālrunis: ....

    Lūdzu, atbildiet uz adresi charles_din@hotmail.com, lai iegūtu plašāku informāciju.
    Charles Din kungs

    AtbildētDzēst
  56. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jums ir grūti iegūt aizdevumu no bankas ap jums? Vai jūs meklējat steidzamu aizdevumu, lai nomaksātu savu rēķinu? vai jums nepieciešama finansiāla palīdzība? Vai jūs meklējat īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevumus uzņēmējdarbības uzsākšanai? mēs piedāvājam dažāda veida kredītu pakalpojumus. saņemt ātru aizdevumu un atrisināt savas steidzamās finansiālās problēmas tagad ar procentiem tik mazs kā 3%. Lai iegūtu vairāk informācijas un pieteikumu, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: clamsiinloan@gmail.com vai zvaniet vai wapcap +14422355187

    AtbildētDzēst
  57. Mans vārds ir Lebrun Alexis kundze. Es dzīvoju Spānijā un šodien esmu ļoti laimīga sieviete? Es teicu sev, ka jebkura aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi, nosūtīšu ikvienu, kurš meklē viņiem aizdevumu. Viņi deva man un manai ģimenei laimi, man bija nepieciešams aizdevums € 150,000.00 Lai sāktu savu dzīvi visur kā atraitnei ar 3 bērniem, es domāju šo godīgo un dievu aizdevuma aizdevumu no tiešsaistes kompānijas, kas man palīdzēja ar aizdevumu EUR 150 000,00 apmērā, patiesībā viņi Baidās uz cilvēkiem, cienījama aizdevuma sabiedrība.

    Esmu ļoti priecīga, ka pagājušajā nedēļā esmu saņēmu viņu aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts maksāt aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar viņiem un, lūdzu, pasakiet viņiem, ka viņas uzrunāja kundze Lebrun Alexis. Sazinieties ar e-pasta adresi: {tuerkiyefinansbank@linuxmail.org} vai {tuerkiyefinansbank@gmail.com)

    Kundze Lebrun Alexis

    AtbildētDzēst
  58. Hi sir, kundze!
    Sazinieties ar mani pa e-pastu: antripapoulou112@gmail.com
    Es iesaku visiem likme ir zema.
    Pirms kredīta saņemšanas bankai nav nepieciešams
    ar labvēlīgiem nosacījumiem. Jums ir nepieciešams finansējums jūsu mājām, jūsu biznesam, automašīnu iegādei, motocikla iegādei, sava uzņēmuma izveidei, jūsu personiskajām vajadzībām ir vairāk šaubu. Mēs piešķiram personiskie kredīti svārstās no 2000 eiro līdz 10,000,000 eiro vai dolāriem ar nominālu procentu likmi 3% neatkarīgi no summas.

    AtbildētDzēst
  59. Hi sir, kundze!
    Sazinieties ar mani pa e-pastu: antripapoulou112@gmail.com
    Es iesaku visiem likme ir zema.
    Pirms kredīta saņemšanas bankai nav nepieciešams
    ar labvēlīgiem nosacījumiem. Jums ir nepieciešams finansējums jūsu mājām, jūsu biznesam, automašīnu iegādei, motocikla iegādei, sava uzņēmuma izveidei, jūsu personiskajām vajadzībām ir vairāk šaubu. Mēs piešķiram personiskie kredīti svārstās no 2000 eiro līdz 10,000,000 eiro vai dolāriem ar nominālu procentu likmi 3% neatkarīgi no summas.

    AtbildētDzēst
  60. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai esat biznesa vīrietis / sieviete? Vai jums ir kādi finanšu traucējumi vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai sāktu savu biznesu? vai samaksāt rēķinus vai
    uzsākt labu biznesu? ja jā, sazinieties ar mums pa e-pastu (shawnloanlender990@gmail.com) ar šādu informāciju
    zemāk:

    vārds:
    vecums:
    adrese:
    Valsts:
    valsts:
    telefona numurs:
    nepieciešamā summa:
    aizdevuma ilgums:
    aizdevuma nolūks:
    sazinieties ar mums pa e-pastu (shawnloanlender990@gmail.com)
    Tad atgriezieties pie mums tagad, lai mēs varētu turpināt kārtībā.
    Paldies

    AtbildētDzēst
  61. Vai jums ir nepieciešams aizdevums. Mēs esam likumīgi un garantē kredīta aizdevēju. Mēs esam uzņēmums ar finansiālu palīdzību. Mēs izsniedzam aizdevumu līdzekļus personām, kurām vajadzīga finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, lai ieguldītu uzņēmējdarbībā. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai informētu jūs, ka mēs sniedzam drošu labuma guvēju palīdzību, jo mēs priecāsimies piedāvāt jums aizdevumu. Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pa: believerscredit@gmail.com

    AtbildētDzēst
  62. VĒL VĒRTU APLIECINĀT kundzi Julie Jones kundzei par patiesu palīdzību man ar aizdevumu 364 250 $, kad man bija aplaupīti 970 AR ŠO PĒDĒJO DIENU INTERNETA FAKE aizdevumu aizdevējiem, dzīve bija tik pilna ar izaicinājumiem, ciktāl es domāju, ka es nekad nevarētu saņemt aizdevumu no jebkura aizdevēja aizdevējs līdz vienam rītam es redzēju liecību par sievieti, kas viņas aizdevumā ir nopelnījusi no jasmīna jaunieša 6 840 dolāriem, un tāpēc, ka esmu pieteikusi aizdevumu, un šodien esmu tik priecīgs, ka esmu labākā dzīvē ar saviem bērniem, māsas Džūlija Jones patiešām ir tāda veida, kā es varētu saņemt aizdevumu ar zemu stresu no šī aizdevuma uzņēmuma, un, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, samaksātu rēķinu vai konsolidētu savus parādus vai personīgai lietošanai. pieteikties aizdevumam no (juliejonesloancompany@yahoo.com) vai ar whatsApp starpniecību (+234 8086 043 817)

    AtbildētDzēst
  63. Labdien, es esmu Hooks, pašlaik dzīvo Dubajā. Es esmu atraitne ar četriem bērniem, un man bija iestrēdzis finansiālais stāvoklis 20145. gada maijā, un man vajadzēja refinansēt un maksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām, gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad neesmu veiksmīgs, un lielākā daļa banku samazināja manu kredītu. Bet, tā kā Dievam tas būtu, es iepazīstināju ar Dieva sievieti ar privātā aizdevuma aizdevēju, kurš devis manu aizdevumu 850 000 ASV dolāru apmērā, un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni šobrīd labi darbojas, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru uzņēmumu lūdzu, sazinieties ar Julie Jones kundzi pa e-pastu @ (juliejonesloancompany@yahoo.com). Piezīme: Šī lapa ir tulkoja mašīntulkošanas programmatūru, klikšķiniet šeit, lai iegūtu angļu valodas versiju. viņa nezina, ka es to daru, bet tagad esmu tik laimīga, ka es nolēmu ļaut cilvēkiem vairāk uzzināt par viņu un arī es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu pa viņu pa pastu. juliejonesloancompany@yahoo.com vai caur whatsAPP (+234 808 604 3817)

    AtbildētDzēst
  64. Sveiki kungs un kundze ..
    Jums, kas ir finansialas grutibas, nevilcinieties sazinaties ar mani, jo es esmu atverts jums aiznemties kreditu, Ja Jums ir interese, tapec, ludzu, sazinieties ar mani uz manu pastu: patrick.dessoubris2013@gmail.com

    Quick Krediti un loti uzticamu 48 stundu laika.

    AtbildētDzēst
  65. Sveiki kungs un kundze ..
    Jums, kas ir finansialas grutibas, nevilcinieties sazinaties ar mani, jo es esmu atverts jums aiznemties kreditu, Ja Jums ir interese, tapec, ludzu, sazinieties ar mani uz manu pastu: patrick.dessoubris2013@gmail.com

    Quick Krediti un loti uzticamu 48 stundu laika.

    AtbildētDzēst
  66. Sveiki kungs un kundze ..
    Jums, kas ir finansialas grutibas, nevilcinieties sazinaties ar mani, jo es esmu atverts jums aiznemties kreditu, Ja Jums ir interese, tapec, ludzu, sazinieties ar mani uz manu pastu: patrick.dessoubris2013@gmail.com

    Quick Krediti un loti uzticamu 48 stundu laika.

    AtbildētDzēst
  67. Sveiki kungs un kundze ..
    Jums, kas ir finansialas grutibas, nevilcinieties sazinaties ar mani, jo es esmu atverts jums aiznemties kreditu, Ja Jums ir interese, tapec, ludzu, sazinieties ar mani uz manu pastu: patrick.dessoubris2013@gmail.com

    Quick Krediti un loti uzticamu 48 stundu laika.

    AtbildētDzēst
  68. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
    of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+2%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+2%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
    renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact: Name: WARREN GARY

    Email: inquiry.barkerfinancial@gmail.com

    AtbildētDzēst
  69. Mani vārdi ir Yvonne Bills. Es dzīvoju Lasvegasā un šodien esmu laimīga sieviete, kad es runāju, es teicu savam, ka jebkura aizdevuma sabiedrība vai aizdevējs, kas var mainīt manu lauzto manas un manas ģimenes dzīves, norādīšu ikvienu personu, kas meklē aizdevumu viņiem. Viņi deva man laimi manai un manai ģimenei, man bija vajadzīgs aizdevums USD 78 000,00 USD 2015. gada 10. septembrī, un es saņēmu savu aizdevumu trīs darba dienu laikā bez stresa. Viņi tiešām ir Dievs, baidoties no cilvēkiem, strādājot ar cienījamu aizdevuma uzņēmumu . ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts, ka atmaksājat aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar viņu šodien un, lūdzu, pasakiet viņai, ka Yvonne Bills kundze viņus nosūtīja pa e-pastu; ......... (jasminnoorloancompany01@gmail.com) Es novēlu jums labu veiksmi, paldies un Dievs tev var svētīt visvarenā.

    AtbildētDzēst
  70. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

    Please Fill the Application Form Below:
    - Complete Name:
    - Loan Amount Needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose Of Loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com

    AtbildētDzēst
  71. Vai meklējat privātu aizdevēju? Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums? Vai jums ir slikta kredīta? Es varu jums palīdzēt nodrošināt aizdevumu ar procentu likmi līdz pat 2%. 100% finansējums ar minimālu dokumentāciju.
    Lūdzu, atgriezieties pie mums pa e-pastu: {lendersuccess@gmail.com}, ja jūs interesē aizdevums, lai mēs varētu sniegt jums plašāku informāciju par mūsu aizdevuma noteikumiem un nosacījumiem.
    Paldies

    AtbildētDzēst
  72. Labrīt
                  Vai meklējat ļoti īstu aizdevumu?
    Pretendenti uz aizdevumiem, sveicieni no Westlake Financial Services
                       Mēs esam sertificēti kreditoru aizdevēji,
    Vai vēlaties finansiālu palīdzību jūsu biznesā?
    Vai jūs vēlaties iegādāties savu sapņu māju un automašīnu?
    Vai vēlaties uzsākt uzņēmējdarbību un nezināt, no kurienes sākt?
    Vai jūs esat pastāvīgi noraidījis savas bankas un citas finanšu iestādes?
    jāuztraucas ne vairāk, jo mēs izsniedzam aizdevumu Pie lētas procentu likmes 2%? Pārstrādā 24 stundu laikā. Mēs izsniedzam kredītus no 5000 līdz 100 milj. USD
    E-PASTS ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com
    WHATSAPP ------ +2348120111731
    Paldies un Dievs tevi svētī.

