Office un Windows Zālītes

Uzmanību! Šo pamācību izmantojam tikai uz privātiem datoriem! Ja dators būs uzņēmejdarbībai - meklējam office un windows licences tuvākajās datorbodēs!


1. Atslēdzam Windows iebūvēto antivīrusu! (Ja jums ir cits antivīruss, tad šis solis nav jādara)


1.1. Nospiežam starta pogu un rakstam virus un atveram Virus & threat protection


1.2
1.3


2. Aktivizējam Windows

2.2 Atveram arhīvu un palaižam KMS tools 
2.3 Parole 1234
2.4 Var atvērties šāds paziņojums: 


2.5 Atverās KMS Tools programma:

!!!-Ja nekas neatverās pēc paroles ievades, tad Jūsu antivīruss dzēš ārā zālītes! !!!
Ir jaatrod veids kā apturēt antivīrusa darbību zālīšu uzlikšanas brīdī!

2.6





2.6 Sagaidam, lai parāda  šo:





3. Aktivizējām Office
3.1 Tiekam līdz KMS Tools (2.-2.5 punkts)
3.2 un Spiežam "Yes, YES..."
3.3 Sagaidam līdz rāda šo:




Tas arī viss. Iespējams uz darbavirsmas Jums būs kāda mapīte jauna - to visu var dzēst!





3 komentāri:

  1. Labdien, dāmas un kungi, vai jums nepieciešama finansiāla palīdzība? Es esmu Sjūzena Bensone. Esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums, personīgais aizdevums, hipotēkas aizdevums vai aizdevums, lai pabeigtu projektu? Ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu uzņēmumu. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumu pakalpojumus, ieskaitot ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus. Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums pa e -pastu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) vai rakstiet man ziņojumu tieši uz WhatsApp, izmantojot: +447903159998, un saņemiet atbildi uzreiz.

    Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums un esam apņēmušies palīdzēt jums īstenot visas jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu nodrošināšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

    Šeit ir daži iemesli, kāpēc jums vajadzētu sazināties ar mums, lai saņemtu aizdevumu;
    * Ērtības - Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā.
    * Elastīga summa - jūs izlemjat, cik daudz vēlaties aizņemties.
    * Ātrs tiešais finansējums - saņemiet aizdevumu 24 stundu laikā pēc apstiprināšanas.
    * Elastīga procentu likme - Pieejama procentu likme 3%.
    * Augstas apstiprināšanas likmes - jums ir 99,9% iespēja saņemt aizdevumu
    * Elastīga atmaksa - Jums ir jāizvēlas atmaksas datums katru nedēļu, mēnesi vai gadu 1-30 gadus.
    * Vienkārša tiešsaistes lietojumprogramma.
    * Personalizētas norādes un zināšanas.
    * Nav slēptu maksu

    Nezaudējiet iespēju finanšu trūkuma dēļ. Sazinieties ar manu uzņēmumu tūlīt, mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, jo esam palīdzējuši daudzām personām un organizācijām, kuras visā pasaulē ir saskārušās ar finansiālām grūtībām

    Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu aizdevuma piedāvājumu, lūdzu, nosūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu, izmantojot
    E -pasts: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Starpnieki/konsultanti/brokeri ir laipni aicināti ņemt līdzi savus klientus un ir 100% aizsargāti. Pilnībā pārliecināti, mēs strādāsim kopā visu iesaistīto pušu labā.

    AtbildētDzēst
  2. Aizdevums no cienījama uzņēmuma ir tas, kas jums šobrīd ir nepieciešams.
    Es jums piedāvāju Novelty Finance Inc. Cienījamu aizdevumu uzņēmumu, kas sniedz finanšu risinājumus privātpersonām un uzņēmumiem. Novelty Finance piedāvā elastīgas un vairākas aizdevuma iespējas, tostarp nodrošinātus un nenodrošinātus aizdevumus, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus, kas ir pielāgoti jūsu finanšu vajadzībām.

    ✓ Viegla apstiprināšana
    ✓ Elastīgs atmaksas termiņš 6 - 360 mēneši
    ✓ Ļoti ērti – Pieteikties kredītam var sev ērtā vietā un laikā.
    ✓ Tūlītēja piekļuve jūsu līdzekļiem pēc apstiprināšanas.
    ✓ Subsidētā procentu likme (3% gadā)
    ✓ Jums nebūs jāsteidzas ar kredīta atmaksu, tiks dots laiks uzsākt kredīta atmaksu.
    ✓ Nav slēptu maksu
    ✓ Jūs tiksiet vadīts visa procesa laikā

    Sazinieties ar Novelty Finance jau šodien un saņemiet savu sapņu aizdevumu.
    Saziņas e-pasts: { noveltyfinances@gmail.com }
    Vai arī sūtiet ziņu caur WhatsApp: +447915601531.
    Ir spēkā noteikumi un nosacījumi.

    AtbildētDzēst
  3. Labdien! Laipni lūdzam Spotcap Global Financial Services! Mani sauc Klaudija Kleina, esmu aizdevējs un arī finanšu konsultante. Piedāvāju visa veida aizdevumu pakalpojumus

    Vai jums ļoti nepieciešams finansiāls atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir jā, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai sūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819 | un jums ir aizdevums savā kontā 24 stundu laikā, jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevuma pakalpojumus (personīgais aizdevums, biznesa aizdevums un daudz ko citu), piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro un izsniedzam aizdevumus ar zemu procentu likmi 3% gadā. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai sūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819 | & Saņemiet atbildi nekavējoties

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir tavās rokās!!

    AtbildētDzēst