    AtbildētDzēst
  73. I am happy today that i got a loan from this legitimate company after many years of been financial down and also got scammed in the process until i met this great man who helped me with a loan of $533,000 and i will advice all loan seekers to contact this company on: willianloanfirm6@gmail.com

    AtbildētDzēst
  74. Sveicināti

    ReadyMoney salīdziniet un saglabājiet
    Vai meklējat aizdevumu vai ieguldījumu?
    Jūs varat lūgt līdz pat 900 000 €
    Pieteikšanās aizdevumam šodien ir vieglāk, pateicoties internetam.
    Labākās bankas un finanšu uzņēmumi darbojas tiešsaistē, nodrošinot labākas cenas un ātrāku un drošāku piegādi
    PrêtMoney palīdz jums atrast risinājumu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    - Pieprasījums pēc bezmaksas informācijas
    - Finansējiet savus projektus
    - zemas likmes, tikai tiešsaistē

    LŪDZU!

    Pasts: faure_patricia@outlook.fr
    Zvans un whatsapp: +32 460 21 44 40

    Atrodiet visizdevīgāko aizdevumu

    AtbildētDzēst
  75. Sveicināti

    ReadyMoney salīdziniet un saglabājiet
    Vai meklējat aizdevumu vai ieguldījumu?
    Jūs varat lūgt līdz pat 900 000 €
    Pieteikšanās aizdevumam šodien ir vieglāk, pateicoties internetam.
    Labākās bankas un finanšu uzņēmumi darbojas tiešsaistē, nodrošinot labākas cenas un ātrāku un drošāku piegādi
    PrêtMoney palīdz jums atrast risinājumu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām.

    - Pieprasījums pēc bezmaksas informācijas
    - Finansējiet savus projektus
    - zemas likmes, tikai tiešsaistē

    LŪDZU!

    Pasts: faure_patricia@outlook.fr
    Zvans un whatsapp: +32 460 21 44 40

    Atrodiet visizdevīgāko aizdevumu

    AtbildētDzēst
  76. Tukšas kartes skaidra nauda


    Vai jūs zināt, ka jūs varat satvert ATM MACHINE ar programmētu ATM CARD?

    Mums ir speciāli ieprogrammētas ATM kartes, kuras var izmantot, lai izlaupītu kādu no bankomātām visā pasaulē, mūsu bankas ATM kartes var tikt izņemtas bankomātā vai pārvilkt, veikalos un tirdzniecības vietās. Mēs pārdodam šo karti visiem saviem klientiem un ieinteresētajiem pircējiem visā pasaulē, kartiņa banknošu izņemšanas ierobežojumu dienā ir 5500 USD un veikala tēriņu limitu līdz 50 000 ASV dolāriem. ja jums ir nepieciešams cits cyber hacker pakalpojums, mēs esam jums šeit jebkurā laikā jebkurā laikā.

    EMAIL US AT: americanewbllankatm@gmail.com

    Šeit ir mūsu ATM karšu cenu saraksti:

    BALANCE: CENA

    $ 5000 ------- $ 500

    $ 7000 ------- $ 700

    $ 8,500 ------ 850 $

    $ 10,000 ---- $ 1000

    $ 100,000 ---- $ 10,000

    Tas ietver bezmaksas piegādi un maksas! Pasūti tagad: pa e-pastu: americanewbllankatm@gmail.com
    VAI
    whatsApp mums pie: +1 (409) 547-4163


    PIEZĪME: nedomājiet, ka nevarat to izdarīt, daudzi cilvēki no visas pasaules ir guvuši labumu arī no mums, mēs arī programmējam kartes, no kurām izņem EURO

    AtbildētDzēst
  77. Sveicināti
    Jūs arī steidzami meklējat aizdevumu
    - Atdzīvināt savas darbības
    - Atjaunot sava dzīvokļa, mājas, ēkas utt. Interjeru
    - Projekta realizēšanai
    - Vai arī citu iemeslu dēļ
    Bet diemžēl banka lūdz jums tādus nosacījumus, ka jūs nevarat izpildīt, vairs neuztraucieties. Mēs arī ļoti labi apzināmies daudzo krāpšanās risku un manipulācijas risku, kas skar tīklu, un mēs apsolām, ka mūsu sabiedrība to nepatīk, jo citur mēs esam izdarījuši, ja esat godīgs, pateicoties apdrošināšanai, lai piešķirtu jums savu aizdevumu, jo intereses, kas radīs šo aizdevumu, palīdzēs mums rūpēties par bāreņiem un bezpajumtniekiem daudzās valstīs.
    Godātais kungs, mēs esam apņēmušies sniegt jums smaidu
    Nevilcinieties sūtīt mums savu aizdevuma pieteikumu

    E-pasts: lo022851@gmail.com
    Numurs: 0756 854 641

    Ar cieņu ...

    AtbildētDzēst
  78. Sveicināti
    Jūs arī steidzami meklējat aizdevumu
    - Atdzīvināt savas darbības
    - Atjaunot sava dzīvokļa, mājas, ēkas utt. Interjeru
    - Projekta realizēšanai
    - Vai arī citu iemeslu dēļ
    Bet diemžēl banka lūdz jums tādus nosacījumus, ka jūs nevarat izpildīt, vairs neuztraucieties. Mēs arī ļoti labi apzināmies daudzo krāpšanās risku un manipulācijas risku, kas skar tīklu, un mēs apsolām, ka mūsu sabiedrība to nepatīk, jo citur mēs esam izdarījuši, ja esat godīgs, pateicoties apdrošināšanai, lai piešķirtu jums savu aizdevumu, jo intereses, kas radīs šo aizdevumu, palīdzēs mums rūpēties par bāreņiem un bezpajumtniekiem daudzās valstīs.
    Godātais kungs, mēs esam apņēmušies sniegt jums smaidu
    Nevilcinieties sūtīt mums savu aizdevuma pieteikumu

    E-pasts: lo022851@gmail.com
    Numurs: 0756 854 641

    Ar cieņu ...

    AtbildētDzēst
  79. Sveiki, mans vārds ir Madara Dreimane Es tikai gribu, lai jūs visi palīdzētu man pateikt lielu paldies kungam Džerijam Best, lai glābtu manu bērna formu, nomirtot, beidzot es saņēmu aizdevumu no sava uzņēmuma par manu bērnu ārstēšanu, un šodien mana sirds ir barība ar prieku un laimi jebkuram, kam nepieciešams aizdevums, būtu e-pasts J. Jerry: jerrybestloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  80. Vai jums ir nepieciešams finanšu risinājums, lai nomaksātu parādus, kā arī pārvarētu grūtības iegūt aizdevumu no bankām / citām vietējām finanšu iestādēm? Vai jums ir vajadzīgas naudas, lai sāktu savu biznesu? Neuztraucieties, mēs izsniedzam kredītu ar procentu likmi, kas ir mazāka par 2%. Pēc tam sazinieties ar mums: (tatianaandersonloanfirm@gmail.com).

    AtbildētDzēst
  81. PIEDĀVĀJAMIES IEPRIEKŠĒJO AIZDEVUMU PAKALPOJUMI

    * Investors Aizdevumi ..........
    * Parādu konsolidācija ...........
    * Hipotekārie aizdevumi .......
    * Biznesa aizdevumi ........
    * Personas aizdevumi ...............
    * Starptautiskie aizdevumi ...
    * Ceļojumu aizdevumi .........
    * Visa aizdevumi .........

    Mēs piedāvājam aizdevumus cilvēkiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, ar zemu 3% procentu likmi. Lai saņemtu aizdevumu ar šo uzņēmumu, varat norādīt precīzu aizdevuma summu un laiku, kad jūs varat atmaksāt aizdevumu. tādēļ, ja interesē, laipni sazinieties ar mums ar zemāk esošajām detaļām.

    E-pasts: kate_solution@outlook.com
    Whatsapp: 2347050251612

    AtbildētDzēst

  82. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

    Please Fill the Application Form Below:
    - Complete Name:
    - Loan Amount Needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose Of Loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

    AtbildētDzēst
  83. Labdien, es esmu Nira Šaloms. Pēc gadiem, kas man bija saistīti ar Vīru, viņš ar mani saplūda, es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija velti, es gribēju viņu atgriezties tik daudz tāpēc, ka viņam ir mīlestība. Es lūdzu viņu ar visu, es apsolīju, bet viņš atteicās. Es izskaidroju savu problēmu savam draugam, un viņa teica, ka man vajadzētu vairāk sazināties ar pareizrakstības rīkotāju, kas varētu man palīdzēt nodot pareizrakstību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds, kas nekad neticēja burvībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, es pa e-pastu izraksta rastra, un viņš man teica, ka nebija problēmu, ka viss būs kārtībā pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš nodzina burvību un pārsteidzoši otrajā dienā bija apmēram plkst. 16:00. Mans bijušais mani sauca, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz uzaicinājumu, un visi, kas viņam teica, bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es viņam atgrieztos, ka viņš mani tik ļoti mīl. Es biju tik laimīgs un aizgāju pie tā, ka mēs atkal sākām dzīvot kopā laimīgi. Kopš tā laika es esmu apsolījis, ka ikviens, kuru es zinu, ka ir saistību problēma, man palīdzētu šai personai, norādot viņu uz vienīgo reālo un spēcīgo burvju lādētāju, kurš man palīdzēja ar savu problēmu. e-pasts: babawalewiseman01@gmail.com, jūs varat viņam nosūtīt e-pastu, ja jums nepieciešama viņa palīdzība jūsu attiecībās vai kādā citā lietā.

    Mīlestības burvestības
    Nopelniet labu naudu vai laimējiet loteriju.
    Panākt panākumus biznesā.
    Garīgās problēmas.
    Uzvarēt tiesas lietu.
    Meklējiet savu dzīves partneri.
    Iegūstiet labi apmaksātu darbu.
    Pārvaldiet savu laulību.
    Saņemt labumu un piesaistīt cilvēkus.
    Atgriezties zaudēto naudu.
    Izārstēt jūs no visām slimībām. gan izārstējams, gan neārstējams.
    Atrisiniet grūtniecības problēmas un svētī tevi ar bērniem.

    Sazinieties ar šo lielisko vīrieti, ja jums ir kāda problēma ar ilgstošu risinājumu
    izmantojot babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Paldies vēlāk

    AtbildētDzēst
  84. Mēs izsniedzam Aizdevumus visiem mērķiem. Mēs piedāvājam minimālo summu no 5000 līdz 10 miljoniem un ar zemu 3% procentu likmi, aizdevuma termiņš: maksimums 25 gadi atkarībā no nepieciešamās kredīta summas. klientiem jābūt vecākiem par 18 gadiem. Šis aizdevuma darījums ir 100% garantija nopietniem klientiem. Lai iegūtu plašāku informāciju par aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: kate_solution@outlook.com

    AtbildētDzēst
  85. Mans vārds ir Valeria Marco, pirms 6 mēnešiem mans bizness sabruka, man nebija cerības, ka atkal atkal atgriezīsim savu biznesu. Es mēģināju aizņemties naudu no bankas, taču manā kredītkartē nebija pietiekami daudz naudas, un nav īpašumu kā nodrošinājumu aizdevuma saņemšanai, tad ļoti tuvs mans draugs Camila Diego iepazīstināja mani ar īstu aizdevuma aizdevēju internetā GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šī sievietes aizdevuma sabiedrība varēja piešķirt man aizdevumu 160 000 eiro apmērā bez īpašuma kā nodrošinājuma vai kredītkartes, bet viņa to uzticēja man uzticēties. Tāpēc mani draugi sacīja sev, kāpēc esot savtīgi, tāpēc es nolēmu dalīties ar šo informāciju ar visiem. Ja jums ir nepieciešams aizdevums no uzticama aizdevuma aizdevuma, sazinieties ar Gina Morgan, izmantojot viņas e-pastu: ginamorganloancompany@gmail.com

    AtbildētDzēst
  86. Pieteikšanās par steidzamu un ātru aizdevumu šodien tikai 2% procentu likme no Westlake finanšu pakalpojumiem, līgums mūs šodien, lai iegūtu vairāk informācijas.
    E-PASTS ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com
    WHATSAPP ------ +2348120111731

    AtbildētDzēst
  87. Vai jums ir nepieciešami steidzami aizdevumi? Mēs piedāvājam aizdevumus ar visa veida aizdevumiem potenciālajām personām, uzņēmumam, sadarbības iestādēm un organizācijām. Vai jums ir nepieciešams reģistrēt un apstiprināt aizdevumus? Ja vēlaties, sazinieties ar mums pa e-pastu: alticocaps@gmail.com

    AtbildētDzēst
  88. We are specialized in Bank Guarantee {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed.

    We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

    The procedure is very simple; the instrument will be reserved on euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee will be paid after the delivery of the MT760.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
    Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC).
    Total Face Value: Minimum of 1M Eur/USD (One Million Eur/USD) to Maximum of 5B Euro/USD(Five Billion Eur/USD).
    Issuing Bank: HSBC London, Barclays Bank, Deutsche Bank Frankfurt, Hong Kong, Any AA rated Bank in Europe or any Top 25 WEB.
    Age: One Year, One Day
    Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
    Delivery: Bank to Bank SWIFT.
    Payment: MT-760.
    Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

    All relevant business information will be provided upon request plus our terms and
    procedures.

    Contact name: David Verney

    Email : davidverney18@gmail.com

    skype davidverney18@gmail.com

    AtbildētDzēst
  89. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību vai samaksātu rēķinus un korporatīvo finanšu nekustamo īpašumu un jebkāda veida uzņēmējdarbības finansējumu. Mēs piedāvājam arī aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un korporatīvajām institūcijām ar 2% procentu likmi. Es izsniedzu aizdevumu nopietniem domājošiem cilvēkiem, kuri ir ieinteresēti aizdevuma saņemšanā, ja ir ieinteresēti, sazināties ar šo e-pastu: larryellisonfinance@gmail.com

    E-pasts: larryellisonfinance@gmail.com

    AtbildētDzēst
  90. AVOID SCAM, IEGĀDIET LEGIT aizdevumu šodienas
    Sveiki,
    vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība?
    vai jums ir nepieciešams steidzams visu veidu aizdevums.
    sākot no € 1000 līdz € 50,000,000.00,
    * Procentu likme 2%
    * Izvēle 1-25 gadiem, lai atmaksātu.
    * Izvēlieties mēneša un gada maksājumu plānu.
    * Aizdevuma elastība.
    Lai saņemtu palīdzību, nevilcinieties sazināties ar Dāvro Fernandezu par steidzamu aizdevumu vai jebkādu ekonomisku sadarbību
    Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (dayroloanfirm@gmail.com)
    whatsapp uz: +1 (951) 3816581

    AtbildētDzēst
  91. Kā es varu saņemt aizdevumu @ 2% PROCENTU LIKME

    Es nebiju pārliecināts, ka esmu iegādājies likumīgu aizdevuma aizdevēju tiešsaistē. Bet, kad es vairs nevarēju sev nonākt pie manas parādsaistības, mans dēls bija uz slimnīcu gultu operācijas vajadzībām, kurā bija iesaistīti milzīgi līdzekļi, un man arī vajadzēja nedaudz naudas, lai refinansētu un iegūtu labu māju, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebija cerības, ka es nolemju aiziet tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu JOHN WILLIAMS FUNDS (johnwilliamstrustfirm@gmail.com) ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemērou manu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā no mana pieteikuma viņš vadīja manu aizdevuma summu bez slēptiem maksājumiem, un es varētu rūpēties par manu dēla medicīnisko rēķinu, Atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt manu parādu. Es ieteikšu katram aizdevuma meklētājam sazināties ar JOHN WILLIAMS FUNDS ar johnwilliamstrustfirm@gmail.com. Viegla un droša transakcija

    AtbildētDzēst
  92. Vai jums ir nepieciešams aizdevums jūsu uzņēmumam vai personīgai lietošanai? Mūsu piedāvājums nodrošina aizdevumus ar zemu procentu likmi 2% .. Vai esat domājuši par aizdevuma saņemšanu? Iespējams, ka vietējā banka to ir noraidījusi? atbildiet uz vairāk informācijas, izmantojot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Serous klients tikai tad, ja neesat ieinteresēts, ir nepieciešams aizdevums, lūdzu, ignorējiet šo ziņojumu Paldies!

    Aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  93. Laba diena,

    Es esmu Andrew Wills kungs AW finanšu pakalpojumu (AWFS) direktors un mēs sniedzam drošus un nenodrošinātus aizdevumus. Mēs piedāvājam aizdevumus trūcīgajiem ar zemu likmi 3% apmērā un bez kredīta pārbaudes mēs piedāvājam individuālus aizdevumus, parādu konsolidācijas aizdevumus, riska kapitālu, korporatīvos aizdevumus, izglītības aizdevumus, mājokļa aizdevumus vai aizdevumus, ja Jūs interesē tieši sazinoties ar mums, lai saņemtu ātru atbilde pa e-pastu: awfinancialservices0@gmail.com

    Lai iegūtu vairāk informācijas un sniegtu mums šo informāciju tālāk.

    (1) Pilns nosaukums:
    (2) Nepieciešamā summa kā aizdevums:
    (3) Tālruņa numurs:
    (4) Ilgums:
    (5) Valsts:

    Paldies
    Andrew Wills kundze

    Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Saņemiet ātru un ārkārtas aizdevumu šodien. Piesakieties tagad un saņemiet privātu vai biznesa kredītu 24 stundu laikā. Nosūtīt mums: awfinancialservices0@gmail.com

    AtbildētDzēst
  94. Katru dienu kļuva par cīņu, kad uzzināju par mana vīra lietu. Es nevarēju ēst, gulēt, strādāt vai kaut ko darīt, nedomājot par to. Mūsu laulība bija uz sliekšņa beidzas, es varētu justies tā. Es nolēmu izmēģināt mīlas burvestību Dr. Obodo kad es atklāju savu informāciju tiešsaistē, un es sāku gaidīt, lai redzētu rezultātus.

    Mazāk nekā vienu dienu viņš pilnīgi mainīja savu attieksmi pret mani un pārtrauca lietu tajā pašā dienā.

    Paldies tik Tik Tik Tik daudz Dr. Obodo. Tu esi pārsteidzošs!!ja jums nepieciešama palīdzība, sazinieties ar Dr.Obodo via
    E-pasts : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234) 815 542548-1

    AtbildētDzēst
  95. kā es varu uzvarēt eiro miljonu loterijas post komentāru 2019

    AtbildētDzēst
  96. kā es varu uzvarēt eiro miljonu loterijas post komentāru 2019

    AtbildētDzēst
  97. THANKS DR CLEMENT FOR YOUR HELP ME TO WINNING EROUMILLION NUMBERS I WILL FOREVER BE GRATEFUL CALL/WHATS APP +2347051758952 Hello My name is Teresa From Italy I am very happy to share this great real life testimonies, on How i won seventy one million,fifty seven thousand,four hundred thirty nine pounds. All my dreams came through when I Contacted Dr Peter . and told him needed a lottery spell. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I meant the greatest spell caster in the world. which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell, . so I decide to give Him a try.I contacted this great Dr Peter and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws was out I was among the winners. I won 71,057,439 pounds. Dr Peter truly you are the best in the world,with these great Dr Peter you can win thousands of money through lottery.I am so very happy to meet these great man now, I will forever be grateful to you Dr Peter, Email him for your own winning lottery numbers his email: allmightbazulartemple@gmail.com or Whats App him on +2347051758952 or check out his website http:// thanks for reading friend
    Dr.clement can also cure all kind of disease with herbal medicine like
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES simplex
    3. CANCER
    4. warts disease)
    5. Hepatitis
    6. chronic pancreatic
    7. high blood
    8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
    9 getting your ex back


    AtbildētDzēst
  98. THANKS DR CLEMENT FOR YOUR HELP ME TO WINNING eurp million NUMBERS I WILL FOREVER BE GRATEFUL CALL/WHATS APP +2347051758952 Hello My name is Teresa From Italy I am very happy to share this great real life testimonies, on How i won seventy one million,fifty seven thousand,four hundred thirty nine pounds. All my dreams came through when I Contacted Dr Peter . and told him needed a lottery spell. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I meant the greatest spell caster in the world. which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell, . so I decide to give Him a try.I contacted this great Dr Peter and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws was out I was among the winners. I won 71,057,439 pounds. Dr Peter truly you are the best in the world,with these great Dr Peter you can win thousands of money through lottery.I am so very happy to meet these great man now, I will forever be grateful to you Dr Peter, Email him for your own winning lottery numbers his email: allmightbazulartemple@gmail.com or Whats App him on +2347051758952 or check out his website http:// thanks for reading friend
    Dr.clement can also cure all kind of disease with herbal medicine like
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES simplex
    3. CANCER
    4. warts disease)
    5. Hepatitis
    6. chronic pancreatic
    7. high blood
    8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
    9 getting your ex back


    AtbildētDzēst
  99. Vai jūs esat biznesmenis vai sieviete? Vai jums ir nepieciešami resursi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu savu parādu vai samaksātu rēķinus vai veiktu jauku biznesu? Vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava finansēšanai
    projekts? Mēs piedāvājam garantētus aizdevumu pakalpojumus jebkurā apjomā un jebkurā pasaules malā (fiziskām personām, uzņēmumiem, uzņēmumiem un juridiskām personām) ar mūsu lielisko procentu likmi 2%. Lai reģistrētos un iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, atbildiet uz šo e-pasta adresi:
    markanthonyeasyloanfirm@gmail.com Paldies

    AtbildētDzēst
  100. Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus, īstermiņa un ilgtermiņa, sākot no €10 000 līdz €10 000 000 personām, kam nepieciešama finansiāla palīdzība. Uzņēmumi var saņemt aizdevuma summu līdz €100 000 000,00. Procentu likme ir 3%, visā aizdevuma atmaksas periodā no 1 gada līdz 30 gadiem. Norādiet to aizdevuma pieteikumos precīzu summu, kuru vēlaties aizņemties un atmaksas periodu aizdevumu. Lūdzu, jūtieties brīvi rakstīt jūsu veida aizdevumi: rakstiet mums tagad, izmantojot: unique2aal@gmail.com

    -Personīgais kredīts
    -Mortgage
    -Komerciāls kredīts
    -Kredīta izpirkšana.
    -Hipotekārais kredīts
    -Visu veidu ieguldījumi.
    Utt.

    WhatsApp: +16169524380

    AtbildētDzēst
  101. Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus, īstermiņa un ilgtermiņa, sākot no €10 000 līdz €10 000 000 personām, kam nepieciešama finansiāla palīdzība. Uzņēmumi var saņemt aizdevuma summu līdz €100 000 000,00. Procentu likme ir 3%, visā aizdevuma atmaksas periodā no 1 gada līdz 30 gadiem. Norādiet to aizdevuma pieteikumos precīzu summu, kuru vēlaties aizņemties un atmaksas periodu aizdevumu. Lūdzu, jūtieties brīvi rakstīt jūsu veida aizdevumi: rakstiet mums tagad, izmantojot: unique2aal@gmail.com

    -Personīgais kredīts
    -Mortgage
    -Komerciāls kredīts
    -Kredīta izpirkšana.
    -Hipotekārais kredīts
    -Visu veidu ieguldījumi.
    Utt.

    WhatsApp: +16169524380

    AtbildētDzēst
  102. Vai jums nepieciešama jebkāda veida finansiāla palīdzība? Personīgie aizdevumi? Biznesa aizdevumi? Hipotēku kredīti? Uzņēmuma aizdevumi? Lauksaimniecības un projektu finansējums? Mēs izsniedzam aizdevumus ar 2% procentu likmi! Sazinieties ar: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Steidzams aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  103. Sveiki, visi, kas tur, es ceru, ka jums, puiši, viss ir kārtībā ??? Mani vārdi ir Vendija Tomasa kundze, es nācu no Aidaho, pirms dažām nedēļām mani iesūca sliktā finansiālā situācija, un man bija nepieciešams steidzams aizdevums, lai samaksātu rēķinus un finansiāli atgrieztos pie kājām, jo ​​mana pašreizējā finansiālā stāvokļa dēļ mana banka atteicās lai man piešķirtu aizdevumu, tāpēc man neatlika citas iespējas kā meklēt nenodrošinātu aizdevumu tiešsaistē. Pētījuma laikā es biju krāpšanas upuris un pazaudēju gandrīz USD 2350, un es biju vairāk nepatikšanas, un es gandrīz devu cerības saņemt aizdevumu līdz brīdim, kad atradu tiešsaistes ierakstu, bija ieraksts par kopīgu Christina kundzes no Pensilvānijas štata liecībām, kas apliecina, kā viņš, pēc ziņas izlasīšanas, no Tamara Finance Inc. ieguva 180 000 USD, es nolēmu sazināties ar Tamara Finance Inc., izmantojot e-pasts: (tamarajimmyfinance@hotmail.com) kontaktpersona, kas kopīgota ziņojumā, mans nenodrošinātais aizdevuma pieprasījums USD 120 000 apmērā tika apstiprināts 48 stundu laikā pēc mana pieprasījuma un viņu aizdevuma procentu likme ir 2%, mans aizdevums tika samaksāts uz manu bankas kontu bez izlaiduma.

    Es gribu izteikt dziļu pateicību un arī ieteikt tur esošajiem aizdevumu meklētājiem būt ļoti modriem, jo ​​tur ir daudz krāpnieku, kuru vienīgais mērķis ir izkrāpt nevainīgus aizdevuma meklētājus, tāpēc jums, puišiem, jābūt uzmanīgiem un modriem .. tiem kam nepieciešams aizdevums Es iesaku Tamara Finance Inc, jūs varat sazināties ar uzņēmumu pa e-pastu: (tamarajimmyfinance@hotmail.com)

    Paldies, ka lasījāt manu liecību, es vēlu veiksmi.

    Jūsu,
    Vendijs Tomass.

    AtbildētDzēst
  104. Sveiki, es esmu Fredriks Džonsons, privātu aizdevumu aizdevējs, kurš dod dzīves laiku
    iespēju aizdevumi. Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādus vai jūs
    nepieciešams bizness biznesa uzlabošanai? Jūs esat noraidījis bankas un
    citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams konsolidācijas aizdevums vai hipotēka?
    meklējam vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finansiālās problēmas a
    pagātne. Mēs aizdodam līdzekļus personām, kurām nepieciešama finanšu palīdzība
    palīdzība, kurai ir slikts kredīts vai nepieciešama nauda rēķinu apmaksai
    ieguldīt uzņēmējdarbībā ar likmi 2%. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai jūs informētu
    ka mēs sniedzam uzticamu un saņēmēju palīdzību un būsim ar mieru
    piedāvāt aizdevumu. Tāpēc šodien sazinieties ar mums pa e-pastu: fredrickjohnsoninvestemnt@gmail.com

    AtbildētDzēst
  105. Vai jūs meklējat biznesa aizdevumu? personīgais aizdevums, mājokļa aizdevums, automašīnas aizdevums, studentu aizdevums, parāda konsolidācijas aizdevums, nenodrošināts aizdevums, riska kapitāla aizdevums ar procentu likmi 2%, ieinteresētajiem pretendentiem sazinieties ar mums pa e-pastu: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Steidzams aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  106. Vai jums ir nepieciešams aizdevums vai vēlaties pārfinansēt savu māju, apmaksāt rēķinu, paplašināt uzņēmējdarbību ar 2% procentu likmi? Nav nepieciešams meklēt papildu kontaktadreses, izmantojot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Steidzams aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  107. Mans vārds ir Lilly Norman am no Germany, es nekad nedomāju, ka es atkal smaidīšu, vīrs mani atstāja ar 3 bērniem uz 7 gadiem, visi centieni viņu atgriezt neizdevās, es domāju, ka vairs negrasos viņu redzēt. Pagājušajā nedēļā mans draugs man pastāstīja par pareizrakstības runātāju ar nosaukumu DR.OGUNDELE, viņa sniedza man savus kontaktus, un es sazinājos ar viņu, un Dr Ogundele man apliecināja, ka 24 stundu laikā mans vīrs atgriezīsies pie manis pēc tam, kad es visu izdarīšu, ko viņš man prasīja Lai to izdarītu, 24 stundu laikā mans vīrs piezvanīja man, lai es lūdzu piedošanu, un viņš atgriezās ar lielu mīlestību un rūpēm, tāpēc es joprojām esmu pārsteigts par šo brīnumu. Es noslēdzu līgumu ar Dr. Ogunded, lai dalītos labajās ziņās par šo. forumā, ja jums nepieciešama palīdzība no viņa, varat sazināties ar viņu vietnē WhatsApp vai Viber: +27638836445. Šis cilvēks ir ļoti spēcīgs, un burvestība ir nekaitīga.

    AtbildētDzēst
  108. Do you need a Loan?
    Are you looking for Finance?
    Are you looking for a Loan to enlarge your business?
    I think you have come to the right place.
    We offer Loans atlow interest rate.
    Interested people should please contact us on
    For immediate response to your application, Kindly
    reply to this emails below only:
    honestloan10@gmail.com

    Please, do provide us with the Following information if interested.
    1) Full Name:.........
    2) Gender:.........
    3) Loan Amount Needed:.........
    4) Loan Duration:.........
    5) Country:.........
    6) Home Address:.........
    7) Mobile Number:.........
    8)Monthly Income:.....................
    9)Occupation:...........................
    )Which site did you here about us honestloan10@gmail.com
    Website.http://k7leai867.ulcraft.com/
    Whats app
    +919971369537

    AtbildētDzēst
  109. Labdien kredīta meklētāju risinājums jūsu finansiālajām problēmām,

    Mēs esam pilnībā reģistrēta un sertificēta aizdevumu firma, kas privātpersonām un uzņēmumiem piedāvā nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus ar ļoti zemu 2% procentu likmi. Mēs piedāvājam ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, jo mūsu uzņēmums ir reģistrējis daudz sasniegumu pirmās klases finanšu pakalpojumu sniegšanā saviem klientiem, īpaši aizdevumu sindicēšanas un kapitāla nodrošināšanas jomā privātpersonām un uzņēmumiem, kuriem mēs esam atnesuši grūtībās nonākušās nozares un atbalstot labas biznesa idejas, nodrošinot līdzekļus to uzsākšanai, mums ir investoru tīkls, kas ir gatavi dot jebkāda apjoma līdzekļus indivīdiem un organizācijām biznesa un darbības uzsākšanai. Mēs esam enerģisku un pieredzējušu aizdevumu speciālistu grupa ar pamatīgām zināšanām finanšu jomā tirgos kopumā mēs piedāvājam hipotēkas, mājokļa kredītus biznesa aizdevumiem un sliktu kredītu aizdevumus komerciālus aizdevumus, sākuma kapitāla aizdevumus celtniecības aizdevumus automašīnu aizdevumus, viesnīcu kredītus. Mūsu procentu likme ir 2% gadā atmaksāta, mūsu aizdevums aizņem ne vairāk kā 3 darba dienas, nokļūt visiem apstiprinātajiem klientiem visā pasaulē. Jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu: (santosfabioloanfirm@gmail.com) vai WhatsApp (+91 7640 864216)

    Kontakta vārds: SANTOS FABIO
    E-pasts saziņai: santosfabioloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  110. Labdien kredīta meklētāju risinājums jūsu finansiālajām problēmām,

    Mēs esam pilnībā reģistrēta un sertificēta aizdevumu firma, kas privātpersonām un uzņēmumiem piedāvā nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus ar ļoti zemu 2% procentu likmi. Mēs piedāvājam ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, jo mūsu uzņēmums ir reģistrējis daudz sasniegumu pirmās klases finanšu pakalpojumu sniegšanā saviem klientiem, īpaši aizdevumu sindicēšanas un kapitāla nodrošināšanas jomā privātpersonām un uzņēmumiem, kuriem mēs esam atnesuši grūtībās nonākušās nozares un atbalstot labas biznesa idejas, nodrošinot līdzekļus to uzsākšanai, mums ir investoru tīkls, kas ir gatavi dot jebkāda apjoma līdzekļus indivīdiem un organizācijām biznesa un darbības uzsākšanai. Mēs esam enerģisku un pieredzējušu aizdevumu speciālistu grupa ar pamatīgām zināšanām finanšu jomā tirgos kopumā mēs piedāvājam hipotēkas, mājokļa kredītus biznesa aizdevumiem un sliktu kredītu aizdevumus komerciālus aizdevumus, sākuma kapitāla aizdevumus celtniecības aizdevumus automašīnu aizdevumus, viesnīcu kredītus. Mūsu procentu likme ir 2% gadā atmaksāta, mūsu aizdevums aizņem ne vairāk kā 3 darba dienas, nokļūt visiem apstiprinātajiem klientiem visā pasaulē. Jūs varat sazināties ar mums pa e-pastu: (santosfabioloanfirm@gmail.com) vai WhatsApp (+91 7640 864216)

    Kontakta vārds: SANTOS FABIO
    E-pasts saziņai: santosfabioloanfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  111. Sveiki!
    Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Es esmu reģistrēts un uzticams aizdevējs, es izsniedzu aizdevumu cilvēkiem, kuriem ir finansiālas grūtības, cilvēkiem, kuri cenšas nomaksāt skolas rēķinus, tiem, kas mēģina iegādāties automašīnu vai uzsākt tur savu biznesu, darbuzņēmējiem un valdības aģentūrām. Lai iegūtu vairāk informācijas vai aizdevuma pieteikuma veidlapu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (gerred.breinloanlenderr@gmail.com)
    Pārvaldība. WhatsApp: +254753990568
    Sazinieties ar kredītu Ātri tūlīt !!!

    AtbildētDzēst
  112. Sveiki visiem, lūdzu, es vēlos, lai jūs visi pievienotos man, sakiet lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna ārstēšanai, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums, lūdzu, rakstiet pa e-pastu: Markwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst


  113. Laba diena jums, es redzēju jūsu e-pastu internetā attiecībā uz aizdevuma saņemšanu, lai samaksātu parādu un uzsāktu jaunu biznesu. Es gribu, lai jūs zināt, ka esat īstajā vietā, kur pieteikties aizdevumam, es piedāvāju aizdevums visiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, ar 2% procentu likmi, ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pasta adresi: tinvestor53@gmail.com WhatsApp: + 1689-210-7004

    AtbildētDzēst
  114. Sveiki visiem, lūdzu, es vēlos, lai jūs visi pievienotos man, sakiet lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna ārstēšanai, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums, lūdzu, rakstiet pa e-pastu: Markwilliamstrustfirm@gmail.com

    AtbildētDzēst
  115. labas ziņas!
    Vai meklējat finansiālu palīdzību? Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai samaksātu rēķinus vai parādus? Neatkarīgi no aizdevuma, sazinieties ar mums šodien, izmantojot Whatsapp: +8616643559778 vai e-pastu: pedroazevedo532@gmail.com

    AtbildētDzēst
  116. Informējam jūs, ka mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus (biznesa, privātpersonu, konsolidācijas, automašīnu, investīciju uc) ar 3% gada likmi. Vai jums ir nepieciešams aizdevums un jūsu banka ir noraidījusi sliktas kredītvēstures dēļ? Vai jums ir nesamaksāti rēķini vai parāds? Mēs esam ātri un uzticami, un godīgums ir mūsu uzmanības vārds.

    PILDĪT PIETEIKUMA VEIDLAPU
    Pilns jūsu vārds: Adrese: Dzimums: Nepieciešamā summa: Ilgums: Valsts: Nodarbošanās: Tālruņa numurs: Aizdevuma mērķis:

    Ar cieņu,
    Svētība Ojemenam (izpilddirektors)
    E-pasts mums: blessingojemenfinancalhome@gmail.com vai
    whatsapp: +919654763221
    Svētība Ojemenam (izpilddirektors)
    Svētīga ieguldījumu sabiedrība

    AtbildētDzēst
  117. I have direct providers of Fresh Cut BG, SBLC which are specifically for lease. Our bank instrument can be engaged in PPP Trading, Discounting, Signature Project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, Construction of Dams, Bridges , Real Estate and all kind of projects.



    If you have need for corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF ,we fund 100% of the face value of the financial instrument.



    Management.

    David Pedretti

    Email: davidpedretti42@gmail.com









    #BG #SBLC #FINANCIALSERVICE #FINANCE #REALESTATE #OILANDGAS #CONSULTANTS #PROJECTFINANCE #MANAGEMENT #BANKINGINSTRUMENT #petroleum #bank #energyindustry #energy #offshore #oil #gas #funding #business #startups #investment #funds #investors #investments #venturecapital #projects #aviation #trading #construction #project #investing #projectmanagement #projectmanager #uae #dubai #malaysia #agriculture #middleeast #mining

    AtbildētDzēst
  118. Comprar mdma,comprar metilona,comprar lsd,comprar mefedrona, cocaína,comprar ketamina,comprar anfetamina,comprar efedrina

    Correo electrónico: villalbanestor278@gmail.com

    Whatsapp: +237650646624

    AtbildētDzēst
  119. Sveiki visiem...



    Es tikai gribu ātri pateikt, ka šodien es saņēmu aizdevumu no labi reģistrētas un uzticamas aizdevumu kompānijas, un šorīt saņēmu viņu e -pastu TV reklāmā un nolēmu sazināties ar viņiem, un godam Dievam, es tikko saņēmu savu aizdevumu tagad, arī jūs vai var saņemt aizdevumu no jebkuras valsts, vienkārši sazinieties ar viņu tūlīt (mrrolandjohnson62@gmail.com)


    WhatsApp pa tālruni +393271449829

    AtbildētDzēst
  120. Mani sauc Valērija Marka, pirms 6 mēnešiem mans bizness sabruka, man nebija cerību atkal atgūt savu biznesu. Es mēģināju aizņemties naudu no bankas, bet manā kredītkartē nebija pietiekami daudz naudas un manta nebija kā ķīla, lai saņemtu aizdevumu, tad mana ļoti tuva draudzene Kamila Djego iepazīstināja mani ar īstu aizdevuma devēju, izmantojot internetu GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Šī sievietes aizdevumu kompānija varēja man piešķirt aizdevumu 160 000 eiro apmērā bez jebkāda īpašuma kā ķīlas vai kredītkartes, bet viņa to man uzticēja. Tāpēc mani draugi es sev teicu, kāpēc es esmu egoists, tāpēc es nolēmu dalīties ar šo informāciju ar visiem. Ja jums ir nepieciešams aizdevums no uzticama aizdevuma aizdevēja, sazinieties ar Džinu Morganu, izmantojot viņas WhatsApp: +393510840300 un e -pastu: ginamorganloancompany@gmail.com

    AtbildētDzēst


  121. Neuztraucieties, mēs esam šeit jūsu labā! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts biznesam vai jāmaksā rēķini ar 2% procentu likmi? Mēs piedāvājam biznesa aizdevumu, personisko aizdevumu, mājokļa aizdevumu, auto aizdevumu, studentu aizdevumu, parāda konsolidācijas aizdevumu utt. neatkarīgi no jūsu kredītreitinga. Mēs garantējam finanšu pakalpojumu sniegšanu daudziem mūsu klientiem visā pasaulē. Ar maksimālo termiņu no 1 līdz 30 gadiem mūsu aizdevums svārstās no 5 000 eiro (pieci tūkstoši dolāru) līdz 50 000 000,00. (Piecdesmit miljoni eiro). Mēs aizdodam arī ASV dolārus, eiro un mārciņas! Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa šo e -pastu: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: +16892107004

    AtbildētDzēst
  122. Rolands Džonsons
    ROLAND DŽONSONA KUNGS FINANSIJS

    Vai jums ir nepieciešams īsts aizdevums, lai nokārtotu savus rēķinus un uzsāktu biznesu? sazinieties ar mums tagad, norādot savu informāciju, lai saņemtu labu aizdevumu ar zemu likmi 3% gadā, nosūtiet mums e-pastu: Vai jums ir nepieciešamas personīgās finanses? Biznesa naudas finanses? Finanses bez ķīlas Ātras un vienkāršas finanses? Ātrs pieteikšanās process? Finanses. Sniegtie pakalpojumi ietver: *Parādu konsolidācijas finanses *Uzņēmējdarbības finansēšanas pakalpojumi *Personīgo finanšu pakalpojumi Palīdzība Lūdzu, rakstiet, ja interesē mūsu procentu likme. E-pasts: Mrrolandjohnson62@gmail.com

    AtbildētDzēst
  123. Es esmu privāts aizdevējs un investors, vai jums ir nepieciešams likumīgs, godīgs, cienījams un ātrs aizdevums? Varu palīdzēt ar 100% garantētu apkalpošanu, piedāvāju uzņēmumiem un individuālos kredītus, papildus finansējam arī visa veida projektus. Lai iegūtu papildinformāciju, apmeklējiet: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com vai Whatsapp +919654763221

    AtbildētDzēst
  124. Sveiki, dāmas un kungi! Vai jums ir nepieciešams ātrais kredīts 24 līdz 48 stundu laikā? Ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu pieteikties aizdevumam Novelty Finance.

    Mani sauc Davina Klēra, es esmu finanšu direktore un arī finanšu konsultante. Esmu pamanījis, ka daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt aizdevumu bankās vai citās finanšu institūcijās augsto procentu likmju, nepietiekama nodrošinājuma, parāda un ienākumu attiecības, zema kredītreitingu vai citu iemeslu dēļ. Ikvienam, kurš meklē aizdevumu, es ieteikšu sazināties ar Novelty Finance, lai saņemtu aizdevumu, jo tā ir uzticama un uzticama aizdevumu kompānija, un jūs varat ar viņiem strādāt. Varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: noveltyfinances@gmail.com VAI sūtiet ziņu vietnē WhatsApp, izmantojot +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju.

    NOVELTY FINANCE nodrošina finansēšanas risinājumus. Viņi piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi). Tie piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    Ko jūs saņemat, piesakoties Novelty Finance:
    √ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.
    √ Konkurētspējīgas procentu likmes (3% gadā)
    √ Elastīgi atmaksas noteikumi
    √ Iespēja ātrāk atmaksāt aizdevumu
    √ Vienkārša apstiprināšana, ja nepieciešami papildu līdzekļi
    √ Jums nebūs jāsteidzas atmaksāt kredītu, jums tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.
    √ Nav slēptu maksu

    Kā pieteikties:
    Pieteikties aizdevumam ir ātri un vienkārši!
    Ja jūs interesē pieteikties aizdevumam ar Novelty Finance un nepieciešama plašāka informācija par aizdevuma piedāvājumu, NOSŪTĪT E-PASTA E-PASTI uz (noveltyfinances@gmail.com) VAI sūtiet ziņu WhatsApp pa +447915601531, lai iegūtu plašāku informāciju un mutiskus ziņojumus. Noteikumi un nosacījumi ir spēkā.

    AtbildētDzēst
  125. Iedomājieties, ka vienā naktī kļūstat ļoti bagāts. Būt vairāku miljonu eiro loterijas uzvarētājam noteikti būs notikums, kas mainīs dzīvi gandrīz katram loterijas uzvarētājam. Mani sauc Džo Makess, un es laimēju 1 800 000 eiro ar laimīgajiem skaitļiem, ko DR ISIKOLO man iedeva par uzvaru. Es zinu, ka daudzi cilvēki brīnīsies, kā es uzvarēju loterijā. Vai jūs man noticētu, ja es jums pateiktu, ka es to darīju ar burvestību? Es satiku šo slaveno burvestību, kas pazīstama kā DR ISIKOLO, un viņš bija tas, kurš to izdarīja manā vietā. Lai arī cik šokējoši man tas bija, mans slavenais komentārs presei bija "Es iešu un paslēpšos savā gultā." Es nekad neticēju, ka DR ISIKOLO patiešām vienas nakts laikā padarīja mani bagātu. Ja vēlaties iegūt iespēju laimēt un kļūt ļoti turīgam tāpat kā man, sazinieties ar ārstu Isikolo pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196, un jums veiksies. Paldies, ka lasāt, un ceru, ka tiksimies augšpusē.

    AtbildētDzēst
  126. DR ISIKOLO man veica loteriju, un es laimēju 850.000 eiro. Mani sauc Kamile Tomas, un es aicinu jūs Izlasiet manu atsauksmi un sazinieties ar viņu tūlīt, lai uzzinātu savus loterijas laimesta numurus. Tā ir ļoti smaga situācija, kad spēlējot loteriju un nekad neesmu laimējis vai turpina laimēt zemu fondu līdz 500 dolāriem, esmu bijis tik grūtas dzīves upuris, lielākais fonds, ko jebkad esmu laimējis, bija 350 un esmu spēlējis loterijā jau gandrīz 8 gadus. lietas pēkšņi mainās brīdī, kad es uzgāju slepenu tiešsaistes liecību par voodoo ārstu, kurš palīdz cilvēkiem jebkura veida loterijas skaitļos. Mani nebija viegli pārliecināt, bet es nolēmu pamēģināt. tagad es esmu lepns loterijas uzvarētājs ar DR ISIKOLO palīdzību, es laimēju 850.000 eiro un daru to zināmu ikvienam no jums, kurš visu dienu ir centies laimēt loterijā, ticiet man, ka tas ir vienīgais veids, kā laimēt izloze. Šis ir īstais noslēpums, ko mēs visi esam meklējuši. Jūs varat sazināties ar Dr Isikolo pa viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  127. Vai jums ir neapmaksāti rēķini vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Neuztraucieties pārāk daudz, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus ar procentu likmi 2%. Ja jūs interesē, lūdzu, atbildiet mums tagad, lai iegūtu sīkāku informāciju.

    Izmantojot e-pasta informāciju:
    collinsjamesfinance55@gmail.com
    emanuelloanfirm501@gmail.com
    ffred5107@gmail.com

    AtbildētDzēst
  128. Sveiki,

    Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete?, Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūs interesē jebkura veida aizdevuma saņemšana? vai jums ir kāds finansiāls juceklis, vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu vai nomaksātu rēķinus un sāktu labu biznesu? Vai jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām/citām finanšu iestādēm? , sazinieties ar mums, izmantojot uzņēmuma e-pastu: jeromeburchael91@gmail.com

    Sazinieties ar Whatsapp: +12149748303
    Ar laba vēlējumiem,
    Džeroms Burchaels

    AtbildētDzēst
  129. wow, tas ir neticami, es tikko saņēmu savu aizdevumu € 52 000 no Collins James Bank ar ļoti zemu procentu likmi, šis uzņēmums ir ļoti reāls un 100% likumīgs, lūdzu, neļaujiet sevi apmānīt, jūs varat sazināties ar šo uzņēmumu pa e-pastu: collinsjamesfinance55@gmail.com

    AtbildētDzēst
  130. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, esmu privāts, uzticams, uzticams aizdevējs; Es izsniedzu aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemu un pieejamu 2% procentu likmi. Vai meklējat biznesa aizdevumu, personīgo aizdevumu, mājokļa aizdevumu, automašīnas aizdevumu, studentu aizdevumu, parāda konsolidācijas aizdevumu, nenodrošinātu aizdevumu un riska kapitālu? Ja banka vai finanšu iestāde jums ir atteikusi aizdevumu viena vai vairāku iemeslu dēļ. Jūs esat īstajā vietā, lai pieņemtu lēmumus par aizdevumu, mēs sniedzam aizdevumus no 5000 € līdz 300 000 000,00 € 1-25 gadu atmaksas periodā
    Sazināties: pa e-pastu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com vai whatsapp +2348071917956

    Ar laba vēlējumiem
    Jirgens Stefans

    AtbildētDzēst
  131. Esmu tik laimīga un pateicīga Dievam par to, ko viņš ir paveicis manā dzīvē, es esmu Annija Džo kundze no ASV pēc četrus gadus ilgas aizdevuma meklēšanas tiešsaistē internetā Krāpniekiem ir izdevies atņemt no manis summu USD 13 000,00, neizsniedzot man aizdevumu. , es pazaudēju visu, kas man ir krāpniecības dēļ, un kopš tā laika man bija bail sazināties tiešsaistē saistībā ar aizdevumu. Kādu dienu, pārlūkojot, es redzēju komentāru, ko uzrakstīja sieviete vārdā Anna kundze no Ukrainas, kura pateicās kredītiestādēm par aizdevuma aizdošanu, sakot, ka, ja ir kādam, kam arī nepieciešams aizdevums, ir jāsazinās ar uzņēmumu un viņi aizdos. kādam aizņēmu, tāpēc es aizņēmu tur e-pastu un sazinājos ar viņiem, mums bija visas vienošanās par kredīta atmaksu, un es viņiem iesniedzu savu bankas kontu, un viņi teica, ka saņemšu aizdevumu pēc 72 stundām, un man par lielāko šoku, tieši 72 stundas, banka nosūtiet man brīdinājumu, apstiprinot, ka aizdevuma kredītiestādes ir pārskaitījušas manu aizdevuma summu USD 87 000,00 USD apmērā uz manu kontu, esmu ļoti laimīgs un vēlos izmantot šo līdzekli, lai sniegtu padomu ikvienam, kuram ir nepieciešams aizdevums vai jūs esat bijis krāpnieks Iepriekš neuztraucieties, vairs nesazinieties ar pareizo uzņēmumu, kas var aizdot aizdevumu. sazinieties ar šo uzņēmumu pa pastu vai whatsapp: +393512114999, tāpēc viņu pasta adrese ir: loancreditinstitutions00@gmail.com
    un, lūdzu, uzmanieties no interneta izkrāpšanas, lielākā daļa no šī aizdevēju e-pasta ziņojuma, ko redzat tiešsaistē, ir krāpniecība, tāpēc sazinieties ar aizdevuma kredītiestādēm, jo ​​tās ir spējīgas sniegt jums pateicību par aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  132. Sveicieni visiem, Mans vārds ir El-zhraa, un es esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā es saņēmu savu otro aizdevumu no aizdevuma kredītiestādēm. Es saņēmu aizdevumu USD 70 000 USD pēc tam, kad pabeidzu vienkāršās darbības un norādīju prasību par summu, kuru vēlos aizņemties. Mans padoms tiem, kas meklē aizdevumus vai jebkāda veida finansējumu internetā, jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir daudz viltus kredītu aizdevēju, kredītu kredītiestādes ir viens no labākajiem tiešsaistes kredītu aizdevējiem 100% aizdevumiem. Jūs varat sazināties ar viņiem pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com

    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  133. Es esmu šeit, lai pastāstītu jums, kā es ieguvu gredzenu, kas man nopelnīja 40 000 USD. Cita veida, ko arī saņēmu no šī vīrieša, var izmantot citiem produktiem, piemēram, * Likt ikvienam paklausīt jūsu norādījumiem (runājiet un dariet). ). *Lai jūsu mīlestība vai dzīvesbiedrs jūs vairāk mīlētu *Iegūstiet saviem uzņēmumiem vairāk klientu.*Palieliniet savu draudzi
    draudze.*Tiek uz augšu savā darba vietā, politiskajā amatā. * Prognozējiet likmju spēles, laimestu un daudz ko citu. Ne tāpēc, ka es izmantoju šo otru gredzenu visam, ko es tikko minēju, bet tieši tam ārsts man teica, ka šo otru var izmantot. Bet es izmantoju savu biznesa vajadzībām. Es lepojos ar šī gredzena nēsātāju. Ziniet, viena lieta šajā dzīvē ir tāda, ka daži cilvēki tik ļoti tic, ka šādas lietas patiešām pastāv un līdz ar to nav iespējamas, pakļaujot sevi mūžīgai nabadzībai. Dažreiz ne visas lietas, ko redzat tiešsaistē, un kuras, jūsuprāt, ir viltotas. Jums joprojām ir jāuzņemas risks un jāredz gala rezultāti. Es to būtu paturējis noslēpumā, bet es to nevaru izdarīt. Kāds mani ar to iepazīstināja, un tāpēc es nebūšu tik egoistiska, lai neiepazīstinātu arī cilvēkus pat tad, kad tas nav ieteicams. Ja varat atstāt savas bailes un izmēģināt šo, es apsolīju, ka jūs meklēsit mani un būsiet pateicīgs par šo informāciju. Šo materiālu var izmantot ikviens neatkarīgi no jūsu vecuma, atrašanās vietas, statusa, dzimuma utt. Ja jūs Ja esat tik sajūsmā un esat gatavs teikt nē nabadzībai un citām nepanesamām dzīves lietām, tad varat vienkārši apciemot vīrieti, izmantojot kādu no tālāk norādītajām kontaktinformācijām. E-pasts:greatdrnoble52@gmail.com vai WhatsApp?(+2348137972107)

    AtbildētDzēst
  134. Mani sauc Fatima. Es vēlos pateikties aizdevuma kredītiestādēm par man piešķirto aizdevumu 14 000 eiro apmērā. Ja jums ir nepieciešams ātrais kredīts, lai izvairītos no viltus aizdevēju apkrāpšanas un piesakieties no īstas aizdevuma kompānijas. Es sev teicu, ka jebkurš aizdevuma aizdevējs, kas varētu mainīt manu un manas ģimenes dzīvi pēc tam, kad tie ir vairāki tiešsaistes aizdevēju krāpnieki, es atsaukšos uz persona, kas aizdod Kredītiestādes, kas sniedza man un manai ģimenei laimi, lai gan sākumā man bija grūti uzticēties šim uzņēmumam, jo mana pieredze ar iepriekšējiem kredīta aizdevējiem, man bija nepieciešams aizdevums 14 000 eiro apmērā, lai sāktu savu dzīvi no sākuma. vientuļais vecāks ar 2 bērniem, viņš patiešām ir sieviete, kas baidās no Dieva, strādā ar cienījamu aizdevumu kompāniju. Ja jums ir nepieciešams aizdevums un esat 100% pārliecināts, ka atmaksāsiet aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999
    WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  135. Sveiki, mani sauc Karolīna Glovskas kundze. Es dzīvoju Apvienotajā Karalistē pagājušajā nedēļā. Es meklēju steidzamu aizdevumu USD 100 000 apmērā, lai uzsāktu uzņēmējdarbību un samaksātu savus rēķinus, kuriem pieteicos uzņēmumā Rank Carlos Loan Company Dienvidāfrikā. Mani izkrāpa par 2000 USD, jo pagājušajā nedēļā es joprojām meklēju aizdevumu, taču kādu dienu redzēju, ka Darvins internetā publicēja, kā viņš iekasē maksu no aizdevuma, tāpēc es sekoju saitei zem e-pasta adreses (loancreditinstitutions00@gmail.com ) Tad es pieteicos aizdevumam $ 100 000, bet pirms pieteikšanās baidījos, ka netikšu atkal izkrāpts, tāpēc visu savu darbu nodevu Dievam un aizdevu kredītiestādēm, tāpēc to pieprasīju. Es nekavējoties pieprasīju, lai 72 stundu laikā saņemtu aizdevumu savā bankas kontā šeit, Lielbritānijā, tāpēc vēlos to izmantot. Neliela iespēja pateikt visiem šeit Apvienotajā Karalistē, lai nepiesakās nevienam aizdevumam, kas nav apdrošināts un ka es zinu, ka ir daudzi aizdevēji, kuri patiesībā nav, bet šajā gadījumā par kredītiestādēm es uzticos viņam, jo ​​esmu apmierināts ar to, ka viņš ir tiešām un viņa aizdevums ir apdrošināts, tāpēc es viņai šodien nosūtu zem viņas kontaktadreses. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 un arī Karolīna Glovskas kundze ir šeit, lai dzirdētu mūsu pašu liecību tāpat kā es, jo es nevaru paturēt šo lielisko stāstu no sirds, tāpēc es dalos ar katru. viena no labajām lietām, ko aizdevuma kredītiestādes ir palīdzējušas man un manai ģimenei, tāpēc uzturiet kontaktus, lai satiktos ar aizdevumu kredītiestādēm un izpirktu savu aizdevumu bez jebkādas ielas un vilšanās, gaidot jūsu lielisko liecību, un šodien mana dzīve ir mainījusi vēsturi uz Godību un Dievu. svētī jūs un jūsu ģimeni, sekojot mūsu valsts labumam Apvienotajā Karalistē un Dievs svētī aizdevumu kredītiestādes. sazinieties ar uzņēmumu pa e-pastu: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  136. Mani sauc Ketrīna Adamsa kundze. Es dzīvoju ASV, es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus, lai viņi būtu ļoti uzmanīgi, jo visur ir krāpnieki. Pirms dažiem mēnešiem es biju finansiāli saspringta, un mana izmisuma dēļ mani apkrāpa vairāki tiešsaistes aizdevēji. Es biju gandrīz zaudējis cerību, līdz mans draugs mani novirzīja uz ļoti uzticamu aizdevēju, kas baidās no aizdevēja, ko sauc par kredītiestādēm, kas man aizdod nenodrošinātu aizdevumu USD 115 000 apmērā četrās bankas darba dienās bez jebkāda stresa. Ja jums ir nepieciešams jebkāda veida aizdevums, vienkārši sazinieties ar viņu pa e-pastu. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Es izmantoju šo mediju, lai brīdinātu visus aizdevuma meklētājus par elli, kurai esmu nonācis šo krāpniecisko aizdevēju rokās. Un es nenovēlu, lai pat manam ienaidniekam izietu cauri tādai ellei, ko es izgāju šo krāpniecisko tiešsaistes aizdevēju rokās, es arī vēlos, lai jūs palīdzētu man nodot šo informāciju citiem, kuriem arī ir nepieciešams aizdevums, tiklīdz jūs Es arī saņēmu jūsu aizdevumu no Džulianas Hofmanes kundzes, es lūdzu, lai Dievs dod viņai ilgu mūžu. Dievs svētī viņu mūžīgi par labajām lietām, ko viņa ir paveikusi manā dzīvē. Katrīna Adamsa kundze
    sazinieties ar: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  137. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai uzturētu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  138. Kā es varētu nopirkt savu māju. Mani sauc Dorisa Sjūzena no Latvijas, es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Aizdevumu kredītiestādēm par palīdzību man ar $ 100 000 dolāru aizdevumu, lai nopirktu savu māju ar zemu procentu likmi 2% 30. maijā. 2022. gads pēc tam, kad mani noraidīja mana banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju. Vēlos arī uzrunāt plašāku sabiedrību, jo iesaku ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai nenonāktu nepareizās rokās, meklējot atbildīgu aizdevumu, izmantojot e-pasta adresi uzņēmums: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999

    AtbildētDzēst
  139. Sveiki visiem. Es redzēju komentārus no cilvēkiem, kuri jau ir saņēmuši savu aizdevumu no Aizdevuma kredītiestādēm, un tad es nolēmu pieteikties saskaņā ar viņu ieteikumiem, un tikai pirms dažām stundām es apstiprināju savā personīgajā bankas kontā kopējo summu 30 000 USD, kuru pieprasīju. Šīs patiešām ir lieliskas ziņas, un es iesaku visiem, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu (loancreditinstitutions00@gmail.com), varat izlemt nosūtīt viņiem ziņojumu vietnē WhatsApp (+393512114999). Tagad esmu laimīgs, ka esmu saņēmis pieprasīto aizdevumu.

    AtbildētDzēst
  140. Mani sauc Džeina Vembli Džoša, un es dzīvoju ASV, Kalifornijā, un man un manai ģimenei ir vērts dzīvot šobrīd, un tas viss ir viena cilvēka dēļ, kuru DIEVA sūtīja palīdzēt man un manai ģimenei. Kādreiz man bija dzīve piepildīta ar bēdas, jo manam pirmajam dēlam bija nepieciešama nieres transplantācija, un visi mūsu ietaupījumi tika novirzīti viņa medikamentiem, un parasti mums nav naudas, lai samaksātu rēķinus vai pat noliktu pietiekami daudz pārtikas uz galda, un mums bija jāmaksā īre, un nav līdzekļu, lai samaksātu šos rēķinus. un dzīve likās tik negodīga pret mani, un katru vakaru mana sieva raudās aizmigt, līdz kādu dienu es pārlūkoju Yahoo atbildes un ieraudzīju pārsteidzošu sludinājumu par vīrieti, kurš izsniedz personīgos aizdevumus un piedāvājums ir atvērts viss, un es esmu dzirdējis tik daudz lietu par interneta krāpniecību, taču šajā savas dzīves brīdī es biju ļoti izmisusi un gatavs uzņemties jebkādu risku, un dienas beigās es pieteicos šim aizdevumam 250 000,00 dolāru apmērā un no viena soļa līdz otrs, es saņēmu savu aizdevumu 72 stundu laikā, izmantojot aizliegumu k pārskaitījumu, un zini, tas viss bija kā sapnis, un es piezvanīju Elija kungam Cilvēkam, kurš ir DIEVS, kurš nosūtīja aizdevēju, es atradu un teicu: es esmu saņēmis savu aizdevumu, un viņš pasmaidīja, sakot, ka Dievam lai ir slava, un es tā biju. satriekts, jo es nekad neesmu redzējis nevienu ar tik DIEVA baiļu un laipnu sirdi, un šodien es esmu laimīgākais cilvēks uz zemes, jo pēc DIEVA žēlastības manam DĒLAM nieres transplantācija bija veiksmīga un šodien viņš ir vesels, es un mana ģimene dzīvojam ļoti labi. ērti un laimīgi, un, ja atrodaties manā iepriekšējā situācijā vai jums ir nopietni un likumīgi nepieciešams aizdevums, varat sazināties ar šo DIEVA nosūtīto aizdevēju, izmantojot (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatsapp: (+393512114999)

    AtbildētDzēst
  141. Labrīt,

    Tas ir paredzēts, lai informētu sabiedrību, ka Jameson Finance Inc. pašlaik izsniedz aizdevumu ar ļoti pieņemamu likmi 2%.

    Nosūtiet savu aizdevuma pieteikumu uz e-pastu: theodorejamesonfinance@gmail.com

    Parakstīts
    Jameson Finance Inc.

    AtbildētDzēst
  142. SVEIKS, ES ESMU TANJA FAVOR, MANA LIECĪBA, KĀ ES SAŅEM KREDĪTU 700 000 EIRO, LAI IEGĀDĀTU MĀJU NO NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA UN ĪSTA AIZDEVUMA SABIEDRĪBAS , ES ESMU ĻOTI LAIMĪGS ŠODIEN JEBLAJS UN GODMILIS.

    KONTAKTINFORMĀCIJA:
    Izmantojot e-pastu: +49 176 34215369
    Izmantojot Whatsapp: collinsjamesfinance55@gmail.com

    AtbildētDzēst
  143. Sveiki,

    Vai meklējat likumīgu aizdevumu?
    Vai jūsu bankas jums ir atteikušās?
    Viena vai otra iemesla dēļ jums ir vajadzīga nauda.
    Tu esi sirsnīgs un godīgs
    Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu parādus, rēķinus vai īstenotu projektu?
    Jums vienmēr ir iespēja.
    Turklāt mēs piedāvājam aizdevumus ātri un uzticami ar gada procentu likmi 2%. Mēs esam uzticami
    Ja jūs interesē, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums tieši.
    E-pasts: lapofunding960@outlook.com

    AtbildētDzēst
  144. Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanu:
    UZŅĒMUMS: Iskandar Lestari aizdevumu uzņēmums
    e_mail:[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]
    Mūsu pakalpojumi... 100% garantija

    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS FINANSIĀLA PALĪDZĪBA?
    VAI JŪS ESAT KĀDĀ FINANŠU KRĪZĒ?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI, LAI UZSĀKTU SAVU UZŅĒMUMU?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI PARĀDA NODROŠINĀŠANAI?
    VAI JUMS NEPIECIEŠAMS LĪDZEKĻI, LAI ATMAKSĀTU RĒĶINUS VAI UZSĀKT LABU UZŅĒMĒJDARBĪBU?

    VAI JUMS IR ZEMS KREDĪTA REZULTĀTS UN JUMS IR GRŪTI IEGŪT KAPITĀLA PAKALPOJUMUS NO VIETĒJĀM BANKĀM UN CITIEM FINANŠU INSTITŪTĀM?

    ŠEIT IR JŪSU IESPĒJA IEGŪT FINANŠU PAKALPOJUMUS NO MŪSU UZŅĒMUMA. MĒS PIEDĀVĀJAM ŠĀDU FINANSĒJUMU PERSONĀM-

    *KOMERCIJAS FINANSES
    *PERSONĪGĀS FINANSES
    *BIZNESA FINANSES
    *CELTNIECĪBAS FINANSES
    *UZŅĒMĒJDARBĪBAS FINANSES UN DAUDZ CITU:

    SĪKĀKĀK INFORMĀCIJAS LAIKĀ SAZINIETIES AR MUMS, IZMANTOJIET
    .
    Sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanu:
    UZŅĒMUMS: Iskandar Lestari aizdevumu uzņēmums
    e_mail:[[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]]
    Mūsu pakalpojumi... 100% garantija

    AtbildētDzēst
  145. Labdien! Lai saņemtu kredītu, sazinieties ar iepriekš norādīto e-pasta adresi. vai jums ir nepieciešams biznesa vai personīgais aizdevums? Privātpersonām un uzņēmumiem izsniedzam aizdevumus no 3000 € līdz 600 000 000 € ar procentu likmi 2% gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties pa e-pastu: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  146. Vai jūs meklējat biznesa aizdevumu, personīgos aizdevumus, hipotēkas, automašīnu aizdevumus, studentu aizdevumus, parādu konsolidācijas aizdevumus, nenodrošinātus aizdevumus, riska kapitālu ar zemu procentu likmi un pieejamu procentu likmi 2%. Atbildiet mums pa e-pastu: (dakany.endre@gmail.com) Ar cieņu.

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  147. Vai jums ir nepieciešams parādu dzēšanas aizdevums, lai nomaksātu rēķinus? Vai vēlaties šodien kontrolēt savu parādu? Uzņēmējdarbības aizdevuma pagarināšanas piedāvājums tagad? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu rēķinu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jums ir nepieciešams personīgais aizdevums? Kredīts biznesa paplašināšanai? Uzņēmējdarbības uzsākšana, izglītība, parādu konsolidācija Kredīts par bargu naudu Kredīts jebkam? Mēs piedāvājam aizdevumu bez kredīta pārbaudes ar zemu procentu likmi 2% no aizdevuma, E-pasts: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  148. Mani sauc Patrīcija Kingsmena kundze, mēs esam jauni likumīgi 2023. gada aizdevumu aizdevēji, un mums patīk palīdzēt jebkurai iestādei, kurai nepieciešama finansiāla palīdzība, ko mēs piedāvājam no 500 000,00 eiro un 5 000 000,00 eiro, kā arī izsniedzam aizdevumus eiro, kas pārsniedz šo summu, tādēļ, ja jums nepieciešama palīdzība. lūdzu, nosūtiet mums e-pastu uz: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, lai jūsu aizdevuma darījums varētu notikt tagad, jūs būsiet ar savu aizdevumu nākamo 8 stundu laikā, tas ir ātrs pārskaitījums un ir drošs bez kavēšanās. Tātad, ja interesē, rakstiet: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    E-pasts: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  149. Sveiki visiem, mani sauc Līga Kolovača, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu savu aizdevumu no Patrīcijas Kingsmanas kundzes aizdevuma uzņēmuma, viņi ir jauns legāls 2023. gada aizdevuma uzņēmums, un nav pagājis ilgs laiks, kad es saņēmu no viņiem savu aizdevumu, es saņēmu savu aizdevumu no viņiem šodien un Tagad, kad es ievietoju šo ziņojumu, es esmu ļoti priecīgs, ka šis uzņēmums ir patiešām lielisks, tāpēc ikviens, kam nepieciešams aizdevums, sazinieties ar šo uzņēmumu, viņi ir patiešām lieliski, tur ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  150. Sveiki visiem

    Mani sauc Ineta Leitāne, es esmu no Latvijas un dzīvoju Rīgā, es meklēju aizdevumu tiešsaistē, un viss, ko es saņemu, ir krāpnieki, bet es atradu šo aizdevuma kompāniju ar nosaukumu Patricia Kingsman aizdevuma kompāniju un esmu redzējis cilvēkus tiešsaistē liecinām par ir labi darbi, tāpēc es nolēmu vēlreiz izmēģināt, vai es būšu laimīgs, tāpēc es pieteicos aizdevumam 350 000,00 eiro apmērā, un aizdevuma aizdevējs Patrīcija Kingsmena man apliecināja, ka pēc 8 stundām mans aizdevums būs manā bankas kontā, tāpēc šodien es biju strādājot es redzēju, ka mana banka man uzrakstīja ziņojumu, ka manā kontā ir naudas līdzekļi 350 000,00 eiro apmērā, un es pateicos Patrīcijai Kingsmenai, jo viņa ir īsta, tāpēc, ja jums ir nepieciešams kāds tiešsaistes aizdevums, lūdzu, neļaujiet sevi apkrāpt, piemēram, es piesaku šo uzņēmumu, jo viņa ir tikai reāls uzņēmums, kas izsniedz aizdevumu tiešsaistē. Viņu pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  151. Mani sauc Alla Gurkovska, es esmu no Latvijas, es tikko saņēmu aizdevumu no jaunas legālas 2023. gada aizdevumu kompānijas, un uzņēmuma nosaukums, kas man šodien palīdzēja ar aizdevumu, ir Patricia Kingsman aizdevuma uzņēmums. Tā ir visjaukākā aizdevumu kompānija, kāda man jebkad ir bijusi. es saskāros ar to, ka es vakar pieteicos viņiem aizdevumam, un vienīgais, ko es darīju, bija samaksāt pārskaitījuma maksu, ko viņi teica, ka man jāsamaksā, un es nekavējoties veicu maksājumu nākamo 8 stundu laikā, kad biju ar savu aizdevumu, diemžēl, es nevaru pateikt cik daudz viņi man palīdzēja, bet tā ir liela naudas summa, tāpēc ikvienam, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, šī ir īstā aizdevuma kompānija, lai sazinātos ar viņu pasta adresi: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  152. Mani sauc Olga Petkeviča Panina, es esmu no Latvijas un dzīvoju Daugavpilī, un es vēlos izmantot šo laiku, lai pastāstītu visiem internetā par to, kā es saņēmu savu aizdevumu pēc tam, kad 3 reizes es pieteicos aizdevumam no Patrīcijas Kingsmanas. aizdevuma kompānija vakar redzēju cilvēkus liecinām par viņas labajiem darbiem un to, kā viņa palīdzēja cilvēkiem, tāpēc nolēmu pieteikties, un viņa man pateica, kas man jādara, man bija bail, bet es to izdarīju šorīt, tagad tikko saņēmu brīdinājumu no savas bankas. manā kontā ir nauda, un es pārbaudīju summu, un tas bija mans aizdevums, es esmu tik laimīgs. Tāpēc es vēlos izmantot šo laiku un pateikt visiem interneta lietotājiem, ka šis uzņēmums ir īsts, ja jums ir nepieciešams aizdevums, šis uzņēmums ir īstais uzņēmums, no kura pieteikties, lai netiktu krāpti tāpat kā es, jo ir krāpnieki, kuri iesniedz pieteikumus no šī uzņēmuma un tu būsi laimīgs. viņu e-pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  153. Mani sauc Lāsmiņa Dadze Cepurīte. Es esmu no Liepājas Latvijas un vēlos rakstīt internetā, ka, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums Patricia Kingsman ir īstā aizdevuma kompānija, kas izsniedz aizdevumu, es pieteicos aizdevumam no šī uzņēmuma pagājušās nedēļas piektdienā, un es tikko saņēmu savu aizdevumu no viņiem šodien. visi, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums bez izkrāpšanas, tas ir īstais uzņēmums, no kura pieteikties, tāpēc uzņēmums ir patiesi lielisks, un viņi ir īsti tik daudzi cilvēki, kuri ir tikuši izkrāpti, ja jums ir nepieciešams aizdevums bez izkrāpšanas, tas ir īsts uzņēmums, kas izsniedz aizdevumus Es pieteicos aizdevumam no šī uzņēmuma Patricia Kingsman, un es saņēmu savu aizdevumu šodien, tāpēc ikviens visā pasaulē, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, atrodiet šo uzņēmumu un esiet drošs, ka šis uzņēmums radīs smaidu jūsu sejā. ar uzņēmumu var sazināties pa pastu vai whatsapp, viņu e-pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Paldies ikvienam, kurš izlasīs šo ziņojumu, un šis uzņēmums nezina, ka es to daru tikai to cilvēku labā, kuriem nepieciešams īsts aizdevums, lai viņi būtu droši.

    AtbildētDzēst
  154. Sveiki visiem

    Esmu Kārlis Tambris un esmu no Jelgavas Latvijas. Es meklēju tiešsaistes aizdevumu un biju ļoti nobijies, ka nekad iepriekš neesmu pieteicies aizdevumam, un es ļoti labi meklēju un meklēju īstu uzņēmumu, es atradu uzņēmumu Patricia Kingsman, es paskatos un redzēju, ko cilvēki saka par šo uzņēmumu. tā bija patiesība, es nolēmu pieteikties aizdevumam no uzņēmuma, un man bija nepieciešams aizdevums 150 000,00 eiro, lai sāktu uzņēmējdarbību, kad es iesniedzu pieteikumu, viņa man teica visu, kas man jādara, es to izdarīju, un viņa man apliecināja, ka pēc 8 stundām es došos. lai būtu ar savu aizdevumu, es teicu labi, un es gaidīju tieši 8 stundu laikā, kad saņemšu aizdevumu no šī uzņēmuma, jo es rakstu tagad, es nekad agrāk neesmu ticis krāpts, un šis uzņēmums ir lielisks, es esmu dzirdējis cilvēkus runājam par krāpniecību, bet es nekad iepriekš neesmu bijis krāpts, un es pateicos Dievam par to. Tātad ikviens, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, šis ir īstais uzņēmums, kuram pieteikties, viņi jums palīdzēs, un laiks, kad viņi jums pateiks, ka jūs saņemsit aizdevumu, ir precīzs laiks, kad saņemsit aizdevumu. Man vienkārši ir jāuzraksta šī ziņa visiem, lai jūs nepieteiktos aizdevumam no nepareiza uzņēmuma, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, sazinieties ar šo uzņēmumu, un jūs būsiet laimīgs. Viņu e-pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    AtbildētDzēst
  155. Patrīcija Dievs svētīs jūs un jūsu uzņēmumu

    Mani sauc Inese Rituma Pence. Es esmu no Daugavpils Latvijas, man nav nekā daudz ko teikt ikvienam, kam nepieciešams patiess aizdevums, lai jūs netiktu apkrāpts, ir jāpiesakās Patrīcijai Kingsmenai, jo es šodien pieteicos aizdevumam no šī uzņēmuma, kad es izlasīju tik daudz labu un brīnišķīgu komentāru par šo uzņēmumu. Es pieteicos aizdevumam, lai samaksātu savus parādus, un viss, kas man bija vajadzīgs, bija 50 000 eiro, jo daļu no šīs naudas es arī izmantošu, lai samaksātu saviem bērniem skolas naudu. Rakstot to internetā, es tikko šodien saņēmu savu aizdevumu no šī uzņēmuma un esmu tik laimīgs, ka nekad neticēju, ka kādreiz atkal būšu laimīgs, jo esmu daudz pārdzīvojis, un es pateicos Dievam par Patrīciju Kingsmenu Dievs viņu svētīs. un viņa kompānija par smaidu manā sejā. Tātad ikvienam no Latvijas un citām valstīm, kam nepieciešams aizdevums, ir šeit, jūsu palīgs un uzņēmums ir Patricia Kingsman. Ikvienam, kurš pieteicās Patrīcijas Kingsmanas aizdevuma uzņēmumā, nebūs problēmu, jo jūs saņemsit savu aizdevumu tieši tajā laikā, kad viņa jums norādīs. viņu uzņēmuma pasta adrese ir Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vēlreiz Dievs svētī jūs Patrīcija Kingsmena un lai jūs ilgi dzīvotu, lai turpinātu palīdzēt cilvēkiem.

    AtbildētDzēst
  156. Mani sauc Cvetkova Jeļena, un es esmu no Rīgas, Latvijā es tikko saņēmu aizdevumu no Patrīcijas Kingsmanas aizdevuma uzņēmuma, un esmu dzirdējis par šo uzņēmumu un domāju, ka tas ir viltots uzņēmums, bet tagad esmu tik priecīgs, ka šis uzņēmums man palīdzēja un 100% šis uzņēmums ir īsts, tāpēc ikvienam, kam nepieciešams aizdevums, tas ir īstais uzņēmums, kuram pieteikties no šī brīža es pieteicos aizdevumam savam biznesam 250 000,00 eiro apmērā, un šis uzņēmums man palīdzēja nekavējoties, es esmu tik laimīgs, ka es liecinu par šo uzņēmumu, jo es redzēju, ka citi cilvēki to dara, un es priecājos būt starp cilvēkiem, kuri dalās liecībās par to, kā šis uzņēmums man palīdzēja, tāpēc ikvienam, ja jums ir nepieciešams īsts aizdevums, jūsu palīgs ir šeit. viņu kontaktinformācija ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    AtbildētDzēst
  157. Laba diena visiem šajā vietnē

    Mani sauc Helēna Eglīte, es esmu no Latvijas un dzīvoju Rīgā, un vēlos izmantot šo iespēju, lai rakstītu internetā par Patrīciju Kingsmenu. Pirms dažām nedēļām man bija nepieciešams aizdevums, un viltus aizdevēji mani izkrāpa apmēram 22 000,00 eiro. Kādu dienu es nolēmu vēlreiz meklēt aizdevumu, jo aizdevums bija ļoti svarīgs manam biznesam, tad es atradu Patrīciju Kingsmenu un redzēju, ka tik daudz cilvēku liecināja par viņas uzņēmumu, un es nebiju pārliecināts, ka viņas aizdevums ir likumīgs, bet es nolēmu to piešķirt. izmēģināju un es pieteicos aizdevuma summai 750 000,00 eiro, viņa man pateica visu, kas man jādara, ieskaitot maksu, kas man bija jāiemaksā, sākumā es domāju, ka tā ir krāpniecība, bet es to pamēģināju, jo redzēju, ka cilvēki arī liecināja par viņas labklājību. viņa ir ļoti laipna un izpalīdzīga, tāpēc, kad es noguldīju aizdevumam nepieciešamo naudu, viņa man apliecināja, ka es saņemšu aizdevumu mazāk nekā 8 stundu laikā vai vēlākais 8 stundu laikā savā bankas kontā, es teicu labi, un es gaidīju tikai vakar. saņēmu ziņu no manas bankas, ka manā bankas kontā ir ieskaitīta summa 750 000.00 eiro, tāpēc es sazinājos ar viņu un pastāstīju par to, un viņa priecājās, ka esmu saņēmis savu aizdevumu. Un es apsolu sev, ka ikviens, kas man palīdzēja, es dalīšos ar viņas vārdu visā internetā par viņas lielo palīdzību. Tāpēc ikviens Latvijā vai visā pasaulē, ja jums ir nepieciešams likumīgs aizdevums, sazinieties ar Patrīcijas Kingsmenas kundzi, jo viņa ir likumīga, un es tagad zinu, pat ja ir viltoti cilvēki, kuri vēlas aizdevuma devēju Patrīcija Kingsmena kundze ir Dieva sūtīta. Ikviens, kam nepieciešams ātrais kredīts, sazinieties ar viņu pa e-pastu un uzņēmuma e-pasta adrese ir patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Paldies un sveiciens ikvienam, kas lasa manu ziņojumu.

    AtbildētDzēst
  158. Vai jums ir nepieciešams kredīts? privātie aizdevumi? biznesa aizdevumi? Ziemassvētku aizdevums? hipotēkas? lauksaimniecības un projektu finansējums? izsniedzam visa veida kredītus ar 2% procentu likmi! E-pasts saziņai; (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst
  159. Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Mēs izsniedzam privātpersonu aizdevumus? Uzņēmējdarbības aizdevumi? Mājokļa kredīti? Lauksaimniecības aizdevumi? Kredīti izglītībai? Debeta konsolidācijas aizdevumi? Kravas automašīnu aizdevumi? Auto kredīti? Viesnīcu aizdevumi? Refinansēt kredītus? un vēl skolas kredīti? Starta aizdevumi? .Piedāvājam ar 2% procentu likmi! Sazinieties ar mums pa: (dakany.endre@gmail.com)

    aizdevuma piedāvājums

    AtbildētDzēst